Zdravim BX-aci ak by ste mali zaujem sa stretnut na nitrianskom rudne bude tam zraz tuningovych aut. Zraz sa kona 22.-24.6.2007. Tak kto ma zaujem pokecat nielen formou netu nech pride.
Zdravim BX-aci ak by ste mali zaujem sa stretnut na nitrianskom rudne bude tam zraz tuningovych aut. Zraz sa kona 22.-24.6.2007. Tak kto ma zaujem pokecat nielen formou netu nech pride.
04.06.2007 12:51 -
Re: zraz na nitrianskom rudne SK
Ja by som s kinderkom aj prišiel, ale znepokojuje ma zameranie tejto akcie. Na jednu stranu je kinderko ropáčik, na druhú stranu som ešte nestihol nainštalovať ani len neóny. Jediný tuning sú puklice
Ja by som s kinderkom aj prišiel, ale znepokojuje ma zameranie tejto akcie. Na jednu stranu je kinderko ropáčik, na druhú stranu som ešte nestihol nainštalovať ani len neóny. Jediný tuning sú puklice :-D
05.06.2007 08:15 -
Čauko tu Juraj, čerstvý majiteľ BX - ky, rád by som nadviazal kontakty s fanúšikmi tohoto auta, hoci ho mám len krátko ,môžeš mi byť v tomto spočiatku nápomocný ? Adepta na servis mám zdá sa perfektného skôr sa mi jedná o výmenu skúseností , info o zrazoch a tak. Diky
Čauko tu Juraj, čerstvý majiteľ BX - ky, rád by som nadviazal kontakty s fanúšikmi tohoto auta, hoci ho mám len krátko ,môžeš mi byť v tomto spočiatku nápomocný ? Adepta na servis mám zdá sa perfektného skôr sa mi jedná o výmenu skúseností , info o zrazoch a tak. Diky
20.06.2007 22:10 -