moje auto mozem pouzit len na kratsie vzdialenosti,nakolko mi treba opravit nieco na brzdach,neviem co,nie som odbornik ale smrdia mi kolesa.....
moje auto mozem pouzit len na kratsie vzdialenosti,nakolko mi treba opravit nieco na brzdach,neviem co,nie som odbornik ale smrdia mi kolesa.....
ako spravna zena a zahoracka by si mala zacat umytim kolies mozno to pomoze
ako spravna zena a zahoracka by si mala zacat umytim kolies mozno to pomoze :)
yariku,alespoň ty nezklam,doufám,že vezmeš i Spectreho,aby už jsme mohli společně zabrat.Vem nějákou borovičku,ať můžem oslavit svaz čs přátelství.A Slováci,zaberte,až bude sraz u vás,taky přijedem!
yariku,alespoň ty nezklam,doufám,že vezmeš i Spectreho,aby už jsme mohli společně zabrat.Vem nějákou borovičku,ať můžem oslavit svaz čs přátelství.A Slováci,zaberte,až bude sraz u vás,taky přijedem!
tomass,a uz som sa zlakla ze si stratil zmysel pre humor ale ty nesklames.Ja s tym nic neurobim,to ma na starosti moja polovicka a ten nema cas ani na mna nie to este na auto....
tomass,a uz som sa zlakla ze si stratil zmysel pre humor :)) ale ty nesklames.Ja s tym nic neurobim,to ma na starosti moja polovicka a ten nema cas ani na mna nie to este na auto....
lucia ved yarik ti to spravi ..on je kamarad, ze yarik? bratislavski chlapci su sikovni
lucia ved yarik ti to spravi ..on je kamarad, ze yarik? :) bratislavski chlapci su sikovni :)
Misto pozitivni pristupu tu uz mate rozhodnuto, ze nidko neprijde. Vi se o tom dostatecne dopredu, nevim, co vic udelat pro to, aby se vam chtelo prijet...
Misto pozitivni pristupu tu uz mate rozhodnuto, ze nidko neprijde. Vi se o tom dostatecne dopredu, nevim, co vic udelat pro to, aby se vam chtelo prijet...
Kdyby se k tobě nechtěl nikdo přidat a tvá cesta byla osamělá, pamatuj na to, že jsem na tom úplně stejně Aspoň v tom nebudeš sám
Kdyby se k tobě nechtěl nikdo přidat a tvá cesta byla osamělá, pamatuj na to, že jsem na tom úplně stejně :-) Aspoň v tom nebudeš sám :-)
Kurvafix teda,to je spolupráce,kdyby byl sraz u vás,neváhám ani minutu a jedu.Vemte si příklad z yarika..Spectre,jestli nedojedeš,tak mě to bude mrzet kluku jeden bratislavskej.
Kurvafix teda,to je spolupráce,kdyby byl sraz u vás,neváhám ani minutu a jedu.Vemte si příklad z yarika..Spectre,jestli nedojedeš,tak mě to bude mrzet kluku jeden bratislavskej.