Tak to potom jo, ale nakonec jsem zůstal v Ústí život je někdy zkrátka zamotanej... a to tak, že velmi. Ale srazík pokud bude zájem, tak bude
Tak to potom jo, ale nakonec jsem zůstal v Ústí :-)))) život je někdy zkrátka zamotanej... a to tak, že velmi. Ale srazík pokud bude zájem, tak bude:palec
Aby v tom nebyl nepořádek, bydlím teď v Ústí nad Labem, ale v Třebíči mám děti. V dubnu pojedu do Třebíče tak, jako tak, a bylo by asi škoda sraz odpískat. Včera jsem v Třebíči byl, paní hostinská s námi stále počítá, a do 5. dubna jí mám závazně říct, jestli ano, nebo ne. Záleží na zájmu z naší strany, ale narovinu, pro pět lidí o tři - čtyři hodiny dřív otevírat nebude. Příjezdy bych viděl mezi 12:00 - 13:00 potom obídek, prohlídka města, večer volná zábava. kdo chce může zůstat do neděle, o (relativně)levné ubytování není v Třebíči v dubnu nouze. Takže do 5.4. potřebuju závazně vědět kdo by přijel.
Aby v tom nebyl nepořádek, bydlím teď v Ústí nad Labem, ale v Třebíči mám děti. V dubnu pojedu do Třebíče tak, jako tak, a bylo by asi škoda sraz odpískat. Včera jsem v Třebíči byl, paní hostinská s námi stále počítá, a do 5. dubna jí mám závazně říct, jestli ano, nebo ne. Záleží na zájmu z naší strany, ale narovinu, pro pět lidí o tři - čtyři hodiny dřív otevírat nebude. Příjezdy bych viděl mezi 12:00 - 13:00 potom obídek, prohlídka města, večer volná zábava. kdo chce může zůstat do neděle, o (relativně)levné ubytování není v Třebíči v dubnu nouze. Takže do 5.4. potřebuju závazně vědět kdo by přijel.
Otazka: kde bude presne sraz? a je tam parkoviste u restaurace nebo pobliz?
Otazka: kde bude presne sraz? a je tam parkoviste u restaurace nebo pobliz?
parkoviště je cca 200m od restaurace, sraz bude na parkovišti, dám sem mapku
parkoviště je cca 200m od restaurace, sraz bude na parkovišti, dám sem mapku
jinak doufám, že další přihlášky budou následovat v tuto chvíli by sraz byl nerealizovatelný
jinak doufám, že další přihlášky budou následovat;-) v tuto chvíli by sraz byl nerealizovatelný:-(
Tak se dívám, že zrovna velký zájem není, pátého musím majitelce vinárny zavolat, jestli sraz bude, nebo nebude, zatím to vypadá spíš na druhou možnost... nás pár se může sejít prakticky kdekoliv, bez rezervace
Tak se dívám, že zrovna velký zájem není, pátého musím majitelce vinárny zavolat, jestli sraz bude, nebo nebude, zatím to vypadá spíš na druhou možnost... nás pár se může sejít prakticky kdekoliv, bez rezervace
A taky to máš koukám pěkně daleko každý nemusí být takový blázen jako já, aby jezdil na sraz 300 Km...
A taky to máš koukám pěkně daleko:-o každý nemusí být takový blázen jako já, aby jezdil na sraz 300 Km... :-))))
to Safin - asi máš pravdu člověče, zatím je ofiko ohlášených i s tebou 8, + já a přítelkyně to je 10 lidí, nemá význam zamlouvat vinárnu a něco organizovat takže změna - Kdo chce ať přijede, začátek posouvám na 17:00 (to už se u Rudolfa normálně otevírá) a nic neorganizuju, myslím tím program, věž, atd... Pro mě je to i daleko lepší, alespoň budu mít o to víc času na děti, které teď vídám jen jednou do měsíce
to Safin - asi máš pravdu člověče, zatím je ofiko ohlášených i s tebou 8, + já a přítelkyně to je 10 lidí, nemá význam zamlouvat vinárnu a něco organizovat takže změna - Kdo chce ať přijede, začátek posouvám na 17:00 (to už se u Rudolfa normálně otevírá) a nic neorganizuju, myslím tím program, věž, atd... Pro mě je to i daleko lepší, alespoň budu mít o to víc času na děti, které teď vídám jen jednou do měsíce:-(