Jsem rad ze jsi dojel v poradku.uz jsem taky doma.Bylo to super,jako vzdy .Priste zase navidenou.
Jsem rad ze jsi dojel v poradku.uz jsem taky doma.Bylo to super,jako vzdy .Priste zase navidenou.
Nazdárek všichni jsem rád že jsem se také mohl zúčastnit bylo to ako povedal yarik fasa. Trocha vody ale jinak super )
Nazdárek všichni jsem rád že jsem se také mohl zúčastnit bylo to ako povedal yarik fasa. Trocha vody ale jinak super :-)))
Sraz se velice vydařil i na to nepřiměřené množství vody, co na nás spadlo . Sešlo se dost lidí na to, aby vytvořili super atmosféru navzdory špatnému počasí, které prostě nejde objednat dle našich představ. Jedno nám ale to počasí přeci jen přineslo ..... a to trochu více adrenalinu do jízdy zručnosti . Těším se na další setkání s vámi.
Sraz se velice vydařil i na to nepřiměřené množství vody, co na nás spadlo :-). Sešlo se dost lidí na to, aby vytvořili super atmosféru navzdory špatnému počasí, které prostě nejde objednat dle našich představ. Jedno nám ale to počasí přeci jen přineslo :-) ..... a to trochu více adrenalinu do jízdy zručnosti :-). Těším se na další setkání s vámi.
..no jeste stesti, ze voda opadla a mohli jsme dojet, prisli bychom o paradni srazik a setkani s lidickama ktere mame (a nove snad i budem mit) radi.. a BXclub by prisel o uplne cerstveho clena tos privitejte bgmaniaca
..no jeste stesti, ze voda opadla a mohli jsme dojet, prisli bychom o paradni srazik a setkani s lidickama ktere mame (a nove snad i budem mit) radi.. a BXclub by prisel o uplne cerstveho clena :D:D tos privitejte bgmaniaca
jinak tady je nova fotogalerie a uz uz budou kompletni vysledky vsech soutezi vcetne BXcupu
podlozky podlozky tam byly celou dobu :-)
jinak tady je nova fotogalerie a uz uz budou kompletni vysledky vsech soutezi vcetne BXcupu :-)
Díky za výbornou atmosféru, kterou ani počasí nepokazilo. Bylo to fajn a těším se na příští akci...
Díky za výbornou atmosféru, kterou ani počasí nepokazilo. Bylo to fajn a těším se na příští akci...
Ftrašně mě mrzí že jsem nemohl zůstat ale 50 sátiny jsou jednou za život a doma by mi to neodpustily. Slibuju že na příští sraz jedu ale ,,kundičku,, jak řekla darja nechám doma a vemu bx
Ftrašně mě mrzí že jsem nemohl zůstat ale 50 sátiny jsou jednou za život a doma by mi to neodpustily. Slibuju že na příští sraz jedu ale ,,kundičku,, jak řekla darja nechám doma a vemu bx
14.09.2007 12:25 -
Re: 4. Velký Letní Sraz 2007-výsledky
ten se skladal z nekolika soutezi jako Hod kouli (centralka pry s 80% tlaku), strelba ze vzduchovky na terc, hod micky do terce a test z BXlogie. Zapocitavala se i jizda zrucnosti.
Kazdy, kdo se zucastnil vsech soutezi byl zarazen do BXcupu.
1. misto patri Pajatorovi
2. misto Jirkovi Secovi
a 3. byl Tomlenin
jeste dodam casy z jizdy zrucnosti a vyhodnoceni soutezi Bertoneho klasika, Nejlepsi vzhled, Tuning a Motor
Pro upresneni cisla v tabulce znamenaji poradi v jednotlivych soutezich. BXaci s nejlepsim prumernym umistenim vyhrali BXcup
X
Tady mame vysledky BXcupu :-)
ten se skladal z nekolika soutezi jako Hod kouli (centralka pry s 80% tlaku), strelba ze vzduchovky na terc, hod micky do terce a test z BXlogie. Zapocitavala se i jizda zrucnosti.
Kazdy, kdo se zucastnil vsech soutezi byl zarazen do BXcupu.
1. misto patri Pajatorovi
2. misto Jirkovi Secovi
a 3. byl Tomlenin
jeste dodam casy z jizdy zrucnosti a vyhodnoceni soutezi Bertoneho klasika, Nejlepsi vzhled, Tuning a Motor
Pro upresneni cisla v tabulce znamenaji poradi v jednotlivych soutezich. BXaci s nejlepsim prumernym umistenim vyhrali BXcup :-)
#diskuzeU {
border-collapse: collapse;
margin-top:5px;
}
#diskuzeU tr td {
border: 1px solid #000000;
padding: 5px;
text-align:center;
}
Jméno
Test
Jízda
Střelba
Hod koulí
Míčky
Celkové pořadí
Simča
5
X
X
X
X
X
Bidlo
8
2
2
10
3
5
Pajator
2
3
1
5
4
1
Majda
3
15
2
10
4
6
Jenyk
1
X
X
X
X
X
Jumbox
4
X
X
X
X
X
Vil
3
5
X
4
3
X
Fantomas
4
8
X
X
3
X
Dědek
3
11
7
2
1
4
Jirka Seč
6
1
6
1
4
2
Yarik
2
10
X
X
3
X
Robert
1
9
3
X
X
X
Aliang
3
X
X
9
X
X
Jirka27
7
13
X
X
4
X
Tomlenin
6
4
5
5
2
3
Kotik
4
X
X
6
X
2
Najmoska
9
X
4
8
3
X
Instalater
X
14
1
X
4
X
Alx
X
12
X
3
3
X
tak jsem uploadnul svoji skromnou sbirku fotek ze srazu. Kdyby se nekkomu naaaahodou libila nektera fotka a chtel by ji v lepsim rozliseni a kvalite tak mi napiste.
Uzijte si to
tak jsem uploadnul svoji skromnou sbirku fotek ze srazu. Kdyby se nekkomu naaaahodou libila nektera fotka a chtel by ji v lepsim rozliseni a kvalite tak mi napiste.
Uzijte si to ;)