Tak po delší odmlce v našich toliko oblíbených večerních srazech je tady na žádost další.Středa 6.2. Brno.Kontaktovali mě dva nový členové,že by rádi poseděli a seznámili se,ideální příležitost.Přesná data dodám později.Tak co vy chuligáni?Kolik bxáků se srazí tentokrát?
Tak po delší odmlce v našich toliko oblíbených večerních srazech je tady na žádost další.Středa 6.2. Brno.Kontaktovali mě dva nový členové,že by rádi poseděli a seznámili se,ideální příležitost.Přesná data dodám později.Tak co vy chuligáni?Kolik bxáků se srazí tentokrát?
Dalle, ráádi tě uvidíme, a z 3píče jezdí vlaky a busy do Brna
Vlak ti jede z Brna 20,39 a 22,39.
Třeba by sis mohl odvézt tu hlavu, když ti to Tostuj ted o výkendu vymontí, pokus se to s ním domluvit, já bych ti to ihned změřil ...
Jiříku, já samosebou přijdu , mám to zarohem
Dalle, ráádi tě uvidíme, a z 3píče jezdí vlaky a busy do Brna
Vlak ti jede z Brna 20,39 a 22,39.
Třeba by sis mohl odvézt tu hlavu, když ti to Tostuj ted o výkendu vymontí, pokus se to s ním domluvit, já bych ti to ihned změřil ...
Jiříku, já samosebou přijdu , mám to zarohem :-)
tak vecerni posezeni u piva se neodmita, pripadne si dame i neco jineho, ale kdyz kofolu, tak s rumem
s tou hlavou to bude horsi, je porad jeste na motoru, leda by tam se mnou nekdo zitra zajel.... je to cca 100 km jedna cesta
tak vecerni posezeni u piva se neodmita, pripadne si dame i neco jineho, ale kdyz kofolu, tak s rumem ;-)
s tou hlavou to bude horsi, je porad jeste na motoru, leda by tam se mnou nekdo zitra zajel.... je to cca 100 km jedna cesta
Caf, mam sice odpoledni smenu co nejde prehodit, ale zkusim se zasej zdejchnout trocha drif, abych uz kolem devate srkal pivko v Jundrove ;o)
Caf, mam sice odpoledni smenu co nejde prehodit, ale zkusim se zasej zdejchnout trocha drif, abych uz kolem devate srkal pivko v Jundrove ;o)
tak halava je u mě, zítra natlakuju, tak si Dalle běž koupit lístek na vlak )
tak halava je u mě, zítra natlakuju, tak si Dalle běž koupit lístek na vlak :-)))
Jak nemůžu, co nemůžu, kua, si to zařiď doma chlape.
Jedná se o večer, ne cely den ....
Jak nemůžu, co nemůžu, kua, si to zařiď doma chlape.
Jedná se o večer, ne cely den ....
diskusia bola premazana pretoze bola:
1) off topic
2) znevazovala autoritu spravcu ...
tomlenin: ak mas na mna otazky pripadne pripomienky mas k dispozicii email, telefon, icq, chat ... diskusne forum NIE JE na tieto ucely.
Myslim ze dobre vies preco som tvoj prispevok upravil.
Ak nie rad ti to vysvetlim.
diskusia bola premazana pretoze bola:
1) off topic
2) znevazovala autoritu spravcu ...
tomlenin: ak mas na mna otazky pripadne pripomienky mas k dispozicii email, telefon, icq, chat ... diskusne forum NIE JE na tieto ucely.
Myslim ze dobre vies preco som tvoj prispevok upravil.
Ak nie rad ti to vysvetlim.
hej, tak ja nevim, bude se to melo smazat rovnou, nebo vubec, tu potim prispevky, ktere byli k tematu a jsou mi smazany..... opravdu diky
hej, tak ja nevim, bude se to melo smazat rovnou, nebo vubec, tu potim prispevky, ktere byli k tematu a jsou mi smazany..... opravdu diky
Tak mě mrzí že jsem nemohl dojít je to škoda jsem plný dojmů Jsem se stavil jen u PaM na dofuku a stav koulí včechny +- 15 po 90000 km na už dofouklejch tak jsme splkli alespoň tam.
Tak mě mrzí že jsem nemohl dojít je to škoda jsem plný dojmů :-)) Jsem se stavil jen u PaM na dofuku a stav koulí včechny +- 15 po 90000 km na už dofouklejch tak jsme splkli alespoň tam.