Zdravím,chtěl bych dát na mého kocourka litá kola..Nejlépe použitá..(skrz cenu)..Nevíte o nějakých..Jaký rozměr díry a šroubů je??Mě se to nechce měřit..Bo máte nějaké odkazy??
Zdravím,chtěl bych dát na mého kocourka litá kola..Nejlépe použitá..(skrz cenu)..Nevíte o nějakých..Jaký rozměr díry a šroubů je??Mě se to nechce měřit..Bo máte nějaké odkazy??
Bo kolik ti darjo stáli ty tvé liťáky??Dají se sehnat někde levně??(použité např.?)
Bo kolik ti darjo stáli ty tvé liťáky??Dají se sehnat někde levně??(použité např.?)
Moje kola se daji koupit za 2300Kc ks nova, coz neni zas tak moc, radsi nova nez sisoidy pouzite zalezi, jaky rozmer a kolik max chces investovat
Moje kola se daji koupit za 2300Kc ks nova, coz neni zas tak moc, radsi nova nez sisoidy pouzite :-) zalezi, jaky rozmer a kolik max chces investovat :-)
Do použitejch bych nešla, já za svoje dala 12 a jsem nadmíru spokojená. Jsou to ale 15´ - 14´jsou o trošku levnější, ale rozdíl je fakt minimální. Každopádně to autu hodně pomohlo
Do použitejch bych nešla, já za svoje dala 12 a jsem nadmíru spokojená. Jsou to ale 15´ - 14´jsou o trošku levnější, ale rozdíl je fakt minimální. Každopádně to autu hodně pomohlo
kola dělají strašně moc,o tom žádná.Já sem koupil ojetý ZXácký,trošku sem musel vytáhnout zadní blatníky,ale výsledek se okamžitě dostavil.Kdybys náhodou narazil na něco ojetýho ale dobrýho,důsledná kontrola je na místě.Např.tyhle stránky jsou poměrně často aktualizovaný..zkoušej to..přeju hodně štěstí a dobrou volbu..link.
kola dělají strašně moc,o tom žádná.Já sem koupil ojetý ZXácký,trošku sem musel vytáhnout zadní blatníky,ale výsledek se okamžitě dostavil.Kdybys náhodou narazil na něco ojetýho ale dobrýho,důsledná kontrola je na místě.Např.tyhle stránky jsou poměrně často aktualizovaný..zkoušej to..přeju hodně štěstí a dobrou volbu.http://www.alubazar.cz/
Na www.odklepnuto.cz/aukce331340-hlinikova-kola-5-x-14-citroen-bx?actpage=1 jsou zatím za tři llitry originálhlinikáče na BéXo
Na www.odklepnuto.cz/aukce331340-hlinikova-kola-5-x-14-citroen-bx?actpage=1 jsou zatím za tři llitry originálhlinikáče na BéXo
.link. na této adrese jsou original na BXko
http://www.odklepnuto.cz/aukce361340-hlinikova-kola-5-x-14-citroen-bx?actpage=1 na této adrese jsou original na BXko
čau lidi prosím vás když tam dám 15 alu a to tyto .link.
jaká pneu tam můžu dát ? Nerad bych aby se mě pak někde opiraly a nechci moc široké dikes
ps. mohli by jste chodit taky na chat už tu sem tyden a furt sám
čau lidi prosím vás když tam dám 15 alu a to tyto
http://www.aukro.cz/item566727430_akce_15_4x100_4x108_jen_6_500_nova_sada.html
jaká pneu tam můžu dát ? Nerad bych aby se mě pak někde opiraly a nechci moc široké dikes
ps. mohli by jste chodit taky na chat už tu sem tyden a furt sám :nevim
to kotik: jak to myslis, ze ty kola tvymu autu pomohli? dyt tomu by nepomohla ani svecena voda...
to kotik: jak to myslis, ze ty kola tvymu autu pomohli? dyt tomu by nepomohla ani svecena voda...:-d
ale hlavne bych resil i ETcko a to ma BX origo 25. esli bude vetsi nebo mensi tak ti to bude nekde drit.lepsi mensi protoze blatik se da vytahnout vzdycky
ale hlavne bych resil i ETcko a to ma BX origo 25. esli bude vetsi nebo mensi tak ti to bude nekde drit.lepsi mensi protoze blatik se da vytahnout vzdycky
no podla mna je orig ET18 na 5,5J plechovom disku...ja zase experimentujem mam ET13 7J disky a idem tam dat este podlozky tak uvidim kam sa to dostane ...kazdopadne na moj vkus bx trpi zapadnutymi kolesami co sa mi nepaci
no podla mna je orig ET18 na 5,5J plechovom disku...ja zase experimentujem mam ET13 7J disky a idem tam dat este podlozky tak uvidim kam sa to dostane :)...kazdopadne na moj vkus bx trpi zapadnutymi kolesami co sa mi nepaci
tobe se nelibi zakrita zadni kola? nebo to spatne chapu ten tvuj prispevek?
Plechový disk má orig ET 25, 16V hliník má ET15, což je optimální pro široké disky, jinak já mám na autě ET10, dál už to horko těžko půjde...
Plechový disk má orig ET 25, 16V hliník má ET15, což je optimální pro široké disky, jinak já mám na autě ET10, dál už to horko těžko půjde... ;)
mohli byste prosim specialne pro me definovat vyrazy jako "ET"cko a "J"ecko?
Dekuji
mohli byste prosim specialne pro me definovat vyrazy jako "ET"cko a "J"ecko?
Dekuji :)
presne ako vravis, ja mam kolesa vonku...na obyc bx ten zadok vyzera desne, este ako tak na plastovom 16V
presne ako vravis, ja mam kolesa vonku...na obyc bx ten zadok vyzera desne, este ako tak na plastovom 16V
tomass proti gustu zadny disputat. ja bych to zase nemenil za nic na svete. podle me to k tomu autu patri.
tomass proti gustu zadny disputat. ja bych to zase nemenil za nic na svete. podle me to k tomu autu patri.
ET udava kolik jsou kola zapusteny do karoserie. ET 0 znaci stred rafku (kdyz se na nej divas jakoby v rezu) a cim mensi ETcko je tak jsou kola zapustena mene do karoserie tudiz jsou vic vylezly. tzn ze kdyz mas ET treba 48 jako ja tak by byla kola zapustena do kastle takovym zpusobem ze by to byl hnus a navic by drely o podbeh. musel jsem tedy ET zmensit podlozkami tloustky 20mm abych se dostal na normalni hodnotu tudiz jsem na 28.ale jak pisou kluci tak eperimentujou i s ET 13 nebo i 10 ale nejspis uz musi vytahnout blatniky aby jim to nedrelo. ted jsem sehnal elektrony origo ny BX .link. a ty maji ET 25
ET udava kolik jsou kola zapusteny do karoserie. ET 0 znaci stred rafku (kdyz se na nej divas jakoby v rezu) a cim mensi ETcko je tak jsou kola zapustena mene do karoserie tudiz jsou vic vylezly. tzn ze kdyz mas ET treba 48 jako ja tak by byla kola zapustena do kastle takovym zpusobem ze by to byl hnus a navic by drely o podbeh. musel jsem tedy ET zmensit podlozkami tloustky 20mm abych se dostal na normalni hodnotu tudiz jsem na 28.ale jak pisou kluci tak eperimentujou i s ET 13 nebo i 10 ale nejspis uz musi vytahnout blatniky aby jim to nedrelo. ted jsem sehnal elektrony origo ny BX http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/preview/83606201_98731344649a1819d6e93c.jpg a ty maji ET 25 :-p