Zajímalo by mě jak se to dá udělat kromě otevřenýho ten se mi moc nazamlouvá
Zajímalo by mě jak se to dá udělat kromě otevřenýho ten se mi moc nazamlouvá:-((((
Překrásný zvuk jsem dosáhl na jedný 1,9ce jednobodu, když odešel výfuk. Z nouze jsem nahradil katalizátor průchozím tlumičem z golfa, nedal jsem náporák, byl na krupici a deton byl trošinku upravený z pasáta. Ve volnoběhu to bylo uplně tichý, ale jak přešplhal 3 tisíce, začal se ozývat jako soutěžáček
Překrásný zvuk jsem dosáhl na jedný 1,9ce jednobodu, když odešel výfuk. Z nouze jsem nahradil katalizátor průchozím tlumičem z golfa, nedal jsem náporák, byl na krupici a deton byl trošinku upravený z pasáta. Ve volnoběhu to bylo uplně tichý, ale jak přešplhal 3 tisíce, začal se ozývat jako soutěžáček:-p
Udělej to jako já... Vyndal jsem katr, mám čistou rouru až k tomu poslednímu tlumiči, ten sem tam nechal, nasadil jsem lepší chromovou koncovku a nádhernej zvuk jak kit-car A spotřeba stejná jako když jsem tam měl katr a předposlední tlumič, ba i možná o krapet lepší...
Udělej to jako já... Vyndal jsem katr, mám čistou rouru až k tomu poslednímu tlumiči, ten sem tam nechal, nasadil jsem lepší chromovou koncovku a nádhernej zvuk jak kit-car:-d;-) A spotřeba stejná jako když jsem tam měl katr a předposlední tlumič, ba i možná o krapet lepší...:palec:-))