Prosím vás,chtěl bych lehce tuningový nárazník přední..nevíte někdo odkaz na nějaký..??Kde ho prodávaj nějaký hranatějši..Díky
Prosím vás,chtěl bych lehce tuningový nárazník přední..nevíte někdo odkaz na nějaký..??Kde ho prodávaj nějaký hranatějši..Díky
Možná bych mohl nabídnout originál 16v nárazník, popřípadě včetně oplastování celého auta a zadního nárazníku... .link.
Ovšem zadarmo by to nebylo, špatně se to shání...
Možná bych mohl nabídnout originál 16v nárazník, popřípadě včetně oplastování celého auta a zadního nárazníku... :)
http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/216057_36.JPG
Ovšem zadarmo by to nebylo, špatně se to shání...
To by stačilo... Popřípadě mám ještě jeden, kterému chybí záslepka na tažné oko a ten by mohl být levnější
To by stačilo... Popřípadě mám ještě jeden, kterému chybí záslepka na tažné oko a ten by mohl být levnější ;)
Tak kolik teda za něj??ten co je na obrázku..2000kč s poštovným??A půjde mi na mého 1.7 TZD turbo??
Tak kolik teda za něj??ten co je na obrázku..2000kč s poštovným??A půjde mi na mého 1.7 TZD turbo??
Půjde, ale poštou ti ho posílat nebudu, ani se neodvažuju hádat v jakym stavu by dorazil....
Půjde, ale poštou ti ho posílat nebudu, ani se neodvažuju hádat v jakym stavu by dorazil....