Začátek srazu bude v pátek odpoledne, kdy začneme zajišťovat propozice a soutěže. Kdo tedy chce pomoci, popřípadně bude mít čas už v pátek je vítán.
Oficiální začátek srazu je sobota :
8˚˚ az 10,3˚ Příjezd k penzionu VIS (49°50'14.462"N, 15°38'17.529"E) jinak jsme zruční kreslíři a každoročně vyrábíme cedule s ukazately, kde je sraz ( v případě problémů, můžete zavolat na 732 542494)
a registrace členů (ať víme, kdo dorazil a s jakým vozidlem), rozdání propozic atd.
11˚˚ odjezd na spanilou jízdu, nechť o nás svět ví, jací jsme fešáci
12˚˚ společný obídek, k výběru z několika pohostinství, kdo se bude chtít občerstvit po svém, není problém, jen prosíme o návrat dle harmonogramu.
Na penzionu VIS bude domluvené menu na oběd, výběr z 3-4 jídel, při registraci nahlásíte, o jaké jídlo budete mít zájem. Samozřejmě bude možnost i jiných jídel, ale jejich příprava bude delší.
13˚˚ až 13,3˚ Hromadný odjezd na plácek, kde bude přehlídka strojů citrónovitých a nějaké rozptýleníčko Předpokládáný konec našeho řádění počítáme okolo 17˚˚ hodiny, kdy se vše vyhodnotí a my se přesuneme do restauračního zařízení, kde vyhodnotíme, zhodnotíme, oceníme a oddáme se bujarým hodům na pensionu VIS do nočních hodin
Plán srazu je přibližný, může se změnit nějakou meteorologickou dispozicí, popřípadně něčekaným problémem, náhradní program samozřejmě zajistíme
Pokud má někdo možnost sponzorských darů, uvítáme je do souteží (samozřejme dárce uvedeme na hlavní stránce BXclubu), stejně tak uvítáme jakékoli zajímavé nápady, postřehy, co kde a jak vylepšit, či podání pomocné packy
Možnosti ubytování:
Hotel Seč (49°50'53.231"N, 15°39'29.944"E) .link.
Pension Vis (49°50'14.456"N, 15°38'17.525"E) .link.
popřípadně na mapy.cz stačí dát vyhledat ubytování v okolí Seče.
Penzion Vis nám vyšel vstříc, máme rezervovanou terasu (pokud bude krásně), společně se najíme a vyhlásíme soutěze. Hned u terasy je dětské hřiště, trampolína, což malí bxáci uvítají
Dále by nebyl problém domluvit grilování a opékání na večer. Na VISu je možné si půjčit obrovský gril, pokud by byl zájem o třeba kýtu, není v tom žádný háček. K masu by VIS připravil i talíře, hořčici, křen, chléb, porce (gramáž přesně nevím, ale dostčující) je cca za 70Kč. Máme ozkoušeno a vřele dopuručujeme.
POZOR POZOR
Z organizačních důvodů se bude závazná registrace provádět pomocí emailu. Stačí jej poslat nasrazy@bxclub.cz a základní informace, kolik lidí přijede a kdy dorazíte.
Seznam oficiálně přihlášených:
tief Pa-Ne
pajator Pa-Ne
tunerek SO-NE
fantomas Pa-Ne
Mino pa-ne
Simca SO-Ne
Vil SO
Lukáš125 SO
Začátek srazu bude v pátek odpoledne, kdy začneme zajišťovat propozice a soutěže. Kdo tedy chce pomoci, popřípadně bude mít čas už v pátek je vítán.
Oficiální začátek srazu je sobota :8˚˚ az 10,3˚ Příjezd k penzionu VIS (49°50'14.462"N, 15°38'17.529"E) jinak jsme zruční kreslíři a každoročně vyrábíme cedule s ukazately, kde je sraz ( v případě problémů, můžete zavolat na 732 542494) :-)
a registrace členů (ať víme, kdo dorazil a s jakým vozidlem), rozdání propozic atd.
