Tak tady je mapa spanile jizdy, kdo chce, muze si i vytisknout (klikni na obrazek pro zvetseni)
Tak tady je mapa spanile jizdy, kdo chce, muze si i vytisknout (klikni na obrazek pro zvetseni)
12.09.2008 14:18 -
Re: 5. Letní Sraz Bxclubu - 13.9.2008
tak ja se nakonec ani dostavit nemuzu a pumpicku mam v opravne, tudis posilam pozdrav vsem BXkarum a BXkarkam a tesim se na diskuse a fota co se tu doufam brzo objevi.
tak ja se nakonec ani dostavit nemuzu a pumpicku mam v opravne, tudis posilam pozdrav vsem BXkarum a BXkarkam a tesim se na diskuse a fota co se tu doufam brzo objevi.
12.09.2008 14:23 -
Tak bohužel došlo na njehorší, čeká mě pracovní sobota... Omlouvám se všem a snad zas příště...
Tak bohužel došlo na njehorší, čeká mě pracovní sobota... :( Omlouvám se všem a snad zas příště... :(
12.09.2008 15:06 -
Tak mám všechno nachystaný a ráno kolem 7 vyrážim - snad trefim, mapku mám vytištěnou, tak mě kolem 10 čekejte ( no možná dřív ). Ahoj - už se těšim
Tak mám všechno nachystaný a ráno kolem 7 vyrážim - snad trefim, mapku mám vytištěnou, tak mě kolem 10 čekejte ( no možná dřív ). Ahoj - už se těšim
13.09.2008 18:05 -
Tak jsem před chvilkou dorazil,já myslím ,že to byla vyvedená akcička,škoda jenom,že jsem nedostal žadnou medajli ,prosím tímto pořadatelé,aby se nad sebou zamysleli a příště mi medajli udělili!!!!!!
Tak jsem před chvilkou dorazil,já myslím ,že to byla vyvedená akcička,škoda jenom,že jsem nedostal žadnou medajli :(,prosím tímto pořadatelé,aby se nad sebou zamysleli a příště mi medajli udělili!!!!!!
14.09.2008 14:16 -
Srazík byl již tradičně supr, jen se chci omluvit všem nočním tvorečkům, že jsem Vám snad jen drobátko znepříjemnila večer. Ráno jsem se radši zdejchla dřív, protože jsem měla nervy na pochodu ( a taky jsem musela Darje zbalit pohár - pak by si ho určitě chtěla nechat )- zbytečně - doma všechno v pohodě, asi si vyloženě potřeboval vylejt zlost ten večer, že se někde bavim bez něj. Kdybych to věděla, nemusela jsem se nervovat a mohla se bavit s Vámi dál. Doufám, že se nebude nikdo zlobit, když už teď řeknu, že na další sraz určitě přijedu - holt trocha Itálie neuškodí ....
Srazík byl již tradičně supr, jen se chci omluvit všem nočním tvorečkům, že jsem Vám snad jen drobátko znepříjemnila večer. Ráno jsem se radši zdejchla dřív, protože jsem měla nervy na pochodu ( a taky jsem musela Darje zbalit pohár - pak by si ho určitě chtěla nechat :-)) )- zbytečně - doma všechno v pohodě, asi si vyloženě potřeboval vylejt zlost ten večer, že se někde bavim bez něj. Kdybych to věděla, nemusela jsem se nervovat a mohla se bavit s Vámi dál. Doufám, že se nebude nikdo zlobit, když už teď řeknu, že na další sraz určitě přijedu - holt trocha Itálie neuškodí ....
14.09.2008 15:11 -
jo, ještě, kdo chce poslat moje video ( točila ho teda hlavně Danča od Lukáše 125 ), tak mi prosím písněte adresu na mail: smojtova@seznam.cz
Jen upozorňuju předem, že mi tam chybí ta vyhlašovací část ...
jo, ještě, kdo chce poslat moje video ( točila ho teda hlavně Danča od Lukáše 125 ), tak mi prosím písněte adresu na mail: smojtova@seznam.cz
Jen upozorňuju předem, že mi tam chybí ta vyhlašovací část ...
