Zdravim
Na kolik byste odhadli cenu BXka?
Je na papirech z r 86 auto samotne je z poslednich roku vyroby(asi 94) motor 1,6 najeto cca 140 tis. ,hydraulika vypada ok (ale kdyz se necha zaparkovane v jizni poloze klesne po nejake dobe zadek-nevim jestli to neco znamena) , cerpadlo zapina po nejakych 15 vterinach, ma to central , predni okna v elektrice, sibr , bez koroze , drobet kape olej takze se jeste bude nasledovat vymena nejakeho tesneni, novy remen, olej, napinaci kladka.....
Takze kolik myslite, ze je adekvatni cena. Ja nemam prehled takre mam dost velky rozptyl.
Diky moc
Zdravim
Na kolik byste odhadli cenu BXka?
Je na papirech z r 86 auto samotne je z poslednich roku vyroby(asi 94) motor 1,6 najeto cca 140 tis. ,hydraulika vypada ok (ale kdyz se necha zaparkovane v jizni poloze klesne po nejake dobe zadek-nevim jestli to neco znamena) , cerpadlo zapina po nejakych 15 vterinach, ma to central , predni okna v elektrice, sibr , bez koroze , drobet kape olej takze se jeste bude nasledovat vymena nejakeho tesneni, novy remen, olej, napinaci kladka.....
Takze kolik myslite, ze je adekvatni cena. Ja nemam prehled takre mam dost velky rozptyl. :)
Diky moc
To znamena ze je to omlazeny zalezi na tom jak je reseny prepis
zda je to legalne nebo ne takze 15.000 az 20.000 kc samozrejme ale zalezi jak moc je to pekny jak z venku tak zevnitr musis pocitat ze to neni auto bez investic
To znamena ze je to omlazeny zalezi na tom jak je reseny prepis
zda je to legalne nebo ne takze 15.000 az 20.000 kc samozrejme ale zalezi jak moc je to pekny jak z venku tak zevnitr musis pocitat ze to neni auto bez investic
Podle toho, jak takový slepenec projde evidenční prohlídkou. Pokud neprojde, je jeho cena nulová.
Podle toho, jak takový slepenec projde evidenční prohlídkou. Pokud neprojde, je jeho cena nulová.
No uz jednim prepisem majitele prosel takze v tomto smeru by to melo byt v poho. Majitel chce 30000 tak jsem chtel vedet za kolik se BXka v relativne (s ohledem na stari) peknem stavu prodavaji
diky
No uz jednim prepisem majitele prosel takze v tomto smeru by to melo byt v poho. Majitel chce 30000 tak jsem chtel vedet za kolik se BXka v relativne (s ohledem na stari) peknem stavu prodavaji
diky
za 30tis by to musel byt ale vymazlenec.. podivej se na www.sauto.cz nebo www.tipcars.cz a porovnej ceny (alespon priblizne, bez ohledu na stav)
U takhle starych aut reci ve stylu "vymeneno to a to a to" moc cenu nezvysi, stejne tak jako vybava
za 30tis by to musel byt ale vymazlenec.. podivej se na www.sauto.cz nebo www.tipcars.cz a porovnej ceny (alespon priblizne, bez ohledu na stav)
U takhle starych aut reci ve stylu "vymeneno to a to a to" moc cenu nezvysi, stejne tak jako vybava :-(
1.6 benzin este s divnymi papiermi a olejovou louzickou pod autom za 30 000 ... hmmm hmmmm, to by musel byt mimoriadny mazel za tu cenu s kastli ako novou a s nadhernym interierom ...