11˚˚ odjezd na spanilou jízdu, nechť o nás svět ví, jací jsme fešáci :-)
12˚˚ společný obídek, k výběru z několika pohostinství, kdo se bude chtít občerstvit po svém, není problém, jen prosíme o návrat dle harmonogramu.
Na penzionu VIS bude domluvené menu na oběd, výběr z 3-4 jídel, při registraci nahlásíte, o jaké jídlo budete mít zájem. Samozřejmě bude možnost i jiných jídel, ale jejich příprava bude delší.
13˚˚ až 13,3˚ Hromadný odjezd na plácek, kde bude přehlídka strojů citrónovitých a nějaké rozptýleníčko :-) Předpokládáný konec našeho řádění počítáme okolo 17˚˚ hodiny, kdy se vše vyhodnotí a my se přesuneme do restauračního zařízení, kde vyhodnotíme, zhodnotíme, oceníme a oddáme se bujarým hodům na pensionu VIS do nočních hodin:-)
Plán srazu je přibližný, může se změnit nějakou meteorologickou dispozicí, popřípadně něčekaným problémem, náhradní program samozřejmě zajistíme :-)
Pokud má někdo možnost sponzorských darů, uvítáme je do souteží (samozřejme dárce uvedeme na hlavní stránce BXclubu), stejně tak uvítáme jakékoli zajímavé nápady, postřehy, co kde a jak vylepšit, či podání pomocné packy:-)
Možnosti ubytování:
Hotel Seč (49°50'53.231"N, 15°39'29.944"E) http://www.hotel-sec.cz
Pension Vis (49°50'14.456"N, 15°38'17.525"E) http://www.pensionvis.eu
popřípadně na mapy.cz stačí dát vyhledat ubytování v okolí Seče.
Penzion Vis nám vyšel vstříc, máme rezervovanou terasu (pokud bude krásně), společně se najíme a vyhlásíme soutěze. Hned u terasy je dětské hřiště, trampolína, což malí bxáci uvítají :-)
Dále by nebyl problém domluvit grilování a opékání na večer. Na VISu je možné si půjčit obrovský gril, pokud by byl zájem o třeba kýtu, není v tom žádný háček. K masu by VIS připravil i talíře, hořčici, křen, chléb, porce (gramáž přesně nevím, ale dostčující) je cca za 70Kč. Máme ozkoušeno a vřele dopuručujeme.
POZOR POZOR
Z organizačních důvodů se bude závazná registrace provádět pomocí emailu. Stačí jej poslat na srazy@bxclub.cz a základní informace, kolik lidí přijede a kdy dorazíte.
Seznam oficiálně přihlášených:
tief Pa-Ne
pajator Pa-Ne
tunerek SO-NE
fantomas Pa-Ne
Mino pa-ne
Simca SO-Ne
Vil SO
Lukáš125 SO
17.07.2008 21:56 -
Re: 5. Letní Sraz Bxclubu - 13.9.2008
Datum je sice napsané ve srazech, ale možná by nebylo od věci ho hodit i do tohoto příspěvku, ať je to jasné i Tolstojovi... DD
Datum je sice napsané ve srazech, ale možná by nebylo od věci ho hodit i do tohoto příspěvku, ať je to jasné i Tolstojovi... :-DDD
18.07.2008 11:38 -
Ani v těch srazech to není nijak jasné, odkazuje mě to na tento příspěvek bez data...
Ani v těch srazech to není nijak jasné, odkazuje mě to na tento příspěvek bez data...
18.07.2008 11:57 -
No já vidím na hlavní stránce tohle: 13.9.2008 5 letny bxclub zraz
Kazdorocne letne stretnutie BX-akov.
Nikdo jinej???
