rozmyšľam kde sa to opitam sem sa to asi najviac hodi bude toto leto ale volaka sešlosť BX lebo by som sa rad pripojil
rozmyšľam kde sa to opitam sem sa to asi najviac hodi bude toto leto ale volaka sešlosť BX lebo by som sa rad pripojil
Nic priamo pre BX nie je v plane, jednak nie je cas to organizovat a potom zjavne ani zaujem zo strany uzivatelov. Ale ak nie si autorasista tak v piestanoch je zraz citroenov C5, kludne sa zastav, je bezne ze prijdu aj xantie, xm-a, obcas nejake to bxo. Viac najdes tu: .link.
Samozrejme ti nic nebrani zorganizovat zraz alebo aspon regionalne stretko ... zo strany klubu budes mat plnu podporu ...
Nic priamo pre BX nie je v plane, jednak nie je cas to organizovat a potom zjavne ani zaujem zo strany uzivatelov. Ale ak nie si autorasista tak v piestanoch je zraz citroenov C5, kludne sa zastav, je bezne ze prijdu aj xantie, xm-a, obcas nejake to bxo. Viac najdes tu: http://www.c5club.cz/srazy/podzimni-setkani-2010
Samozrejme ti nic nebrani zorganizovat zraz alebo aspon regionalne stretko ... zo strany klubu budes mat plnu podporu ...
Zraz na Slovensku pri Modre termín 10-12.9.2010
bxclub .com/view.php?cisloclanku=2010080601
Zraz na Slovensku pri Modre termín 10-12.9.2010
bxclub .com/view.php?cisloclanku=2010080601
uzaj sa idem zaregistrovat takze sa tam uvidíme dufam ze prides do Piestan
uzaj sa idem zaregistrovat takze sa tam uvidíme dufam ze prides do Piestan :palec
no tak to by som rad dobehov pozreť a aký je to system kolko sa plaťi alebo ako je to lebo ved ja to do pieštan nemam daleko tak by som kludne aj domov mohol chodiť
no tak to by som rad dobehov pozreť a aký je to system kolko sa plaťi alebo ako je to lebo ved ja to do pieštan nemam daleko tak by som kludne aj domov mohol chodiť
no ja dobehnem v sobotu na celý den takze neviem ale poplatky su na tom linku co dal tief alebo cez to sa tam vies dopracovat
no ja dobehnem v sobotu na celý den takze neviem ale poplatky su na tom linku co dal tief alebo cez to sa tam vies dopracovat:palec