1.6 benzin este s divnymi papiermi a olejovou louzickou pod autom za 30 000 ... hmmm hmmmm, to by musel byt mimoriadny mazel za tu cenu s kastli ako novou a s nadhernym interierom ...
každej kdo dělá do aut na kšeft myslím nákup prodej tak ti vezme cenu vozu podle tabulek a rozhodují papíry že je omlazen tak něco málo přihodí ale rozhodně ne cenu vozu z roku 94 tak že to máš r.86 po častečné go 94 15tis maximum
každej kdo dělá do aut na kšeft myslím nákup prodej tak ti vezme cenu vozu podle tabulek a rozhodují papíry že je omlazen tak něco málo přihodí ale rozhodně ne cenu vozu z roku 94 tak že to máš r.86 po častečné go 94 15tis maximum
takze doporuceni zni - za 30000 nebrat zas tak vymazlena ta kara nebude. Jeste jeden dotaz V tech trubkach kde se doliva olej je dost jakesi bile emulze a v chladici neni moc vody Dostava se podle vas voda do motoru? Kdyz by to bylo tesneni pod hlavou kolik tak stoji oprava?
takze doporuceni zni - za 30000 nebrat zas tak vymazlena ta kara nebude. Jeste jeden dotaz V tech trubkach kde se doliva olej je dost jakesi bile emulze a v chladici neni moc vody Dostava se podle vas voda do motoru? Kdyz by to bylo tesneni pod hlavou kolik tak stoji oprava?
bila emulze je voda v oleji ... u bx sa to casto stava - tie trubky su trocha nestastne riesene a funguju ako kondenzator vlhkosti a pri chlade sa vytvara ten biely sajrajt ... toto ale nie je znamkou podfuknuteho tesnenia. Taktiez sa podla nizkej hladiny vody neda usudit ci je hlava podfuknuta alebo nie. Inak oprava podfuknuteho tesnenia je asi 700 korun material + 1000 zrovnanie a skuska hlavy + praca mechanika.
bila emulze je voda v oleji ... u bx sa to casto stava - tie trubky su trocha nestastne riesene a funguju ako kondenzator vlhkosti a pri chlade sa vytvara ten biely sajrajt ... toto ale nie je znamkou podfuknuteho tesnenia. Taktiez sa podla nizkej hladiny vody neda usudit ci je hlava podfuknuta alebo nie. Inak oprava podfuknuteho tesnenia je asi 700 korun material + 1000 zrovnanie a skuska hlavy + praca mechanika.
Foto by možno povedalo viac.
Teraz si dovolím vysloviť svoj skromný názor: Mám taký pocit, že tu prevláda snaha, stlačiť cenu auta prehnane, ktoré nikto nevidel (samozrejme prihliadam na dostupné informácie) možno až moc dole. Položme si ruku na srdce, koľko sme dali za to svoje a v akom bolo stave. Alebo zoberme to z druhej strany, koľko by sme pýtali, ak by sme ho chceli predať?
pls Nechcem ale, aby tento názor bol závdavkom na rozpútavanie vášní.
Foto by možno povedalo viac.
Teraz si dovolím vysloviť svoj skromný názor: Mám taký pocit, že tu prevláda snaha, stlačiť cenu auta prehnane, ktoré nikto nevidel (samozrejme prihliadam na dostupné informácie) možno až moc dole. Položme si ruku na srdce, koľko sme dali za to svoje a v akom bolo stave. Alebo zoberme to z druhej strany, koľko by sme pýtali, ak by sme ho chceli predať?
pls Nechcem ale, aby tento názor bol závdavkom na rozpútavanie vášní.
