Prosím vás..Jak si kdo z vás udělal to zamračení světel na přední kapotě..chci si to udělat a koumám a koumám a nevím jak..Kitovací tmel mám,ale jak dál..Nechci to moc mračit..Jen tak 1 třetinu..Díky za rady k věci!!
Prosím vás..Jak si kdo z vás udělal to zamračení světel na přední kapotě..chci si to udělat a koumám a koumám a nevím jak..Kitovací tmel mám,ale jak dál..Nechci to moc mračit..Jen tak 1 třetinu..Díky za rady k věci!!
Poloz si 3 otazky:
Mam kapotu z lamina?
Mam kapotu z plechu?
Neni to pitomost?
Jestli ji mas z plechu tak si to trosku sikovenjsi buchplech zavari. Kdyz z lamina tak si to cely budes muset zbrousit, prelaminovat vlaknem a zbrousit a laminovat a brousit, az ti vyleze tvuj tvar. a ten kitovaci tmel pouzijes az na konci. dobra inspirace na praci s laminem je na Instalaterovych strankach. treba jako tady pretahl laminem cely naraznik .link.
rozhodne to neodflakni, at ti to nepopraska. Ja jsem na to sama doletela
Poloz si 3 otazky:
Mam kapotu z lamina?
Mam kapotu z plechu?
Neni to pitomost?
Jestli ji mas z plechu tak si to trosku sikovenjsi buchplech zavari. Kdyz z lamina tak si to cely budes muset zbrousit, prelaminovat vlaknem a zbrousit a laminovat a brousit, az ti vyleze tvuj tvar. a ten kitovaci tmel pouzijes az na konci. dobra inspirace na praci s laminem je na Instalaterovych strankach. treba jako tady pretahl laminem cely naraznik http://diopan.cz/citroenbx/photo/photonove/upravyznaraznik/znaraznik021.jpg
rozhodne to neodflakni, at ti to nepopraska. Ja jsem na to sama doletela :-D
vybrusis kapotu na laminat v miestach dotyku naneses tmel ..kazdopadne si spravis daku formu ..vypodlozis to ..trebars aj kartonom a ked to zaschne tak vybrusis pozadovany tvar..a mohlo by to byt
vybrusis kapotu na laminat v miestach dotyku naneses tmel ..kazdopadne si spravis daku formu ..vypodlozis to ..trebars aj kartonom a ked to zaschne tak vybrusis pozadovany tvar..a mohlo by to byt :)
tmel ne, lamino, tmel neni pruznej, s nim se delaji jen dodelavky a po prasknuti s kapotou ti upadne.. Nedelala bych to ani sklolaminatovym tmelem, jen laminem
tmel ne, lamino, tmel neni pruznej, s nim se delaji jen dodelavky a po prasknuti s kapotou ti upadne.. Nedelala bych to ani sklolaminatovym tmelem, jen laminem
Ale zase..Jak to vyřeším u policajtů??To je zakázané,né??Nebo do určité míry povolené??
Ale zase..Jak to vyřeším u policajtů??To je zakázané,né??Nebo do určité míry povolené??
samozrejme ze to je zakazane, presneji je tam napsano neco o tom ze se nesmi zakryvat cinna plocha svetel ci tak nejak. A beztak to neni ani pekne ...
samozrejme ze to je zakazane, presneji je tam napsano neco o tom ze se nesmi zakryvat cinna plocha svetel ci tak nejak. A beztak to neni ani pekne ... ;)
Trošku bych oponoval.Pravdou je,že ve většině případů tenhle typ tuzingu není udělanej dobře,nebo je to dáno špatným vkusem majitele.Nicméně u některejch aut,pokud si s tím někdo vyhraje a neodflákne to,se vzhled vozu vylepší,už jen proto,že se začne lišit od ostatních kolegů.A pokud jde o policii,taky je to individuelní,měl sem to na předchozím autě a nikdy s tím při kontrole nebyl problém.Nesmí to být extrém a nesmíte narazit na frustrovanýho debila v uniformě..Taky mám na bxu pár věcí,který je dráždí,ať už to sou kola,nebo fólie,ale nevím,jak je to jinde,Brno je takovej liberální Amsterdam..A nebo za další,je to taky o známejch,ale to bych nerad ventiloval..
Trošku bych oponoval.Pravdou je,že ve většině případů tenhle typ tuzingu není udělanej dobře,nebo je to dáno špatným vkusem majitele.Nicméně u některejch aut,pokud si s tím někdo vyhraje a neodflákne to,se vzhled vozu vylepší,už jen proto,že se začne lišit od ostatních kolegů.A pokud jde o policii,taky je to individuelní,měl sem to na předchozím autě a nikdy s tím při kontrole nebyl problém.Nesmí to být extrém a nesmíte narazit na frustrovanýho debila v uniformě..Taky mám na bxu pár věcí,který je dráždí,ať už to sou kola,nebo fólie,ale nevím,jak je to jinde,Brno je takovej liberální Amsterdam..A nebo za další,je to taky o známejch,ale to bych nerad ventiloval..
kotik: tvoje auto, ze drazdi? pochybuju, kola vypadaji seriove a folie si rikal, ze maji atest ne?
