Prosím vás,kde sháníte tu tabulku pod poznávačku,jak je na ní nápis www.Bx club.cz..Také bych je chtěl
Prosím vás,kde sháníte tu tabulku pod poznávačku,jak je na ní nápis www.Bx club.cz..Také bych je chtěl
Máš-li něco na duši,
svěř se tetě Darjuši,
nehledej v tom žádnej háček,
zkásnu tě o 30 kaček
Posli mi email, BX postu, domluvime se"=0
Máš-li něco na duši,
svěř se tetě Darjuši,
nehledej v tom žádnej háček,
zkásnu tě o 30 kaček:-)
Posli mi email, BX postu, domluvime se"=0
Tak můj e-mail je v profilu..Luboš=Pokec..Někdy sem jdu bez přihlášení,tak tu mám jméno Luboš..Jinak Pokec..A to chceš za jednu tu cedulku 30 kč?!Já chci 2..Adresu ti můžu dát..Pošleš to dobírkou,né??
Tak můj e-mail je v profilu..Luboš=Pokec..Někdy sem jdu bez přihlášení,tak tu mám jméno Luboš..Jinak Pokec..A to chceš za jednu tu cedulku 30 kč?!Já chci 2..Adresu ti můžu dát..Pošleš to dobírkou,né??
ty me posli email, neee? nejak se domluvime na poste, na dobirku posilam fakt nerada a za postu das dvakrat tolik, jak za ty podlozky. Nemuzes si pro ne dojet?
ty me posli email, neee? :-) nejak se domluvime na poste, na dobirku posilam fakt nerada a za postu das dvakrat tolik, jak za ty podlozky. Nemuzes si pro ne dojet?
Po pěti letech.. je možné ještě cedulku pod SPZ sehnat? Darja koukám je neaktivní uživatel... Díky za info.
Po pěti letech.. je možné ještě cedulku pod SPZ sehnat? Darja koukám je neaktivní uživatel... Díky za info.