No já vidím na hlavní stránce tohle: 13.9.2008 5 letny bxclub zraz
Kazdorocne letne stretnutie BX-akov.
Nikdo jinej???
18.07.2008 12:02 -
skoro rok je pozvanka na klubu, doufam, ze to, ze jste nenasli nikde datum je vtip
Ota: na hlavni strance mas pozvanku na sraz i s datumem, kopirovala sem to najmoska, zkopiruji to i ja ...
"13.9.2008 5 letny bxclub zraz
Kazdorocne letne stretnutie BX-akov
Vice info a registrace"skoro rok je pozvanka na klubu, doufam, ze to, ze jste nenasli nikde datum je vtip :-)
Ota: na hlavni strance mas pozvanku na sraz i s datumem, kopirovala sem to najmoska, zkopiruji to i ja ...
"13.9.2008 5 letny bxclub zraz
Kazdorocne letne stretnutie BX-akov
Vice info a registrace"
18.07.2008 12:17 -
Děkuji, na počítači jsem permanentní začátečník, tak možná proto jsem se data nemohl dopátrat...
Děkuji, na počítači jsem permanentní začátečník, tak možná proto jsem se data nemohl dopátrat...
18.07.2008 13:24 -
v poho, jen to tam fakt visi od minuleho podzimu, tak jsem myslela, ze to lidi zaregistrovali.
Nezapomente na zavazne prihlasky na email
v poho, jen to tam fakt visi od minuleho podzimu, tak jsem myslela, ze to lidi zaregistrovali.
Nezapomente na zavazne prihlasky na email ;-)
18.07.2008 15:50 -
škoda jen,že je to tak populární víkend, sraz má i Citroenclub a Peugeot-club...
škoda jen,že je to tak populární víkend, sraz má i Citroenclub a Peugeot-club...
18.07.2008 16:12 -
A Xantia klub take Nevim jeste kam vyrazim.Skoda ze to neni blize u sebe,to bych zase stihal oba
A Xantia klub take :-( Nevim jeste kam vyrazim.Skoda ze to neni blize u sebe,to bych zase stihal oba :-)
18.07.2008 16:15 -
tento rok mi to asi nevydá nakolko v tom dátume máme ako veteránklub zraz takže musím byť tam
ale možno sa to ešte zmení.
tento rok mi to asi nevydá nakolko v tom dátume máme ako veteránklub zraz takže musím byť tam :(
ale možno sa to ešte zmení.
19.07.2008 06:36 -
aj ja som sa tesil na svoj prvy zraz, ale cela akcia je ohrozena kedze v septembry uz asi nebudem mat BX ((
aj ja som sa tesil na svoj prvy zraz, ale cela akcia je ohrozena kedze v septembry uz asi nebudem mat BX :-(((
22.07.2008 11:22 -
Nebije se trošku datum?Bude to škoda,protože na tenhle sraz to budou mít lidé z Moravy asi trošku blíž...
http://bxclub.cz/forum.php?kam=vypiszpravu&tema=18&dotazid=916
Nebije se trošku datum?Bude to škoda,protože na tenhle sraz to budou mít lidé z Moravy asi trošku blíž...
22.07.2008 11:24 -
Mám takový dotaz,proč nejde z czka link na sousední klub?Nebo je to jenom můj přehmat?
Mám takový dotaz,proč nejde z czka link na sousední klub?Nebo je to jenom můj přehmat?
22.07.2008 14:26 -
banan: datum je urceny uz asi rok, takze reklamaciu musis dat na susedny klub. Co sa tyka limkov tak to naozaj s technickych dovodov nefunguje ... staci dat napriklad medzi domenu a ".com" medzeru a bude to fungovat ...
banan: datum je urceny uz asi rok, takze reklamaciu musis dat na susedny klub. Co sa tyka limkov tak to naozaj s technickych dovodov nefunguje ... staci dat napriklad medzi domenu a ".com" medzeru a bude to fungovat ...