Zdravím BX-kári Co tak spravit nejaký velky zraz tento rok (2013) na SR? Najlepsie asi jul, august? Nazbierali by sme sa?
Zdravím BX-kári :) Co tak spravit nejaký velky zraz tento rok (2013) na SR? Najlepsie asi jul, august? Nazbierali by sme sa?
No bola by to parada, treba pozhanat co najviac ludi, povedzte znamym a ak by bola ucast by sa mohlo zacat nieco riesit
No bola by to parada, treba pozhanat co najviac ludi, povedzte znamym a ak by bola ucast by sa mohlo zacat nieco riesit :)
kde by sa to malo konat? pokial to nebude extremne daleko tak by som dobehol (mam bx-ko len chvilu) takze potrebujem nejake info...
kde by sa to malo konat? pokial to nebude extremne daleko tak by som dobehol (mam bx-ko len chvilu) takze potrebujem nejake info...
No tak treba zistit odkial je vacsina a spravi sa to po blizku az dochadza co najmenej ludi.
No tak treba zistit odkial je vacsina a spravi sa to po blizku az dochadza co najmenej ludi.
Ahojte! Ak budem môcť urobím všetko pre to aby som sa toho zrazu zúčastnil.
Ahojte! Ak budem môcť urobím všetko pre to aby som sa toho zrazu zúčastnil.
Len pozor na ten datum, jul/august je hodne moc ludi na dovolenkach ... a kampy/hotely/atd su plne a predrazene - ja len ze s tym treba pocitat
A snad do tej doby budem mat hotove BXo
Len pozor na ten datum, jul/august je hodne moc ludi na dovolenkach ... a kampy/hotely/atd su plne a predrazene - ja len ze s tym treba pocitat :)
A snad do tej doby budem mat hotove BXo :)
A co to udělat v rámci nějakého tuning srazu, Piešťany, Trenčín, Slovakia Ring...spousta klubů to takto řeší.
A co to udělat v rámci nějakého tuning srazu, Piešťany, Trenčín, Slovakia Ring...spousta klubů to takto řeší.:nevim
ja sa odmietam promenádovať na tuzing zraze,a špeciálne na slovenskom tuzing zraze.. bol som na dvoch a je to to isté.. banda teenagerov alebo TDifilov sa vychvaluje so svojim dielom ktoré je na prevažne mimo spoločenského vkusu.. resp mimo akéhokolvek vkusu. Najvačší frajer je ten čo má viac ako 10 tesco tuning výrobkov z výpredaja na jednom kuse dielu..
plus.. 99% áut tam má športové úpravy a pritom nevideli rýchlosť nad 180km/h.. ale každý sa tvári ako majster sveta,, pilot TOP GUNu ..to uuurčite nemusím
ja sa odmietam promenádovať na tuzing zraze,a špeciálne na slovenskom tuzing zraze.. bol som na dvoch a je to to isté.. banda teenagerov alebo TDifilov sa vychvaluje so svojim dielom ktoré je na prevažne mimo spoločenského vkusu.. resp mimo akéhokolvek vkusu. Najvačší frajer je ten čo má viac ako 10 tesco tuning výrobkov z výpredaja na jednom kuse dielu..
plus.. 99% áut tam má športové úpravy a pritom nevideli rýchlosť nad 180km/h.. ale každý sa tvári ako majster sveta,, pilot TOP GUNu ..to uuurčite nemusím
TycoonX, myslím, že si mě nepochopil, není to sraz s těmi, které uvádíš, ale s těmi, kteří přijedou oslavovat BX a nebude jim vadit, že jsou účastníky i jiných seskupení, které vyznávají i jiné značky, než tu naši. Pokud jsi byl na dvouch slovenských srazech, tak to tě trumfnu, protože jsem byl na Slovensku 6x a mohu potvrdit, že organizovanost je lepší než u nás v Čechách a navíc, máš tam spoustu zábavy, kterou máš za vstupenku v ceně. V Piešťanech měli ohromnou účast Hondy, v Trenčíně zase Ford, na Slovakia ringu to byly Alfy. Ohraničený prostor se zábavou od pátku do soboty. A pak jsou i takové rodinné srazy, jeden z nich je i v Popicích, kde se necítíš tak megalomansky.. Nevím, jestli úsilí vynaložené na uskutečnění samostatného BX srazu dojde ke kýženému cíly v počtu dojetých BX, ale pokusit se o sraz v již naplánovaných tuning srazech mi připadá podstatně jednodušší.
TycoonX, myslím, že si mě nepochopil, není to sraz s těmi, které uvádíš, ale s těmi, kteří přijedou oslavovat BX a nebude jim vadit, že jsou účastníky i jiných seskupení, které vyznávají i jiné značky, než tu naši. Pokud jsi byl na dvouch slovenských srazech, tak to tě trumfnu, protože jsem byl na Slovensku 6x a mohu potvrdit, že organizovanost je lepší než u nás v Čechách a navíc, máš tam spoustu zábavy, kterou máš za vstupenku v ceně. V Piešťanech měli ohromnou účast Hondy, v Trenčíně zase Ford, na Slovakia ringu to byly Alfy. Ohraničený prostor se zábavou od pátku do soboty. A pak jsou i takové rodinné srazy, jeden z nich je i v Popicích, kde se necítíš tak megalomansky.:palec. Nevím, jestli úsilí vynaložené na uskutečnění samostatného BX srazu dojde ke kýženému cíly v počtu dojetých BX, ale pokusit se o sraz v již naplánovaných tuning srazech mi připadá podstatně jednodušší.
Tak myslim, ze to je velmi dobry napad, na carate v piestanoch tento rok bol zaroven zraz Audi, Honda, Bmw a bolo to uzastne ked tam mali vyhradene miesta a boli tam ako skupina a zaroven bol aj iny program a zabava. Myslim ze to by bolo najlepsie riesenie
Tak myslim, ze to je velmi dobry napad, na carate v piestanoch tento rok bol zaroven zraz Audi, Honda, Bmw a bolo to uzastne ked tam mali vyhradene miesta a boli tam ako skupina a zaroven bol aj iny program a zabava. Myslim ze to by bolo najlepsie riesenie :)
dajte datum a miesto a aj my dorazime!!!
a v Podhajskej by to bolo fajn ale prideme aj inam
dajte datum a miesto a aj my dorazime!!! :palec
a v Podhajskej by to bolo fajn ale prideme aj inam
podhájsku som len tak zadrel to by mi stačilo výjsť z domu a bol by som na zraze Na BXzraze som bol raz, na susednom 2007 vo Varíne pri žiline. tam bola ešte ako tak účasť, prišlo aj SM
podhájsku som len tak zadrel :-d to by mi stačilo výjsť z domu a bol by som na zraze :-d Na BXzraze som bol raz, na susednom 2007 vo Varíne pri žiline. tam bola ešte ako tak účasť, prišlo aj SM
do dneska lutujem, ze som svoje BXko predal. keby som mal moznost tak ho kupim spat bolo to veeelmi vdacne auto a poznal som ho do posledneho sroubu a mooozno sa na Vas pridem pozriet aj ked nie na citrone
do dneska lutujem, ze som svoje BXko predal. keby som mal moznost tak ho kupim spat :-) bolo to veeelmi vdacne auto a poznal som ho do posledneho sroubu:-)) a mooozno sa na Vas pridem pozriet :-)))) aj ked nie na citrone :-d