Tak to jsem rad, ze by se pripadne nemuselo menit tesneni hlavy. Kdyz by to teklo do motoru, asi by byla vysoka hladina oleje pocitam. Jeste jedna vec me ted napadla. Akusticky hrubsi beh motoru. Pry je to u benzinu normalni je to pravda? [vim ze poslech je dost subjektivni vec, ale me se zda, ze benzin by mel mit vcelku tichy chod, zel nemam s citroenem zkusenost] Capu ze je tezke hodnotit ale fotky nemam k dispozici Pokusim se je kdyztak sehnat. Auto vypada pekne posledni majitel jej garazoval a moc toho nenajel. A nechce na nem moc tratit, coz lze chapat. Ja zase nechci preplatit vzhledem k tomu ze budu muset urcite neco investovat. Tak se snazim vyziskat co nejvice info. Diky
Tak to jsem rad, ze by se pripadne nemuselo menit tesneni hlavy. Kdyz by to teklo do motoru, asi by byla vysoka hladina oleje pocitam. Jeste jedna vec me ted napadla. Akusticky hrubsi beh motoru. Pry je to u benzinu normalni je to pravda? [vim ze poslech je dost subjektivni vec, ale me se zda, ze benzin by mel mit vcelku tichy chod, zel nemam s citroenem zkusenost] Capu ze je tezke hodnotit ale fotky nemam k dispozici Pokusim se je kdyztak sehnat. Auto vypada pekne posledni majitel jej garazoval a moc toho nenajel. A nechce na nem moc tratit, coz lze chapat. Ja zase nechci preplatit vzhledem k tomu ze budu muset urcite neco investovat. Tak se snazim vyziskat co nejvice info. Diky :)
Podle mého názoru je ta cena neadekvátní. Bohužel není obrázek. Nicméně bych to hádal na Image, nebo něco podobného s polovýbavou. Už to je podle mého názoru handicap, navíc bych už nikdy nešel do BX se šíbrem, každý druhý teče. Domnívám se, že za ty peníze je možné dovézt BX z D,či A, a ještě ti zbyde část peněz na počáteční investice(náplně,filtry,rozvod.řemen).Nevíc bych ti nedoporučoval motorizaci 1.6. Spotřeba je srovnatelná s 1.9,jen pojistka je větší, což ovšem moc nehraje roli, pokud najezdíš více km za rok. Ve většině modelů 1.9 je kompl. výbava(GTi,TZi,TRi). Navíc bych u BX nehleděl na rok výroby(všechny jsou staré), ale jen na skutečný stav. Já jsem prodal koncem roku GTi ve velmi slušném stavu se zhruba stejným počtem km za 20.000Kč a domnívám se, že taková cena je adekvátní. Prosím ostatní, nekamenujte mě za můj názor, vím, že si každý z nás cení své BX na pořádný ranec )
Podle mého názoru je ta cena neadekvátní. Bohužel není obrázek. Nicméně bych to hádal na Image, nebo něco podobného s polovýbavou. Už to je podle mého názoru handicap, navíc bych už nikdy nešel do BX se šíbrem, každý druhý teče. Domnívám se, že za ty peníze je možné dovézt BX z D,či A, a ještě ti zbyde část peněz na počáteční investice(náplně,filtry,rozvod.řemen).Nevíc bych ti nedoporučoval motorizaci 1.6. Spotřeba je srovnatelná s 1.9,jen pojistka je větší, což ovšem moc nehraje roli, pokud najezdíš více km za rok. Ve většině modelů 1.9 je kompl. výbava(GTi,TZi,TRi). Navíc bych u BX nehleděl na rok výroby(všechny jsou staré), ale jen na skutečný stav. Já jsem prodal koncem roku GTi ve velmi slušném stavu se zhruba stejným počtem km za 20.000Kč a domnívám se, že taková cena je adekvátní. Prosím ostatní, nekamenujte mě za můj názor, vím, že si každý z nás cení své BX na pořádný ranec :-)))
ajm - jestli si prodaval to bx co mas v profilu za 20000 tak ta 1.6 nemuze byt za 30000 a mas spravny odhad tusim ze na kastli bylo napsano image ted opravdu nevim zda do nej vubec jit
ajm - jestli si prodaval to bx co mas v profilu za 20000 tak ta 1.6 nemuze byt za 30000 a mas spravny odhad tusim ze na kastli bylo napsano image :) ted opravdu nevim zda do nej vubec jit
jeste jedna vec proc ne 1,6? jsem student a vcelku uvitam nizsi povine ruceni
jeste jedna vec proc ne 1,6? jsem student a vcelku uvitam nizsi povine ruceni
Jestli jsi student a záleží Ti na každé koruně, což je zcela pochopitelné, zapomeň na BX a pořiď si něco docela jiného.
Řekl bych co, ale to by jen vyvolalo zlou krev...
Jestli jsi student a záleží Ti na každé koruně, což je zcela pochopitelné, zapomeň na BX a pořiď si něco docela jiného.
