Pred nedavnem se mi nahodne zobrazil obrazzek, docela pekne upraveneho BX, uz tenkrat jsem chtel tento link takto zviditelnit, ale nejak jsem se k tomu nedostal.
nyni se mi zobrazil dalsi, ktery si take zaslouzi komentar... alespon myslim.
Je to tetnto obrazek: .link.
Az na zrcatka, predni naraznik a asi i zadni kridlo se mi to docela libi. Predevsim se mi libi reseni hlavnich svetel. Blinkr bych asi take zvolil trochu jiny. Prechod mezi kapotou a naraznikem je take velice pekne proveden.
Pred nedavnem se mi nahodne zobrazil obrazzek, docela pekne upraveneho BX, uz tenkrat jsem chtel tento link takto zviditelnit, ale nejak jsem se k tomu nedostal.
nyni se mi zobrazil dalsi, ktery si take zaslouzi komentar... alespon myslim.
Je to tetnto obrazek: http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/galeria/pics-max-14347-296442-11-bx-16-soupapes-version-2006.jpg
Az na zrcatka, predni naraznik a asi i zadni kridlo se mi to docela libi. Predevsim se mi libi reseni hlavnich svetel. Blinkr bych asi take zvolil trochu jiny. Prechod mezi kapotou a naraznikem je take velice pekne proveden. :)
HEHE, no tak se mi popletly trochu pismenka, prosim nekoho aby opravil nadpis .
Jeste jsem zapomel poznamenat, ze ty polepy vcetne pruhu na prednim skle bych si samozrejme odpustil
HEHE, no tak se mi popletly trochu pismenka, prosim nekoho aby opravil nadpis :D.
Jeste jsem zapomel poznamenat, ze ty polepy vcetne pruhu na prednim skle bych si samozrejme odpustil ;)
ty světla jsou fakt pěkný, ten tvuj je taky dobrej kámoš měl žígula a prošel i stk
ty světla jsou fakt pěkný, ten tvuj je taky dobrej kámoš měl žígula a prošel i stk
sám za sebe oceňuju zpracování,jinak že by se mě líbil..ani nee..ale jak říkám,pouze můj názor.
sám za sebe oceňuju zpracování,jinak že by se mě líbil..ani nee..ale jak říkám,pouze můj názor.
svetla z BMW, celkem na BX pasuji, jen se musi kvuli nim snizit kapota, nejsou tak vysoka.
Me spis zajima, jak tam narval ta kola
svetla z BMW, celkem na BX pasuji, jen se musi kvuli nim snizit kapota, nejsou tak vysoka.
Me spis zajima, jak tam narval ta kola :-)
Taky se mě nelíbí,jak sem psal,to zpracování je hezký,ale bastlit
různý díly dohromady z toho auta bere jeho osobitost a mění se v hybrid..
Taky se mě nelíbí,jak sem psal,to zpracování je hezký,ale bastlit
různý díly dohromady z toho auta bere jeho osobitost a mění se v hybrid..
ale ten pluh moze mat v zime dobre verejnoprospesne vyuzitie ked to zhodi do spodnej polohy nabera sneh na chladic tym chladi a topi sneh vysostne prakticke ale zasesa clovek iba namakal a vysledny efekt ala oranzova zehlicka
ale ten pluh moze mat v zime dobre verejnoprospesne vyuzitie ked to zhodi do spodnej polohy nabera sneh na chladic tym chladi a topi sneh vysostne prakticke :) ale zasesa clovek iba namakal a vysledny efekt ala oranzova zehlicka :)
Kanyza: A to mela byt narazka nebo vtipek? )? treba se ti to priste povede
Kanyza: A to mela byt narazka nebo vtipek? :)))))? treba se ti to priste povede