Na hovno,v Havl.Brodě je borec,kterej ti je udělá za tácek a dobře.Dostal jsem na něho kontakt od Darji,zavolal,poslal a mám je myslím zajímavější,než takový fádní lůzry za 85 liber....
Na hovno,v Havl.Brodě je borec,kterej ti je udělá za tácek a dobře.Dostal jsem na něho kontakt od Darji,zavolal,poslal a mám je myslím zajímavější,než takový fádní lůzry za 85 liber....
Pěkné už jsem to kdysi našel ale nemyslím si že je to zrovna jak píšeš "jen" 3400 je docela dost za pár plíšků i když pěkných
Pěkné už jsem to kdysi našel ale nemyslím si že je to zrovna jak píšeš "jen" 3400 je docela dost za pár plíšků i když pěkných :-))
kotik tie luzrove su aspon prehladne tvoje splivaju...chyba ti tam kontrast na vela miestach
len ci tie anglicke pasuju ked maju na druhej strane volant
kotik tie luzrove su aspon prehladne tvoje splivaju...chyba ti tam kontrast na vela miestach :)
len ci tie anglicke pasuju ked maju na druhej strane volant :))
Taky sem měl z toho strach,je to jen o zvyku a navíc,ve skutečnosti jsou přehlednější,než na fotce.
Taky sem měl z toho strach,je to jen o zvyku a navíc,ve skutečnosti jsou přehlednější,než na fotce.
Pokud si to ještě někdo přečte... Je k dispozici kontakt na borce z HB, který dělá budíky? Díky za info zde, nebo lépe email mirek.simek@gmail.com
Díky.
Pokud si to ještě někdo přečte... Je k dispozici kontakt na borce z HB, který dělá budíky? Díky za info zde, nebo lépe email mirek.simek@gmail.com
Díky.
skvěle, díky moc. To vypadá rozumně. Ale těch barev, no jeje
Stejně asi skončím u bílé... zkoušel někdo i jiné barvy? Pastelky asi těžko, nejsem si jist s těma karbonama, stříbrnýma... Asi se vydám do Třemblat na čumendu
skvěle, díky moc. To vypadá rozumně. Ale těch barev, no jeje :nevim
Stejně asi skončím u bílé... zkoušel někdo i jiné barvy? Pastelky asi těžko, nejsem si jist s těma karbonama, stříbrnýma... Asi se vydám do Třemblat na čumendu :-)