Hej cele auto a sa odhlasilo. No motor presne neviem aky je, lebo v papieroch je hladky diesel, ale tak tipujem 1,9 td....nie z Xantie, normalne z BX
Hej cele auto a sa odhlasilo. No motor presne neviem aky je, lebo v papieroch je hladky diesel, ale tak tipujem 1,9 td....nie z Xantie, normalne z BX
Podla citroenu BX 19TD neexistuje , podla neofi zdrojov existuje BX Break 19TD aj to len x kusov z konca roku 1993, v r 1994 ešte prebiehal dopredaj, bolo to z dovodu ze do 405ky (bratríček BXa) sa 19TD uz montovalo so zachovanymi komponentami z 1.8TD
Koňovo sú na tom rovnako..ale momentovo je 19TD silnejšie a rýchlejšie, mal som možnosť testovať v xsare
V papieroch moze byt cokolvek.. pokial to nema intercooler na motore tak to turbo nieje!
Vid priklad .link.
Vsimnite si kapotu s privodom vzduchu
Podla citroenu BX 19TD neexistuje , podla neofi zdrojov existuje BX Break 19TD aj to len x kusov z konca roku 1993, v r 1994 ešte prebiehal dopredaj, bolo to z dovodu ze do 405ky (bratríček BXa) sa 19TD uz montovalo so zachovanymi komponentami z 1.8TD
Koňovo sú na tom rovnako..ale momentovo je 19TD silnejšie a rýchlejšie, mal som možnosť testovať v xsare
V papieroch moze byt cokolvek.. pokial to nema intercooler na motore tak to turbo nieje!
Vid priklad http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/2170890_12955494925127bb732a800.jpg
Vsimnite si kapotu s privodom vzduchu
Neviem, hovorim to, co mi hovoria ini, ja sa tomu tak nerozumiem ake boli motory a neviem co, tak mi prepacte fakt, ze napisem nieco zle....Ja mam v papieroch 1,4 TD aj na aute mam pisane TD a po turbe v aute ani stopy...Druhy ma v papieroch hladky a turbo tam je, cize z takehoto chaosu ja fakt neviem, aky mam motor a neviem ako to mam zistit...Bude tam TD, ale aka sila to fakt neviem.
Neviem, hovorim to, co mi hovoria ini, ja sa tomu tak nerozumiem ake boli motory a neviem co, tak mi prepacte fakt, ze napisem nieco zle....Ja mam v papieroch 1,4 TD aj na aute mam pisane TD a po turbe v aute ani stopy...Druhy ma v papieroch hladky a turbo tam je, cize z takehoto chaosu ja fakt neviem, aky mam motor a neviem ako to mam zistit...Bude tam TD, ale aka sila to fakt neviem.
tak v bxe boli v zaklade len 3 - 1.7D,17TD (niekedy ako 18D a TD) a 19D.. pocas rokov boli vselijake verzie s cerpadlami lucas ,rotodiesel alebo bosch.. cize sa vykonovo a momentovo trochu líšia
tak v bxe boli v zaklade len 3 - 1.7D,17TD (niekedy ako 18D a TD) a 19D.. pocas rokov boli vselijake verzie s cerpadlami lucas ,rotodiesel alebo bosch.. cize sa vykonovo a momentovo trochu líšia
No znamy ma take iste aj s tou vybavou Pallas a ma 1,8 TD samizda cize asi aj hento bude take.
No znamy ma take iste aj s tou vybavou Pallas a ma 1,8 TD samizda cize asi aj hento bude take. :)
potom existuje pár fínt na vylepšenie TDčka.. napr sanie z P406 19TD a intercooler dopredu
potom existuje pár fínt na vylepšenie TDčka.. napr sanie z P406 19TD a intercooler dopredu
sportove sanie ti na Dčku teda pomoze pozeram ze si strcila sanie do motoroveho priestoru..
