Uz se muzete zavazneji registrovat v nasem formulari uvedenem v dallove prvnim prispevku, necht je vsechno na jednom miste Uz se muzete zavazneji registrovat v nasem formulari uvedenem v dallove prvnim prispevku, necht je vsechno na jednom miste :-)
23.02.2007 22:30 -
Re: BX výlet za kulturou 21.4. (uz se muzete HLASIT:)
S výletem na 21.4.2007 souhlasím, ¨pokud zvítězí termín v hlsov¨ání, přijedeme z Pra¨hy se ženou, která také BX-ákům fandí.
S výletem na 21.4.2007 souhlasím, ¨pokud zvítězí termín v hlsov¨ání, přijedeme z Pra¨hy se ženou, která také BX-ákům fandí.
23.02.2007 23:22 -
Zde je jedna z moznosti, kde se muzeme ubytovat.link.
A pro ty, kteri se rozhodnu zustat pres noc
Zde je jedna z moznosti, kde se muzeme ubytovat http://www.travellers.cz/cz/hostel-hotel-trebic.php
23.02.2007 23:44 -
Zatím si ale prosím vás nikdo pobyt nerezervujte, domlouvám skupinovou slevu, tak by bylo potřeba ubytování nahlásit až naráz, aby vědeli, o co jde(navíc se znám se spolumajitelem, tak by třeba sleva mohla být i vyšší) Pokud to půjde budou samozřejmě dvoulůžkové pokoje, ten desetilůžkový je spíš pro turisty "baťůžkáře". Problém je jen v tom, že dvoulůžkových pokojů je jenom pět, potom už jenom čtyř a pěti lůžkové...
Zatím si ale prosím vás nikdo pobyt nerezervujte, domlouvám skupinovou slevu, tak by bylo potřeba ubytování nahlásit až naráz, aby vědeli, o co jde(navíc se znám se spolumajitelem, tak by třeba sleva mohla být i vyšší) Pokud to půjde budou samozřejmě dvoulůžkové pokoje, ten desetilůžkový je spíš pro turisty "baťůžkáře". Problém je jen v tom, že dvoulůžkových pokojů je jenom pět, potom už jenom čtyř a pěti lůžkové...
24.02.2007 23:34 -
Jééé že bych se konečně něčeho zůčastnil a rovnou v rodišti? Hmm tak do toho bych šel akorát nevím jak mi půjdou služby. Hajat mám taky kde, no super
Jééé že bych se konečně něčeho zůčastnil a rovnou v rodišti? Hmm tak do toho bych šel akorát nevím jak mi půjdou služby. Hajat mám taky kde, no super
28.02.2007 22:55 -
Tak koukám, že seznam předběžně přihlášených se utěšeně rozrůstá, a to je dobře. Jinak ubytování by bylo potřeba nejpozději do konce března definitivně uzavřít aby s námi počítali dopředu. Jinak jsem dnes mluvil s majitelkou vinárny kde se má převážná část setkání konat, v sobotu normálně otevírají v 17:00 hodin (což jsem si neuvědomil), ALE pokud nás bude minimálně 10(zatím to vypadá na 9 aut a 14 lidí), není problém, aby kvůli nám otevřeli už okolo dvanácté, a hlavně, protože se známe, nebude po mě chtít poplatek za pronájem vinárny na akci, což je normálně 3 500,- . Tím odpadá vybírání nějakých příspěvků na srazík. Trošku problém bude nejspíš s parkováním všech na jednom místě, ale v přilehlém okolí je parkovišť celkem dost a o víkendu jsou pochopitelně bez poplatků(sobota 11:00 až pondělí 9:00). Doufám, že těch informací na Vás není moc, a jak se opět něco noveho dozvím, dám vědět.
Tak koukám, že seznam předběžně přihlášených se utěšeně rozrůstá, a to je dobře. Jinak ubytování by bylo potřeba nejpozději do konce března definitivně uzavřít aby s námi počítali dopředu. Jinak jsem dnes mluvil s majitelkou vinárny kde se má převážná část setkání konat, v sobotu normálně otevírají v 17:00 hodin (což jsem si neuvědomil), ALE pokud nás bude minimálně 10(zatím to vypadá na 9 aut a 14 lidí), není problém, aby kvůli nám otevřeli už okolo dvanácté, a hlavně, protože se známe, nebude po mě chtít poplatek za pronájem vinárny na akci, což je normálně 3 500,- . Tím odpadá vybírání nějakých příspěvků na srazík. Trošku problém bude nejspíš s parkováním všech na jednom místě, ale v přilehlém okolí je parkovišť celkem dost a o víkendu jsou pochopitelně bez poplatků(sobota 11:00 až pondělí 9:00). Doufám, že těch informací na Vás není moc, a jak se opět něco noveho dozvím, dám vědět.
