Zdar, riesil ste niekto tento problem ? Uvazuju o tom si dat do BX pelovy filter, vcelku mi dost vadi ako je BXo v prazskom provoze znutra vzdy zaprasene, ked to porovnam s C5 tak je to neuveritelne. Vzdy ked zapnem vetranie, najprv vyjde kilo prachu a potom vzduch. Vzhladom k troska uchylnej konstrukcii vetrania na bxo som uvazoval dat nejaky filter priamo na ten hrib co nasava vzduch. Uvitam podnety a navrhy do diskusie
Zdar, riesil ste niekto tento problem ? Uvazuju o tom si dat do BX pelovy filter, vcelku mi dost vadi ako je BXo v prazskom provoze znutra vzdy zaprasene, ked to porovnam s C5 tak je to neuveritelne. Vzdy ked zapnem vetranie, najprv vyjde kilo prachu a potom vzduch. Vzhladom k troska uchylnej konstrukcii vetrania na bxo som uvazoval dat nejaky filter priamo na ten hrib co nasava vzduch. Uvitam podnety a navrhy do diskusie:-)
Natiahnutím dámskej silónovej ponožky alebo pančuchy. Účinnosť filtra si môžeš nastaviť počtom vrstiev/pančúch. Ak kúpiš čierne, budeš to mať aj s tuzingom - bežné filtre sú biele.
Natiahnutím dámskej silónovej ponožky alebo pančuchy. Účinnosť filtra si môžeš nastaviť počtom vrstiev/pančúch. Ak kúpiš čierne, budeš to mať aj s tuzingom - bežné filtre sú biele.
Já jsem to řešil filtrem, který se užívá do vzduchotechniky v metru, dal jsem jej na tu síťku nasávání a fungovalo to o.k....
Já jsem to řešil filtrem, který se užívá do vzduchotechniky v metru, dal jsem jej na tu síťku nasávání a fungovalo to o.k....:palec