Zdravím všechny BXáky v novém roce, mám prosbu chtěl bych vyměnit přístrojovku a nevím jak na to. není něco v manuálu? pokud ano tak je mi to naprd páč ho nemám. Tak prosím o radu.
Zdravím všechny BXáky v novém roce, mám prosbu chtěl bych vyměnit přístrojovku a nevím jak na to. není něco v manuálu? pokud ano tak je mi to naprd páč ho nemám. Tak prosím o radu.
jakou pristrojovku za jakou ? Nevim, jestli je zapotrebi sundavat ty plasty okolo packy, co uz si nepamatuju, volant je dobry dat dolu, pak musi se sundat ten plastik (obdelnik) u toho plexi pristrojovky (dva srouby), pak si vyndej ten prostredni kastlik z hodinama, strc ruku dovnitr smerem ke sklu za pristojovkou, mel bys nahmatat takovy sroub (motylek) a odsroubovat a to same na druhe strane. (tam uz si nemapatuju, jak jsem narvala ruku ) ) a to by melo byt vse, mozna, pak uz jen poodpojovat kabely (jde to dost mizerne a boli to do prstu a nahony a melo by to byt. Je docela mozne, ze jsem uz neco zapomnela, preci je to nejaky patek, co jsem se s tim drbala
jakou pristrojovku za jakou ? :-) Nevim, jestli je zapotrebi sundavat ty plasty okolo packy, co uz si nepamatuju, volant je dobry dat dolu, pak musi se sundat ten plastik (obdelnik) u toho plexi pristrojovky (dva srouby), pak si vyndej ten prostredni kastlik z hodinama, strc ruku dovnitr smerem ke sklu za pristojovkou, mel bys nahmatat takovy sroub (motylek) a odsroubovat a to same na druhe strane. (tam uz si nemapatuju, jak jsem narvala ruku :-))) ) a to by melo byt vse, mozna, pak uz jen poodpojovat kabely (jde to dost mizerne a boli to do prstu :-( a nahony a melo by to byt. Je docela mozne, ze jsem uz neco zapomnela, preci je to nejaky patek, co jsem se s tim drbala ;-)
jop jeste jeden takovej blbej "pripominek"
Az budes oddelavat kabelaz z pristrojovky, dej si pozor, at si o tyc od volantu neposkrabes plexi. Povedlo se mi tak poridit si peknej slic pres budiky
jop jeste jeden takovej blbej "pripominek" :-D
Az budes oddelavat kabelaz z pristrojovky, dej si pozor, at si o tyc od volantu neposkrabes plexi. Povedlo se mi tak poridit si peknej slic pres budiky :-(
Díky za radu Darjo snad se s tím nějak popasuju.Koupil jsem totiž brejka na ND a ten má pěkné černé čalounení tak to chci přeházet i ze sedačkama do toho čevenýho plus spoilery,tak aby byl fešák na sraz v létě
Díky za radu Darjo snad se s tím nějak popasuju.Koupil jsem totiž brejka na ND a ten má pěkné černé čalounení tak to chci přeházet i ze sedačkama do toho čevenýho plus spoilery,tak aby byl fešák na sraz v létě
Druhou křídlovou matku ( motýlek) od palubky ( někdy je tam jen pochá plechová mrcha) našaháš rukou směren vzhůru prostrčenou přes díru kastlíku na kazety, ten normálně vycvakneš celý ven ... Volant nemusíš sundávat, aspoň si nepodřeš sklo )
Druhou křídlovou matku ( motýlek) od palubky ( někdy je tam jen pochá plechová mrcha) našaháš rukou směren vzhůru prostrčenou přes díru kastlíku na kazety, ten normálně vycvakneš celý ven ... Volant nemusíš sundávat, aspoň si nepodřeš sklo :-)))
Chlape,už máš dofouknutý koule?Jen sem si tak vzpoměl z letošního letn.srazu na ten dementně udělanej sjezd v Chrudimi,jaks tam dělal kostitřas(((
Chlape,už máš dofouknutý koule?Jen sem si tak vzpoměl z letošního letn.srazu na ten dementně udělanej sjezd v Chrudimi,jaks tam dělal kostitřas(((
Jasně Kotíku je to pohoda nechal jsem je dofouknout ihned po srazu.Na příští sraz hodlám mého červenáčka trochu přikrášlit (černý vnitřek+spoilery a folie snad to stačím při mém povolání). Nevíš o někom kdo by koupil motor 1,8 TD
Jasně Kotíku je to pohoda nechal jsem je dofouknout ihned po srazu.Na příští sraz hodlám mého červenáčka trochu přikrášlit (černý vnitřek+spoilery a folie snad to stačím při mém povolání). Nevíš o někom kdo by koupil motor 1,8 TD
Konečně zase někdo s fóóliama,je to víc pestrý.No,motor 1.8 je fajn,ještě tak měsíc zpátky bych ho vzal,teď už je to pasé.Dej ho tady do inzerce,myslíš,že to přinese ovoce.A měj se.Doufám,že se na dalším srazu zase uvidíme!
Konečně zase někdo s fóóliama,je to víc pestrý.No,motor 1.8 je fajn,ještě tak měsíc zpátky bych ho vzal,teď už je to pasé.Dej ho tady do inzerce,myslíš,že to přinese ovoce.A měj se.Doufám,že se na dalším srazu zase uvidíme!
Ne to si asi vykládáš špatně já to tak nemyslel jen nejsem tak zdatný na internetu docela v tom plavu, spíš sproplouvám.
Ne to si asi vykládáš špatně já to tak nemyslel jen nejsem tak zdatný na internetu docela v tom plavu, spíš sproplouvám.
Já to jako fantomas nebudu zlehčovat,jednoduše sem se zeptal fantomase jako zadavatele příspěvku na pár věcí,protože sem ho dlouho neviděl,na chat nechodí.Dobre,mohl sem mu poslat bx poštu,ale zase na druhou stranu nevidím problém v tom,že se ho zeptám na pár věcí,který nijákým způsobem neovlivní téma.Nebo je to takovej problém,že sem se neudržel a šel mimo téma?????
Já to jako fantomas nebudu zlehčovat,jednoduše sem se zeptal fantomase jako zadavatele příspěvku na pár věcí,protože sem ho dlouho neviděl,na chat nechodí.Dobre,mohl sem mu poslat bx poštu,ale zase na druhou stranu nevidím problém v tom,že se ho zeptám na pár věcí,který nijákým způsobem neovlivní téma.Nebo je to takovej problém,že sem se neudržel a šel mimo téma?????
tema=pristrojovka, mam pocit, ze debata o foliich jej uplne svedla z cesty, ale delejte si jak usmyslite za vhodne. Off topic uz se asi nenosi.
tema=pristrojovka, mam pocit, ze debata o foliich jej uplne svedla z cesty, ale delejte si jak usmyslite za vhodne. Off topic uz se asi nenosi.