14.09.2008 21:45 -
Simco nedelej si s tim hlavu, bylo nam to samozrejme lito, ale chapu ze to neni jednoduche
Jinak dekuji vsem co prijeli, bylo to komornejsi nez jindy, ale presto fajn My jsme dorazili prave pred chvili, posledni dorazivsi bude Storm, ktery je v tuto chvili jeste na ceste, tak doufam ze dorazi v poradku
Simco nedelej si s tim hlavu, bylo nam to samozrejme lito, ale chapu ze to neni jednoduche :(
Jinak dekuji vsem co prijeli, bylo to komornejsi nez jindy, ale presto fajn :) My jsme dorazili prave pred chvili, posledni dorazivsi bude Storm, ktery je v tuto chvili jeste na ceste, tak doufam ze dorazi v poradku ;)
16.09.2008 10:22 -
Jo a jeste komercni zdeleni Vanish vypral 98 procent fleku z bile mikiny od mirova sibru! Jeden flicek mi tam zustal, ale v ruce jsem ho vydrbala! )))
Jo a jeste komercni zdeleni :-D Vanish vypral 98 procent fleku z bile mikiny od mirova sibru! Jeden flicek mi tam zustal, ale v ruce jsem ho vydrbala! :-)))))))
18.09.2008 20:13 -
Zdarec lidi!Vcelku dlouho jsem tu nebyl za což se omlouvám.BX už sice nevlastním,ale přesto na ni nedám dopustit.Jelikož jsem nyní majitelem xantie a sraz xantií byl tentýž víkend jako sraz bx clubu tak jsem se vydal tam,navíc jsem to měl za rohem.Zarazila mě jedna věc,na fotkách jsem nikde neviděl Jirku seč a v profilu vidím že tu dlouho nebyl.Co se stalo?Díky zarec všem.Stánky jsou daleko lepší a přehlednější než stránky xantia clubuíky za ně.
Zdarec lidi!Vcelku dlouho jsem tu nebyl za což se omlouvám.BX už sice nevlastním,ale přesto na ni nedám dopustit.Jelikož jsem nyní majitelem xantie a sraz xantií byl tentýž víkend jako sraz bx clubu tak jsem se vydal tam,navíc jsem to měl za rohem.Zarazila mě jedna věc,na fotkách jsem nikde neviděl Jirku seč a v profilu vidím že tu dlouho nebyl.Co se stalo?Díky zarec všem.Stánky jsou daleko lepší a přehlednější než stránky xantia clubu:Díky za ně.
19.09.2008 12:39 -
Jirka seč tam byl s námi taky nekde bude i na fotkách čímž bych chtěl poprosit Darju aby trochu rozšířily sbírku fotek ktere jsou prezentovane mimo jine bych byl rád i za ty ktere nemam tj kdyz uz jsme tam zbyli jen mi 3 dík
Jirka seč tam byl s námi taky nekde bude i na fotkách čímž bych chtěl poprosit Darju aby trochu rozšířily sbírku fotek ktere jsou prezentovane mimo jine bych byl rád i za ty ktere nemam tj kdyz uz jsme tam zbyli jen mi 3 dík ;-)
19.09.2008 12:46 -
a co se týká mého příjezdu v 11 jsem byl doma co by dup zvládl jsem i jednu objížďku ke konci Prahy a díky dokonalému nasměrování Darji jsem projel o 1/3 nádrže méně jediný karambol kdy mi bylo trochu ouzko kdyz me zablokovali v cinkajícím přejezdu se závorami kdy jel vlak 3/4m ode mě uff
a co se týká mého příjezdu v 11 jsem byl doma co by dup zvládl jsem i jednu objížďku ke konci Prahy a díky dokonalému nasměrování Darji jsem projel o 1/3 nádrže méně jediný karambol kdy mi bylo trochu ouzko kdyz me zablokovali v cinkajícím přejezdu se závorami kdy jel vlak 3/4m ode mě uff
19.09.2008 13:47 -
alx zase jsem tu delsi dobu nebyl jak je ted u me bohuzel standart ale ty fotky jsem porad nenasel nemohl bys mi to poslat třeba pres icq???
alx zase jsem tu delsi dobu nebyl jak je ted u me bohuzel standart ale ty fotky jsem porad nenasel nemohl bys mi to poslat třeba pres icq???
31.10.2008 18:27 -
omlouvam se vsem za zpozdeni. Dnes jsem se konecne dokopal k tomu nahrat na server fotografie ze srazu. Tak doufam, ze se vam budou libit
omlouvam se vsem za zpozdeni. Dnes jsem se konecne dokopal k tomu nahrat na server fotografie ze srazu. Tak doufam, ze se vam budou libit :)