Nevíte někdo,kde by se dal sehnat has.přístroj do auta?Kdyby náhodou..Dneska sem na dálnici viděl chlapa,jak mu hoří fanyn a chlap jenom bezradně civěl..dík
Nevíte někdo,kde by se dal sehnat has.přístroj do auta?Kdyby náhodou..Dneska sem na dálnici viděl chlapa,jak mu hoří fanyn a chlap jenom bezradně civěl..dík
nic proti, ale trochu hloupej dotaz, kde koupit hasicak. bud tuningovej v shopu a nebo se treba zeptej uz. Majdy, ta ti o hasicacich povypravi do aleluja... ja ten svuj koupila na veletrhu v brne, viz profil
nic proti, ale trochu hloupej dotaz, kde koupit hasicak. bud tuningovej v shopu a nebo se treba zeptej uz. Majdy, ta ti o hasicacich povypravi do aleluja... ja ten svuj koupila na veletrhu v brne, viz profil :-)
v shopu mají jen nějákej sprej,chtěl bych malej hasičák,a skutečně jsem neměl čas to řešit..Jediný,co sem chtěl,byl nějákej link prodejce..ale i tak dík..
v shopu mají jen nějákej sprej,chtěl bych malej hasičák,a skutečně jsem neměl čas to řešit..Jediný,co sem chtěl,byl nějákej link prodejce..ale i tak dík..
Já je viděl i v hypermarketech, včera jsem koukal v makru, měli tam spreje i klasický hasičáky malý s držákem do auta...
Já je viděl i v hypermarketech, včera jsem koukal v makru, měli tam spreje i klasický hasičáky malý s držákem do auta... ;)
clovek da radu, aby ses zeptal odbornika na hasici pristroje, co ti poradi, radsi jdes do makra... nu co uz Lepsi je koupit si neco, co bude fungovat a ne nejakej tesco smejd
http://www.hasici-pristroje.net/hasici-pristroje-do-automobilu/
clovek da radu, aby ses zeptal odbornika na hasici pristroje, co ti poradi, radsi jdes do makra... nu co uz :-) Lepsi je koupit si neco, co bude fungovat a ne nejakej tesco smejd
Napríklad v carrefoure majú polkilový za cca 280Sk, kilový za cca 400Sk - to sú akože spreje. malé hasičáky tam majú za cca 1000Sk. Podobne to bude aj v iných marketoch...
Napríklad v carrefoure majú polkilový za cca 280Sk, kilový za cca 400Sk - to sú akože spreje. malé hasičáky tam majú za cca 1000Sk. Podobne to bude aj v iných marketoch...