Ahojte, rád by som vás pozval na tento zrazík: .link.
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese www.tomicom.sk , počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
Ahojte, rád by som vás pozval na tento zrazík:
http://www.tomicom.sk/
Ak by ste mali niekto záujem, tak sa neváhajte registrovať na adrese www.tomicom.sk , počet ubytovacích miest v chatkách je obmedzený, takže sa treba registrovať čo najskôr.
tomi
veď to máš kúsok do košíc som chodieval služobne na otočku, ráno tam a večer som bol doma
aktuálne info: .link.
veď to máš kúsok :D do košíc som chodieval služobne na otočku, ráno tam a večer som bol doma :D
aktuálne info: http://www.citroen-club.eu/download.php?fileid=289269
Ahojte po roku by som vás opäť rád pozval na toto stretnutie, ktoré sa bude konať 5.-7.7.2013 v Piešťanoch.
Viac info na .link.
tomi
Ahojte po roku by som vás opäť rád pozval na toto stretnutie, ktoré sa bude konať 5.-7.7.2013 v Piešťanoch.
Viac info na http://www.citroeny.sk
tomi
Přílohy: plagat_spac_2013_700.jpg ( 63126b ) -
Ahojte ja som z brunoviec som milovnik citroenou mam BX otec ma Xantiu ale ja nemam vodicak inak prisiel by som
Ahojte ja som z brunoviec som milovnik citroenou mam BX otec ma Xantiu ale ja nemam vodicak :( :( inak prisiel by som
No ja by som sa velmi rada zucastnila, len mam este rozobrane auto a dufam, ze to stihnem dovtedy, len ked sa teraz prihlasim a naahodou sa to nestihne, bude sa dat odhlasit bez nejakych poplatkov alebo co? ďakujem
No ja by som sa velmi rada zucastnila, len mam este rozobrane auto a dufam, ze to stihnem dovtedy, len ked sa teraz prihlasim a naahodou sa to nestihne, bude sa dat odhlasit bez nejakych poplatkov alebo co? ďakujem
@BX Team - z Brunoviec ťa aj dotiahneme
@Nikoleta - prihlásiť sa môžeš, poplatky sa platia na mieste, len pokiaľ by si chcela ubytovanie, tak si ho tam nevypĺňaj a pošli mi potom mail a zabezpečíme
tomi
@BX Team - z Brunoviec ťa aj dotiahneme :D
@Nikoleta - prihlásiť sa môžeš, poplatky sa platia na mieste, len pokiaľ by si chcela ubytovanie, tak si ho tam nevypĺňaj a pošli mi potom mail a zabezpečíme ;)
tomi
Ubytko asi stan, takze to sa nemusi riesit No dobre teda, dufam ze to stihnem dovtedy porobit. Moc sa tesim
Ubytko asi stan, takze to sa nemusi riesit :) No dobre teda, dufam ze to stihnem dovtedy porobit. Moc sa tesim :)
tomi 111 ako si to myslel ze dotiahneme ?? jako mne je jedno ja tam pridem aj bez vodicaku ale zmer s hornej stredy do piestan stavaju zelen a zastavuju uz to mam odsledovane
tomi 111 ako si to myslel ze dotiahneme ?? :)) jako mne je jedno ja tam pridem aj bez vodicaku ale zmer s hornej stredy do piestan stavaju zelen a zastavuju :( uz to mam odsledovane :D
no ja som z Vrbového a zraz je v PN, takže taký kúsok nie je problém auto hocako odšoférovať, resp. keby aj motor nemalo, tak odtiahnuť
videl som, že ste sa už obaja registrovali, tak sa na vás tešíme
no ja som z Vrbového a zraz je v PN, takže taký kúsok nie je problém auto hocako odšoférovať, resp. keby aj motor nemalo, tak odtiahnuť :-))))
videl som, že ste sa už obaja registrovali, tak sa na vás tešíme :-)
tomi 111 sklamem ta isiel som sa povozit na aute a roztrhlo sa mi spojkove lanko tak neviem neviem
tomi 111 sklamem ta :( isiel som sa povozit na aute a roztrhlo sa mi spojkove lanko tak neviem neviem :( :(
No takze lanko je uz objednane len cakat kim pride kurier a moze sa nahadzovat moj Milacik bude zase plne funkcny a jazdy schopni neviem sa dockat
No takze lanko je uz objednane len cakat kim pride kurier a moze sa nahadzovat moj Milacik bude zase plne funkcny a jazdy schopni :) neviem sa dockat :D
No tak interier je uz skoro hotovy a motor sa teraz riesit nejde, takze zda sa ze to stiham a vidime sa tam Moc sa tesim
No tak interier je uz skoro hotovy a motor sa teraz riesit nejde, takze zda sa ze to stiham a vidime sa tam :) Moc sa tesim
No ja som kupila druhe BX na ND co malo lepsiu vybavu aj motor, ale zas karoseria bola naprd....tak sa postupne obe auta vyhadzali a sklada sa jedno dokopy Cize na mojom bx z interieru ostal len strop a ostatok sa prehadzuje a vynovuje a tak isto sa ide robit az motor, ale to radsej az po zraze, bo nvm ci by sa to stihlo
No ja som kupila druhe BX na ND co malo lepsiu vybavu aj motor, ale zas karoseria bola naprd....tak sa postupne obe auta vyhadzali a sklada sa jedno dokopy :D Cize na mojom bx z interieru ostal len strop a ostatok sa prehadzuje a vynovuje :D a tak isto sa ide robit az motor, ale to radsej az po zraze, bo nvm ci by sa to stihlo :)
Nikoleta:: strelim jednu 16V sedacku, druha je kaput takze ich mam ako nepredajne
Nikoleta:: strelim jednu 16V sedacku, druha je kaput takze ich mam ako nepredajne :)
TycoonX: dakujem, ale planujem tam davat original sportove sedacky niekedy
BX team: nie nie turbo tam ide
TycoonX: dakujem, ale planujem tam davat original sportove sedacky niekedy :D
BX team: nie nie turbo tam ide :)