hiero nič nieje stratené za 2 stovky máš a môžeš ho znova poznať do posledného šróbu .link.
hiero nič nieje stratené :-d za 2 stovky máš a môžeš ho znova poznať do posledného šróbu :-)))) http://auto.bazos.sk/inzerat/20351894/Citroen-BX.php
Vo Varine? joooj skoda ze som o tom nevedela, som od Ziliny No zistime kedy budu zrazy a moze sa cosi zbachat Neviete potom ci to treba nejak nahlasit na tom zraze organizatorom alebo len proste prideme, natiahneme pasky a oslavujeme
Vo Varine? joooj skoda ze som o tom nevedela, som od Ziliny :D No zistime kedy budu zrazy a moze sa cosi zbachat :) Neviete potom ci to treba nejak nahlasit na tom zraze organizatorom alebo len proste prideme, natiahneme pasky a oslavujeme :D
No tak to by bola parada...Tak treba sledovat kalendar tuningov a ked kdesi v lete bude cosi vacsie mozeme tam ist co?
No tak to by bola parada...Tak treba sledovat kalendar tuningov a ked kdesi v lete bude cosi vacsie mozeme tam ist co? :)
a co keby sa to spojilo s niecim viac kulturnejsim ako tuning zraz? napr zraz veteranov, zraz CXiek alebo 2CVčiek
a co keby sa to spojilo s niecim viac kulturnejsim ako tuning zraz? napr zraz veteranov, zraz CXiek alebo 2CVčiek
No ak chceme cosi zorganizovat trebalo by uz zacat az sa to do leta doladi a kazdy sa zariadi.. Musime sa v prvom rade dohodnut ci samotne stretko bx alebo sa to zahrnie na Carat napr. Ten uz datum urceny ma.
No ak chceme cosi zorganizovat trebalo by uz zacat az sa to do leta doladi a kazdy sa zariadi.. Musime sa v prvom rade dohodnut ci samotne stretko bx alebo sa to zahrnie na Carat napr. Ten uz datum urceny ma. :)
na carrat nepojdem osobne si pockam napr na 2CV alebo CX zraz alebo hocijaky iny citron zraz ,mna osobne viac laka zraz vyhradenych skupin ako take vseobecne
na carrat nepojdem :) osobne si pockam napr na 2CV alebo CX zraz alebo hocijaky iny citron zraz ,mna osobne viac laka zraz vyhradenych skupin ako take vseobecne
Zdielam Tycconov nazor bol som na c5 zraze a napriek tomu ze som bol jediny na bx-ku bola super atmnosfera ale na tuningoch na mna pozerali ako na vraha
Zdielam Tycconov nazor bol som na c5 zraze a napriek tomu ze som bol jediny na bx-ku bola super atmnosfera ale na tuningoch na mna pozerali ako na vraha:-p
Ako šak v podstate mne to je jedno kde to bude a kedy, len proste bolo by milé keby sme sa stretli viacerí. Treba sa len dohodnúť kde a kedy a dať čo najväčšiu účasť
Ako šak v podstate mne to je jedno kde to bude a kedy, len proste bolo by milé keby sme sa stretli viacerí. Treba sa len dohodnúť kde a kedy a dať čo najväčšiu účasť :)
Sem ma to ťahá len neviem či bude aj tento rok .link.
Sem ma to ťahá len neviem či bude aj tento rok http://www.svetmotorov.sk/magazin/zraz-kacic-2cv-vo-valcianskej-doline
tief :mne sa to paci asi najviac zo vsetkych navrhov co tu padli uz som o nom cital len som sa bal spridat ked je ten zraz klubovy, nerad by som niekomu liezol do kapusty
tief :mne sa to paci asi najviac zo vsetkych navrhov co tu padli uz som o nom cital len som sa bal spridat ked je ten zraz klubovy, nerad by som niekomu liezol do kapusty:palec
tak to by bolo idealne daj prosim podrobnosti aj pre ostatnych na schvalenie z mojej strany to zavisi na (juniorovi) ale pravdepodobne sa pridame na celu akciu
tak to by bolo idealne daj prosim podrobnosti aj pre ostatnych na schvalenie z mojej strany to zavisi na (juniorovi) ale pravdepodobne sa pridame na celu akciu:palec:palec:palec
mne to je jedno, ja sa prisposobim Daj nejake info az vieme kedy co a ako a vieme to naplanovat
mne to je jedno, ja sa prisposobim :) Daj nejake info az vieme kedy co a ako a vieme to naplanovat :)