tak není to sice bx ale je to mazel ten výkon se mi sice moc nezdá i když je to biturbo ale jinak super. Teda kromě ceny )
tak není to sice bx ale je to mazel ten výkon se mi sice moc nezdá i když je to biturbo ale jinak super. Teda kromě ceny :-)))
jestli to je pravda, tak je to blaaazen, se drbe s takovym motorem a pak tam hodi plyn D
jestli to je pravda, tak je to blaaazen, se drbe s takovym motorem a pak tam hodi plyn :-DD
co se vam na tom nezda to je motor od musketyra a cena odpovida realite nicmene plyn je usmevny
co se vam na tom nezda to je motor od musketyra a cena odpovida realite nicmene plyn je usmevny
jo jo nic jineho v nabidce nemel dokonce 2 vykonove varianty ta vykonejsi musi mit upraveny vyfukovy system od musketyra )
jo jo nic jineho v nabidce nemel dokonce 2 vykonove varianty ta vykonejsi musi mit upraveny vyfukovy system od musketyra :-)))
Viem ze sa robili upravy V6 24ventil a kvoli tomu tam siel novy vyfuk, tiez som pocul o kompresore ktory sa daval jak do XM tak do BX ale o biturbo moje usiska este nepoculi, mas nejaky link na to ?
Viem ze sa robili upravy V6 24ventil a kvoli tomu tam siel novy vyfuk, tiez som pocul o kompresore ktory sa daval jak do XM tak do BX ale o biturbo moje usiska este nepoculi, mas nejaky link na to ?
mel sem vypsane parametry tech motoru ale nemam vali se to nekde na citroeny.cz
mel sem vypsane parametry tech motoru ale nemam vali se to nekde na citroeny.cz