18.03.2007 19:46 -
Tak paráda volno jsem si zařídil tak pokud mi neumře citrouš nebo já tak stopro dorazím. Huž se těším
Tak paráda volno jsem si zařídil tak pokud mi neumře citrouš nebo já tak stopro dorazím. Huž se těším :-))
20.03.2007 12:43 -
litatko - když bude zájem, můžeme se trochu provětrat po městě v koloně, ale sraz to bude spíš takový netradiční. A který čidlo se ti porouchalo?
litatko - když bude zájem, můžeme se trochu provětrat po městě v koloně, ale sraz to bude spíš takový netradiční. A který čidlo se ti porouchalo?
20.03.2007 20:02 -
Jak se tak dívám, do této chvíle je přihlášeno 29 lidí, když budu počítat i doprovod a moji rodinu, to už je slušné a snad to není konečný počet
Jak se tak dívám, do této chvíle je přihlášeno 29 lidí, když budu počítat i doprovod a moji rodinu, to už je slušné a snad to není konečný počet ;)
25.03.2007 18:10 -
kotiku, ale prdlajz problém Než ty nastartuješ a rozjedeš se s tou svojou aparatůrou, tak už budu v cíli u škopka
kotiku, ale prdlajz problém :-) Než ty nastartuješ a rozjedeš se s tou svojou aparatůrou, tak už budu v cíli u škopka :-D
27.03.2007 22:51 -
Poprosil bych všechy, co se ještě chťějí přihlásit, aby tak učinili nejpozději do 2.4. V hotelu potřebují potvrdit a upřesnit rezervace. Poprosil bych všechy, co se ještě chťějí přihlásit, aby tak učinili nejpozději do 2.4. V hotelu potřebují potvrdit a upřesnit rezervace.
28.03.2007 19:02 -
časový harmonogram není vlastně žádný, příjezd je plánován mezi 11 - 12 hodinou, potom je oběd a odpolední program je volnější, více méně volná zábava, pokec o všem možném i nemožném, pro zájemce prohlídka věže a zámku, případně modelu historické čtvrti a židovského hřbitova, později odpoledne snad bude vystoupení kapely Spirit(zatím to visí na zpěvačce), spanilá jízda po Třebíči a okolí je samozřejmě v plánu a možná bude pro zájemce sprint, ale zatím to není na 100% jisté, nemám časomíru a musím se dnes podívat, v jakém stavu je vyhlédnutá uzavřená silnice. Během pár dní přidám mapy s příjezdovými trasami ze všech směrů a moje číslo pro ty, co by přece jenom zabloudili
časový harmonogram není vlastně žádný, příjezd je plánován mezi 11 - 12 hodinou, potom je oběd a odpolední program je volnější, více méně volná zábava, pokec o všem možném i nemožném, pro zájemce prohlídka věže a zámku, případně modelu historické čtvrti a židovského hřbitova, později odpoledne snad bude vystoupení kapely Spirit(zatím to visí na zpěvačce), spanilá jízda po Třebíči a okolí je samozřejmě v plánu a možná bude pro zájemce sprint, ale zatím to není na 100% jisté, nemám časomíru a musím se dnes podívat, v jakém stavu je vyhlédnutá uzavřená silnice. Během pár dní přidám mapy s příjezdovými trasami ze všech směrů a moje číslo pro ty, co by přece jenom zabloudili ;)
pro tomlenin - všeobecný sraz bude od 11 hodin na Žerotínově náměstí, a jelikož Třebíč znáš, tak můžeš dorazit rovnou okolo dvanácté do vinárny U Rudolfa II v židech ;o)
pro tomlenin - všeobecný sraz bude od 11 hodin na Žerotínově náměstí, a jelikož Třebíč znáš, tak můžeš dorazit rovnou okolo dvanácté do vinárny U Rudolfa II v židech ;o)