Pokec: jak psal alx, nesmis zakryt svetlo, nesmis zmenit barvu svetla etc. Na internetu je vyhlaska, toz vesele cteni. A zrovna bx je auto, kde mraceni vypada nasilne, ale zalezi, co se libi tobe..
kotik: tvoje auto, ze drazdi? pochybuju, kola vypadaji seriove a folie si rikal, ze maji atest ne?
Pokec: jak psal alx, nesmis zakryt svetlo, nesmis zmenit barvu svetla etc. Na internetu je vyhlaska, toz vesele cteni. A zrovna bx je auto, kde mraceni vypada nasilne, ale zalezi, co se libi tobe..
Darjo,kola možná tak nedráždí jako fólie.A atest sem měl předtím,než jsem vyměnil vepředu fólie z 75% na 25% propustnost.To jen pro upřesnění.A víš,jakej si musím dávat pozor,abych se někomu nepodíval do kufru..(15ky..)
Darjo,kola možná tak nedráždí jako fólie.A atest sem měl předtím,než jsem vyměnil vepředu fólie z 75% na 25% propustnost.To jen pro upřesnění.A víš,jakej si musím dávat pozor,abych se někomu nepodíval do kufru..(15ky..)
tak to uz je blbost no.. holt, kdyz zijes v liberalnim meste a netrapi te svedomi, proc ne Ja jsem teda za 75tky a i kdyz to vypada, ze tam skoro zadne nejsou, dam si je tam
Co se 15" tyka, porad se snazim o zapsani do TP, ale slusne me fakujou s tim, ze se to nedela...(coz vsichni vime, ze se to tam da zapsat). Ja ma stesti na policajty, co bx uz meli, takze pochvali a jede se dal.. oni mi stejne na nic nemuzou rict ani prd, ale pri nehode by to mohl byt pruser no...
tak to uz je blbost no.. holt, kdyz zijes v liberalnim meste a netrapi te svedomi, proc ne :-) Ja jsem teda za 75tky a i kdyz to vypada, ze tam skoro zadne nejsou, dam si je tam :-)
Co se 15" tyka, porad se snazim o zapsani do TP, ale slusne me fakujou s tim, ze se to nedela...(coz vsichni vime, ze se to tam da zapsat). Ja ma stesti na policajty, co bx uz meli, takze pochvali a jede se dal.. oni mi stejne na nic nemuzou rict ani prd, ale pri nehode by to mohl byt pruser no...
ok, nebudem tu resit komu se to libi nebo ne, nazory jsou jasne Pokud se ti to libi, je to tva vec, jen doporucuji to udelat opravdu poradne, jinak to bude o to horsi (uz jsem videl takove ty domaci "upravy"). Pokud muzu doporucit, tak se klonim k variante kterou popsala Darja, je to pracne, ale vysledek za neco stoji (plati pro plastovou kapotu).
ok, nebudem tu resit komu se to libi nebo ne, nazory jsou jasne :D Pokud se ti to libi, je to tva vec, jen doporucuji to udelat opravdu poradne, jinak to bude o to horsi (uz jsem videl takove ty domaci "upravy"). Pokud muzu doporucit, tak se klonim k variante kterou popsala Darja, je to pracne, ale vysledek za neco stoji (plati pro plastovou kapotu).
je este moze byt zaujimava varianta 4oka ties to nieje moc vydana uprava..ked uz teda sa ideme odlisovat ..ja som si to kreslil inak viac krat to mracenie ale dako mi to tam nepasovalo...ani z vrchu ani z boku
je este moze byt zaujimava varianta 4oka :) ties to nieje moc vydana uprava..ked uz teda sa ideme odlisovat ..ja som si to kreslil inak viac krat to mracenie ale dako mi to tam nepasovalo...ani z vrchu ani z boku
Takže zamračení je na hrubo hotovo..Je vyrobeno na čisto z plechu a nanýtováno a teď se bude jen kitovat a brousit a je to..Ani moc dřiny to nedalo..Na to jakej strach sem měl
Takže zamračení je na hrubo hotovo..Je vyrobeno na čisto z plechu a nanýtováno a teď se bude jen kitovat a brousit a je to..Ani moc dřiny to nedalo..Na to jakej strach sem měl
Nee..Kapota je laminát,nebo plast..Ale udělal sem to fikaně s tím plechem..Je tam pro to vyztužení!!!!Prodělalo to pár ůprav rozbruskou a potom jen měřit..stříhat a nýtovat!Dnes už to je zakytováno pískovým tmelem a až to bude nalakováno..rád se pochlubím..Mohu ale dodat..je to nářez..Změnilo to ůplně předek..kor když mám k tomu červené mlhovky!!
Nee..Kapota je laminát,nebo plast..Ale udělal sem to fikaně s tím plechem..Je tam pro to vyztužení!!!!Prodělalo to pár ůprav rozbruskou a potom jen měřit..stříhat a nýtovat!Dnes už to je zakytováno pískovým tmelem a až to bude nalakováno..rád se pochlubím..Mohu ale dodat..je to nářez..Změnilo to ůplně předek..kor když mám k tomu červené mlhovky!!;-)
Tak kdo chce vidět,jak se mi mračí mazlík+ jiné fotky nové,koukněte mi do profilu a můžete zhodnotit..))
Tak kdo chce vidět,jak se mi mračí mazlík+ jiné fotky nové,koukněte mi do profilu a můžete zhodnotit..;-)))