Čauky lidi. Mám tady nabídku od jedné firmy na čtyřoká světla na BX. Jednalo by se o laminátový skelet připravený na montáž parabol. Při odběru 25ks by vyšla cena na 1000,- za pár bez parabol a bez laku. Co říkáte ? Dáme dohromady objednávku na 25ks???
Čauky lidi. Mám tady nabídku od jedné firmy na čtyřoká světla na BX. Jednalo by se o laminátový skelet připravený na montáž parabol. Při odběru 25ks by vyšla cena na 1000,- za pár bez parabol a bez laku. Co říkáte ? Dáme dohromady objednávku na 25ks???
len tak pre zaujimavost bolo by to vcetne uchytov a celeho montazneho mechanizmu na paraboly vcetne serizovani ?
len tak pre zaujimavost bolo by to vcetne uchytov a celeho montazneho mechanizmu na paraboly vcetne serizovani ?
No zakladni dohoda znela pripravit uchyt na paraboly. Serizovani si uz musime vymyslet samy. Otazkou zustava jakou parabolu pouzijem aby byla dostupna a co nejlevnejsi. Nejake napady ???
No zakladni dohoda znela pripravit uchyt na paraboly. Serizovani si uz musime vymyslet samy. Otazkou zustava jakou parabolu pouzijem aby byla dostupna a co nejlevnejsi. Nejake napady ??? :-))
no uchyt na paraboly bez toho aby bol serizovaci v 3 osiach je v podstate uplne na prd
ja hlasujem pre hella xenonovy vybojky a ako dialkove Hella 17cm dialkove paraboly s cirou optikou ( akurat jedna stoji 7 000 )
ale vraj idu pouzit paraboly zo skodovky ( a daju sa zohnat nove ) a zo ziguli. A vraj aj s prazskeho metra idu - tam su zo ziguli
no uchyt na paraboly bez toho aby bol serizovaci v 3 osiach je v podstate uplne na prd :)
ja hlasujem pre hella xenonovy vybojky a ako dialkove Hella 17cm dialkove paraboly s cirou optikou ( akurat jedna stoji 7 000 :-( ) :-D
ale vraj idu pouzit paraboly zo skodovky ( a daju sa zohnat nove ) a zo ziguli. A vraj aj s prazskeho metra idu - tam su zo ziguli :)
ja tam mám paraboly Wessem, kus do 200Sk. Ale fakt sa to musí dať štelovať v 3 osiach.
Neviem čo je presne myslené pod "laminátový skelet", či je to len tá vrchná časť, alebo aj zadná časť, v ktorej sú práve úchyty parabol.
ja tam mám paraboly Wessem, kus do 200Sk. Ale fakt sa to musí dať štelovať v 3 osiach.
Neviem čo je presne myslené pod "laminátový skelet", či je to len tá vrchná časť, alebo aj zadná časť, v ktorej sú práve úchyty parabol.
Sepleta zaregistruj se na www.tuning-forum.org a do rubriky koupim napis z ceho chces bi-xenony a ver, ze se nabidky budou jen sypat. Ted, v dobach denniho sviceni, nejsou xenony moc popularni-jejich provoz se trochu nevyplati
Sepleta zaregistruj se na www.tuning-forum.org a do rubriky koupim napis z ceho chces bi-xenony a ver, ze se nabidky budou jen sypat. Ted, v dobach denniho sviceni, nejsou xenony moc popularni-jejich provoz se trochu nevyplati :-D
tief neviem čo to obsahuje,ale bobe mi hovoril že kupil bixenony za 5000kč,ale neviem či komplet.
tief neviem čo to obsahuje,ale bobe mi hovoril že kupil bixenony za 5000kč,ale neviem či komplet.
Vyčíslite niekto, koľko by vyšli nejaké paraboly určené napr. na Šáde 120 (nové samozrejme). Ponuka na ten "skelet" je celkom dobrá, cenovo by to snáď dokopy odpovedalo klasickým novým svetlám, nie?
Vyčíslite niekto, koľko by vyšli nejaké paraboly určené napr. na Šáde 120 (nové samozrejme). Ponuka na ten "skelet" je celkom dobrá, cenovo by to snáď dokopy odpovedalo klasickým novým svetlám, nie?
yarik: 200Sk/kus, čo? To sú na užovku??? Máš tam extra normálne a diaľkové, alebo ako si to pokombinoval?
Uvažoval som... totiž... pre lepší efekt by mohli byť 4 stretávacie, nie? Pri vhodnom nastavení by to svietilo kúzelne
yarik: 200Sk/kus, čo? :) To sú na užovku??? Máš tam extra normálne a diaľkové, alebo ako si to pokombinoval?
Uvažoval som... totiž... pre lepší efekt by mohli byť 4 stretávacie, nie? :) Pri vhodnom nastavení by to svietilo kúzelne :)
Tim skeletem myslim samozrejme komplet krome parabol. Budou tam samozrejme komplet uchyty ( proto je potreba dopredu vybrat paraboly). A co se tyce serizovani sklonu parabol to si musime vymyslet samy.
Tim skeletem myslim samozrejme komplet krome parabol. Budou tam samozrejme komplet uchyty ( proto je potreba dopredu vybrat paraboly). A co se tyce serizovani sklonu parabol to si musime vymyslet samy.
Spektre: jo rikal jsem ti o tech bixenonech. Ale po te co jsem videl u kamose jak kratkou maji ty clony zivotnost tak je nedoporucuji. Prepina je civka s absolutne poddimenzovanym vinutim. No jo made in CHINA. Udelej si to jak jsem to mnel ja na XM. Nahrad H1 v potkavackach xenonem a budes mit klid Bohate to staci a nikoho nebudes oslnovat.
Spektre: jo rikal jsem ti o tech bixenonech. Ale po te co jsem videl u kamose jak kratkou maji ty clony zivotnost tak je nedoporucuji. Prepina je civka s absolutne poddimenzovanym vinutim. No jo made in CHINA. Udelej si to jak jsem to mnel ja na XM. Nahrad H1 v potkavackach xenonem a budes mit klid :-) Bohate to staci a nikoho nebudes oslnovat.
to si koupis xenonovou vybojku a das ji tam misto H1cky... Koupis vsude, kde maji potreby v plechovym milackum
to si koupis xenonovou vybojku a das ji tam misto H1cky... Koupis vsude, kde maji potreby v plechovym milackum :-)