tak pár rád na TDčku by možno malo zmysel, TDčko má zopár nepekných zúžení sania ktoré robia blbé prúdenie , na TDčku určite intercooler dopredu , to šport sanie po turbo a hlavne tú saciu hrušku do airboxu ktorý je odtieneny od tepla motora , to čo tam máš teraz môže byť skôr zhoršenie ako zlepšenie, každý schladený stupeň vzduchu je plus k výkonu, kludne si tam buchni teplomer z kauflandu a zastrč snímač do sania..uvidíš čo funguje a čo nie
sportove sanie ti na Dčku teda pomoze :-d pozeram ze si strcila sanie do motoroveho priestoru..
tak pár rád na TDčku by možno malo zmysel, TDčko má zopár nepekných zúžení sania ktoré robia blbé prúdenie , na TDčku určite intercooler dopredu , to šport sanie po turbo a hlavne tú saciu hrušku do airboxu ktorý je odtieneny od tepla motora , to čo tam máš teraz môže byť skôr zhoršenie ako zlepšenie, každý schladený stupeň vzduchu je plus k výkonu, kludne si tam buchni teplomer z kauflandu a zastrč snímač do sania..uvidíš čo funguje a čo nie :palec
Tak bude v Piešťanoch, bohvie či sa zastavíme..ak hej tak berem bx aj xantušu,alebo xsaru
Tak bude v Piešťanoch, bohvie či sa zastavíme..ak hej tak berem bx aj xantušu,alebo xsaru
napiste sem vsetci co pridete nebudem sa tam zbitocne drbat kes tam budem len dvaja
napiste sem vsetci co pridete nebudem sa tam zbitocne drbat kes tam budem len dvaja
Jasne ze je ten zraz, neriad sa iba podla tohto klubu...prihlasenych je dost a urcite bude dobra zabava....ako aj po minule roky, co som kukala foto. Tu sa ti nikto nevyjadri.
TycoonX: Predstav si, ze nemam vsetko na aute, len kvoli vykonu...Mam tam kopuu veci co sa mi pacia a nezalezi mi ci mi to prida na vykone. Urcite vyzera lepsie ten motor ked tam je to sanie, lenpsi zvuk...o to ci mi prida na vykone sa budem starat pri TD, oddelenie sisky samozrejme tiez az potom, pretoze darmo tam budem robit nejake zmeny, ked tak ci tak pojde motor druhy
Jasne ze je ten zraz, neriad sa iba podla tohto klubu...prihlasenych je dost a urcite bude dobra zabava....ako aj po minule roky, co som kukala foto. Tu sa ti nikto nevyjadri.
TycoonX: Predstav si, ze nemam vsetko na aute, len kvoli vykonu...Mam tam kopuu veci co sa mi pacia a nezalezi mi ci mi to prida na vykone. Urcite vyzera lepsie ten motor ked tam je to sanie, lenpsi zvuk...o to ci mi prida na vykone sa budem starat pri TD, oddelenie sisky samozrejme tiez az potom, pretoze darmo tam budem robit nejake zmeny, ked tak ci tak pojde motor druhy :)
Samozřejmě, že sraz je ... http://www.citroeny.sk/
a bude tam víc než 2 auta ... většinou ještě dojede několik lidí navíc, co přihlášeni nejsou
http://www.citroeny.sk/?page=prihlaseni
;-)
Nikoleta: tak osobne mi je jedno co mas na aute , len som chcel poradit , ked uz vykon nezvysujes tak ho aspon neznizuj vzduch ma svoj objem ktorý sa mení s teplotou.. teply vzduch = malo vzduchu, studeny vzduch=vela vzduchu.. cerpadlo je mech bez doladovania vstreku tzn= vela paliva malo vzduchu = blbe spalovanie
Nikoleta: tak osobne mi je jedno co mas na aute , len som chcel poradit , ked uz vykon nezvysujes tak ho aspon neznizuj ;-) vzduch ma svoj objem ktorý sa mení s teplotou.. teply vzduch = malo vzduchu, studeny vzduch=vela vzduchu.. cerpadlo je mech bez doladovania vstreku tzn= vela paliva malo vzduchu = blbe spalovanie