Už sme sa dlho nevideli, čo poviete? Čo tak si dať malinké stretko na tradičnom mieste v niektoré pekné nedeľné dopoludnie? Kto je za???
Bratislavčania a okolie (záhoráci a maďari :-))) ) !
Už sme sa dlho nevideli, čo poviete? Čo tak si dať malinké stretko na tradičnom mieste v niektoré pekné nedeľné dopoludnie? Kto je za???
Predbežný návrh - nedeľa 10.6. doobeda, trebárs o 10:30. Naše tradičné tuzerské miesto pod starým mostom
Predbežný návrh - nedeľa 10.6. doobeda, trebárs o 10:30. Naše tradičné tuzerské miesto pod starým mostom :)
ja zasa nemozem buducu nedelu,idem do Wiedne,ale buducu sobotu by som mohla.....
ja zasa nemozem buducu nedelu,idem do Wiedne,ale buducu sobotu by som mohla.....
tento vikend berem auto prec a cez vikend tu niesom takze by vas nemal kto otravovat ..takze inokedy a na bicykli
tento vikend berem auto prec a cez vikend tu niesom takze by vas nemal kto otravovat ..takze inokedy a na bicykli :)
2spctr: Ak myslíš mňa, tak určite lepšia soboba ako nedeľa. A nezabudni oboznámiť brezneva A možno by prišli aj moraváci
2spctr: Ak myslíš mňa, tak určite lepšia soboba ako nedeľa. A nezabudni oboznámiť brezneva:-) A možno by prišli aj moraváci:-)
tak plati ta buduca sobota?spectre ty nemozes spavat ked tu vypisujes v taku nekrestansku hodinu??
tak plati ta buduca sobota?spectre ty nemozes spavat ked tu vypisujes v taku nekrestansku hodinu?? :))
zdar spectre pre moje upresnenie myslis sobotu 16.6.2007, ake je miesto stretnutia, pre mimobratislavskych, ak sa mozu dostavit
zdar spectre pre moje upresnenie myslis sobotu 16.6.2007, ake je miesto stretnutia, pre mimobratislavskych, ak sa mozu dostavit
Je to posedenie minimalistické, pod starým mostom na petržalskej strane je parkovisko a bufetík, hneď vedľa lunaparku. Poprípade môžeme aj iné miesto (Devín?), záleží len na tom, ako sa dohodneme.
Áno, na pretrase je sobota 16.6.
Je to posedenie minimalistické, pod starým mostom na petržalskej strane je parkovisko a bufetík, hneď vedľa lunaparku. Poprípade môžeme aj iné miesto (Devín?), záleží len na tom, ako sa dohodneme.
Takže občerstvenie sa nám blíži. Dáme to teda na Devín, alebo pod Starý most?
Takže občerstvenie sa nám blíži. Dáme to teda na Devín, alebo pod Starý most?