uvazovali jsme, jak moc je funkcni ten kryt u zadnich brzd. nikdy jsem si nevsimla, ze by to mela jina auta, nez citroni.
pro presnost uvazuju o tom ho sundat, tak me zajima, jakou ma funkci. dik za rady
uvazovali jsme, jak moc je funkcni ten kryt u zadnich brzd. nikdy jsem si nevsimla, ze by to mela jina auta, nez citroni.
pro presnost
uvazuju o tom ho sundat, tak me zajima, jakou ma funkci. dik za rady ;-)
Má za úlohu brániť nečistotám aby ti nedrbal sajrajt na brzdy, čo v konečnom dôsledku znemožní ich funkčnosť )
Na tvojom mieste by som ho tam nechal....
Má za úlohu brániť nečistotám aby ti nedrbal sajrajt na brzdy, čo v konečnom dôsledku znemožní ich funkčnosť :-)))
Na tvojom mieste by som ho tam nechal....
Šepleta má pravdu..jen tak pro parádu tam není..Je pravda,že u jiných aut to nebývá,ale tam je totiž jinatší řešení upevnění náboje..Zde je ložisko běžné(né kuželové) a moc by v prachu a blátě nevydrželo a co se týče brzd,jim to také neprospěje..Kryt z hora auta vidět nejde,tak si ho nastříkej do laku a bude krásně zářit!!)
Šepleta má pravdu..jen tak pro parádu tam není..Je pravda,že u jiných aut to nebývá,ale tam je totiž jinatší řešení upevnění náboje..Zde je ložisko běžné(né kuželové) a moc by v prachu a blátě nevydrželo a co se týče brzd,jim to také neprospěje..Kryt z hora auta vidět nejde,tak si ho nastříkej do laku a bude krásně zářit!!:-)))
strikat do laku? Vzdyt to bude vypadat, jak kdyz mam vzadu bubny! fuj!
nevim co s tim, je to hroznej humus tohle..
BTW zacinam si myslet, ze francouzi nektere veci zvlastne "dobrbali", protoze nic jineho, nez hydraulicky zabozrouti tohle nema...
strikat do laku? Vzdyt to bude vypadat, jak kdyz mam vzadu bubny! fuj!
nevim co s tim, je to hroznej humus tohle..
BTW zacinam si myslet, ze francouzi nektere veci zvlastne "dobrbali", protoze nic jineho, nez hydraulicky zabozrouti tohle nema...
A jinak,kde je prostřední díl výfuku..)..Je tam jen trubka a na konci rezonátor???To musí být spotřeba..
A jinak,kde je prostřední díl výfuku..;))..Je tam jen trubka a na konci rezonátor???To musí být spotřeba..
Když jsem BXko koupila, tak jsem tam ten kryt neměla, teď se chystám je tam dát a bude v barvě brzd, ale snad to jako bubny vypadat nebude. No uvidíme .... při nejhoršim je zase sundám, když to auto jezdilo bez nih dotěďka, tak může bejt i potom
Když jsem BXko koupila, tak jsem tam ten kryt neměla, teď se chystám je tam dát a bude v barvě brzd, ale snad to jako bubny vypadat nebude. No uvidíme .... při nejhoršim je zase sundám, když to auto jezdilo bez nih dotěďka, tak může bejt i potom