vil - škoda, tak já si dám jedno nealkoholický za tebe ;o)
Zalub se taky omluvil, jinak se snad už nikdo další neodhlásí.
vil - škoda, tak já si dám jedno nealkoholický za tebe ;o)
Zalub se taky omluvil, jinak se snad už nikdo další neodhlásí.
22.04.2007 18:53 -
Re: BX výlet za kulturou byl super :-D
Cekala jsem, kdo napise, ze Trebicandy jsou kocandy
Hlasuji vsema deseti za dalsi podobny pohodovy srazek nekde v peknem mestecku
Cekala jsem, kdo napise, ze Trebicandy jsou kocandy ;-)
Hlasuji vsema deseti za dalsi podobny pohodovy srazek nekde v peknem mestecku :-)
22.04.2007 21:58 -
jsem rád, že se srazík vydařil a taky jsem pro podobné srazíky na zajímavých místech. Zpěvačce poklonu vyřídím ;o)
jsem rád, že se srazík vydařil a taky jsem pro podobné srazíky na zajímavých místech. Zpěvačce poklonu vyřídím ;o)
22.04.2007 22:54 -
Uploadnul jsem par fotek, jsou zmensene, kdyby mel nekdo zajem o plnou velikost, tak mi napiste mailik
Uploadnul jsem par fotek, jsou zmensene, kdyby mel nekdo zajem o plnou velikost, tak mi napiste mailik ;)
23.04.2007 18:39 -
Taky se musím připojit,výlet byl fajn,rád jsem vás viděl a budu se těšit na letní sraz,popř.jestli se vyskytne další příležitost podobné akce.P.S. Třebíčanda s pódia mě docela rozdráždila a jestli jí bylo fakt patnáct..CO NA TOM..hmmmm???
Taky se musím připojit,výlet byl fajn,rád jsem vás viděl a budu se těšit na letní sraz,popř.jestli se vyskytne další příležitost podobné akce.P.S. Třebíčanda s pódia mě docela rozdráždila a jestli jí bylo fakt patnáct..CO NA TOM..hmmmm???
24.04.2007 13:03 -
Ahoj lidičky tak sem zase v Brně a v Třebíči to bylo super jste fain banda a těším se na léto doufám že mi to vyjde.
Ahoj lidičky tak sem zase v Brně a v Třebíči to bylo super jste fain banda a těším se na léto doufám že mi to vyjde.
01.05.2007 19:49 -
Zdar,
začínám tu být málo a třeba ten sraz v Třebíči mi uniknul Bylo by možné takové informace psát na mail?
Díky
Zdar,
začínám tu být málo a třeba ten sraz v Třebíči mi uniknul Bylo by možné takové informace psát na mail?
Díky