Prosím vás..Tak už mám nové sklo doma a nechal sem si obědnat aj tu gumu kolem..Když sem jen tak skusil u starou gumu vysunout na autě,šla..Tudíš ta guma kolem není přilepená..Já za novou dal 1000kč!!To kdybych věděl,tak dám starou!!Já bych chtěl teda vysvětlení,jak je to tam to sklo přilepený teda..!!Tam je ještě druhá guma,či co..Ůbec to nechápu..Já mám jen tu zvenku gumu..Víto někdo,jak to tam teda je..
Prosím vás..Tak už mám nové sklo doma a nechal sem si obědnat aj tu gumu kolem..Když sem jen tak skusil u starou gumu vysunout na autě,šla..Tudíš ta guma kolem není přilepená..Já za novou dal 1000kč!!To kdybych věděl,tak dám starou!!Já bych chtěl teda vysvětlení,jak je to tam to sklo přilepený teda..!!Tam je ještě druhá guma,či co..Ůbec to nechápu..Já mám jen tu zvenku gumu..Víto někdo,jak to tam teda je..
Sklo je prilepené nie ani tak po obvode, ale skôr o zadnú hranu. Guma je do toho vsadená.
Sklo je prilepené nie ani tak po obvode, ale skôr o zadnú hranu. Guma je do toho vsadená.
Otázka je, kolik je v té gumě "bordelu" - nevím, jak moc jsi měl to sklo křáplé... Vždy je lepší dát nové těsnění, stačí minibordel v těsnění a při změně teplot a pnutí ti to může bechnout...Anebo pořádně vymýt, vyfoukat..Jinak jsem absolutně nezkoumal, jak je to tam chycené...1000 Kč to je docela síla - ale nevím, jestli je to cena normální...Kolik tě stálo sklo?
Otázka je, kolik je v té gumě "bordelu" - nevím, jak moc jsi měl to sklo křáplé... Vždy je lepší dát nové těsnění, stačí minibordel v těsnění a při změně teplot a pnutí ti to může bechnout...Anebo pořádně vymýt, vyfoukat:)..Jinak jsem absolutně nezkoumal, jak je to tam chycené...1000 Kč to je docela síla - ale nevím, jestli je to cena normální...Kolik tě stálo sklo?
...jinak - kdybys to nechával dělat v servise, tak ti tam to těsnění dají nové - výměna skla bez těsnění = 0 záruka
...jinak - kdybys to nechával dělat v servise, tak ti tam to těsnění dají nové - výměna skla bez těsnění = 0 záruka:)
Já to budu nechávat dělat v servisu..Sklo stálo 2400 a to jde..To právě nedrží v té gumě nalepený,co je kolem okna,ale tak 1 cm od kraje skla..Tam je asi guma(to potřebuju vědět) a natom je to až přilepený
Já to budu nechávat dělat v servisu..Sklo stálo 2400 a to jde..:))To právě nedrží v té gumě nalepený,co je kolem okna,ale tak 1 cm od kraje skla..Tam je asi guma(to potřebuju vědět) a natom je to až přilepený
jeste doplneni, je to specialni pruzne lepidlo na lepeni autoskel, viz napr zde: .link.
jeste doplneni, je to specialni pruzne lepidlo na lepeni autoskel, viz napr zde: http://www.autosklazdarma.cz/lepidla.htm