Jelikož se blíží jaro, napadlo mě, zopakovat zrazík z roku 2007. Tehdy se myslím vydařil a byl fajn Jenom se změnila nájemkyně ve vinárně U Rudolfa II, a tak bych potřeboval vědět jaký by byl o srazík zájem. Termín by byl sobota 25 dubna 2009. Co vy na to?
Jelikož se blíží jaro, napadlo mě, zopakovat zrazík z roku 2007. Tehdy se myslím vydařil a byl fajn;-) Jenom se změnila nájemkyně ve vinárně U Rudolfa II, a tak bych potřeboval vědět jaký by byl o srazík zájem. Termín by byl sobota 25 dubna 2009. Co vy na to? :nevim
Podrobnosti jsou takovéto - sraz by probíhal v krásném prostředí Vinárny u Rudolfa II v historické čtvrti, předem bych se pokusil domluvit otevření městské věže(aby to nedopadlo jako posledně, zasvěcení vědí... ), byla by spanilá jizda a možná i nějaká ta soutěž, mám už i tip na místo pro sprint, tak to prověřím. Obrázky z prvního minisrazu jsou zde - .link.
Podrobnosti jsou takovéto - sraz by probíhal v krásném prostředí Vinárny u Rudolfa II v historické čtvrti, předem bych se pokusil domluvit otevření městské věže(aby to nedopadlo jako posledně, zasvěcení vědí...:-d ), byla by spanilá jizda a možná i nějaká ta soutěž, mám už i tip na místo pro sprint, tak to prověřím. Obrázky z prvního minisrazu jsou zde - http://www.bxclub.cz/page/kod-70/cmain-1815965/cc-12310270.html
. Takže pokud se to bude konat rád se dozvím místo a čas setkání. Datum beru výše uvedené. Ale vidím,že není zatím zájem. Však do dubna trochu toho času ještě zbívá.
:palec. Takže pokud se to bude konat rád se dozvím místo a čas setkání. Datum beru výše uvedené. Ale vidím,že není zatím zájem. Však do dubna trochu toho času ještě zbívá.
Jde hlavně o to, abych dopředu věděl, jaký bude zájem a kolik lidí by zhruba přijelo, normálně se U Rudolfa otevírá v sobotu až v pět, a pro nás bych se pokusil zařídit otevření dřív. Mohlo by se to udělat i jinde, ale upřímně, hezčí prostředí v Třebíči neznám, kdo už tam byl může nejspíš potvrdit Dokud měla vinárnu pronajatou moje spolužačka, nebyl problém se domluvit, novou nájemkyni moc neznám, a tak se radši dotazuji dopředu. A nebo by byla i jiná alternativa, naobědvat se někde jinde, něco spáchat( spanilá jízda, nějaká soutěž, případně prohlídka památek a U Rudolfa večer "zapaří" jen ti co zůstanou...
Jde hlavně o to, abych dopředu věděl, jaký bude zájem a kolik lidí by zhruba přijelo, normálně se U Rudolfa otevírá v sobotu až v pět, a pro nás bych se pokusil zařídit otevření dřív. Mohlo by se to udělat i jinde, ale upřímně, hezčí prostředí v Třebíči neznám, kdo už tam byl může nejspíš potvrdit ;-) Dokud měla vinárnu pronajatou moje spolužačka, nebyl problém se domluvit, novou nájemkyni moc neznám, a tak se radši dotazuji dopředu. A nebo by byla i jiná alternativa, naobědvat se někde jinde, něco spáchat( spanilá jízda, nějaká soutěž, případně prohlídka památek a U Rudolfa večer "zapaří" jen ti co zůstanou...
Tak U Rudolfa jsem včera byl, 25.4 žádnou plánovanou akci nemají, a jsou ochotní kvůli nám otevřít dřív.
Tak U Rudolfa jsem včera byl, 25.4 žádnou plánovanou akci nemají, a jsou ochotní kvůli nám otevřít dřív.
jelikož jsu tu chvilku zaregistrován tak bych sse rád zůčastnil také vašeho srazu ale chtělo by to pak bližší info......
jelikož jsu tu chvilku zaregistrován tak bych sse rád zůčastnil také vašeho srazu ale chtělo by to pak bližší info......
Přátelé, kamarádi, s lítostí v srdci vám musím oznámit, že Třebíčský minisraz s největší pravděpodobností nebude. Stěhuju se do Ústí nad Labem...
Přátelé, kamarádi, s lítostí v srdci vám musím oznámit, že Třebíčský minisraz s největší pravděpodobností nebude. Stěhuju se do Ústí nad Labem...
No toto? to není fér těšil sem se,ale vým že není všemu konec. Takže určitě nějaký tento rok bude a jak se říká "Kdo si počká ten se dočká" tak ať se ti tam líbí dall001
No toto? to není fér:-(((( těšil sem se,ale vým že není všemu konec. Takže určitě nějaký tento rok bude a jak se říká "Kdo si počká ten se dočká" tak ať se ti tam líbí dall001
no, do dubna je celkem ještě daleko, a mohl bych to zkusit zařídit na dálku a přijet z Ústí pro jistotu ale nic nechci slibovat
no, do dubna je celkem ještě daleko, a mohl bych to zkusit zařídit na dálku a přijet z Ústí;-) pro jistotu ale nic nechci slibovat
Jasně dall.Jsem tu každý den takže stačí pisnout.Každopádně si nechám ten výkend volný kdyby náhodou to klaplo
Jasně dall.Jsem tu každý den takže stačí pisnout.Každopádně si nechám ten výkend volný kdyby náhodou to klaplo:palec
Tak vážení přátelé, cesty života a osudu jsou v mém případě velice nevyzpytatelné, a vracím se zpět do Třebíče, takže sraz, pokud bude zájem bude
Tak vážení přátelé, cesty života a osudu jsou v mém případě velice nevyzpytatelné, a vracím se zpět do Třebíče, takže sraz, pokud bude zájem bude :palec