Řekl bych co, ale to by jen vyvolalo zlou krev...:-p
Ahoj))) BX je luxus a super svezení, ale určitě to není autí bez nákladů a investic. Měl jsem dvě a nedal jsem na ně dopustit, všude jsem dojel, ale daň za to všechno byla nějaká ta koruna na nečekané opravy v nevhodný čas, který je vždy, co si budem povídat. Dost zálezí kdo s tím jezdil před tebou a hlavně jak se o autí staral, aby to vše nebylo na tobě, ty opravy. Když to funguje je to super, ale ale ... . Vem si někoho kdo tomu autí (BX) rozumí a ať te prohlédne. Jestli je v pořádku, tak neproděláš ani hov...o a budeš nadšenej jaká to je kára, a to že je, ale jak to není tak supr stav, tak to všechno vyžereš a bude z tebe další kdo na BX jenom nadává, že je to krám atd. Ještě tu je možnost, že s tebe bude nadšenec pro tyto autí BX a propadneš jim a ta něká kačka Ti nebude vadit. Jelikož si student, tak bacha na stav a peníze!!!! Cena autí je nejlepší co nejnižší, protože dotoho nacpeš
, jak psal ,,Ajm". Co popisuješ, tak cena asi kolem 20 000,-, ale chce to vidět. Drž se a BX ZDAR.
Ahoj))) BX je luxus a super svezení, ale určitě to není autí bez nákladů a investic. Měl jsem dvě a nedal jsem na ně dopustit, všude jsem dojel, ale daň za to všechno byla nějaká ta koruna na nečekané opravy v nevhodný čas, který je vždy, co si budem povídat. Dost zálezí kdo s tím jezdil před tebou a hlavně jak se o autí staral, aby to vše nebylo na tobě, ty opravy. Když to funguje je to super, ale ale ... . Vem si někoho kdo tomu autí (BX) rozumí a ať te prohlédne. Jestli je v pořádku, tak neproděláš ani hov...o a budeš nadšenej jaká to je kára, a to že je, ale jak to není tak supr stav, tak to všechno vyžereš a bude z tebe další kdo na BX jenom nadává, že je to krám atd. Ještě tu je možnost, že s tebe bude nadšenec pro tyto autí BX a propadneš jim a ta něká kačka Ti nebude vadit. Jelikož si student, tak bacha na stav a peníze!!!! Cena autí je nejlepší co nejnižší, protože dotoho nacpeš
, jak psal ,,Ajm". Co popisuješ, tak cena asi kolem 20 000,-, ale chce to vidět. Drž se a BX ZDAR.
Mám na papírech z ´88 už 3. BX, samo jsou vyměněný štítky a nikdy si toho nevšiml. Policajti při kontrole ani nepoznali že to neni karburátor, ale střik. Za míň jak 30.000 bych ho z ruky nedala
Mám na papírech z ´88 už 3. BX, samo jsou vyměněný štítky a nikdy si toho nevšiml. Policajti při kontrole ani nepoznali že to neni karburátor, ale střik. Za míň jak 30.000 bych ho z ruky nedala
Realna cena je 10t ale co na tom zalezi. Jelikoz me kazdy den spolehlive, levne a pohodlne vozi do prace, tak pro me ma cenu obrovskou.
Realna cena je 10t ale co na tom zalezi. Jelikoz me kazdy den spolehlive, levne a pohodlne vozi do prace, tak pro me ma cenu obrovskou.
Pridal jsem fotky onoho bxa muzete mi rict jetli ten sajrajt v hrle na olej je normalni? Nekdo tu rikal ze tam kondenzuje vlhkost tak jestli je to v "norme" Diky
Pridal jsem fotky onoho bxa muzete mi rict jetli ten sajrajt v hrle na olej je normalni? Nekdo tu rikal ze tam kondenzuje vlhkost tak jestli je to v "norme" Diky :)
Juuuu, prvni TOPka v cervene, kterou vidim
Na fotkach vypada udrzovane
Mam jen 2 vytky-sedivy popelnik a chybejici kus nalepky na prednim blatniku.
A ten humus v tom oleji, bleh, chlape, uplne se mi z toho udelalo soufl
Juuuu, prvni TOPka v cervene, kterou vidim :-)
Na fotkach vypada udrzovane :-)
Mam jen 2 vytky-sedivy popelnik a chybejici kus nalepky na prednim blatniku.
A ten humus v tom oleji, bleh, chlape, uplne se mi z toho udelalo soufl :-D