Zdravicko. Strasne ma stve ze sa zasiera bx zospodu a tak som rozmyslal ci uz niekto vymyslal kryt motora. Ved na dnesnych autach je to uz povedzme ze bezne.
Neviete niekto? Vazne to nieje nic moc pohlad na olejovu vanu a dalsia vec ze aj keby tam bol len obyc plast tak to aj vanu zachrani. Jazdim s tym svojim aj na ryby a pod. Netesil by som sa keby som si ju roztrepal.
Ked tak to skusim nejako vymysliet len ci niekto ste to uz neskusali ci viete poradit Minimalne odkial by som mohol zohnat taky velky kus plastu za normalne prachy. Vdaka
Zdravicko. Strasne ma stve ze sa zasiera bx zospodu a tak som rozmyslal ci uz niekto vymyslal kryt motora. Ved na dnesnych autach je to uz povedzme ze bezne.
Neviete niekto? :-) Vazne to nieje nic moc pohlad na olejovu vanu a dalsia vec ze aj keby tam bol len obyc plast tak to aj vanu zachrani. Jazdim s tym svojim aj na ryby a pod. Netesil by som sa keby som si ju roztrepal.
Ked tak to skusim nejako vymysliet len ci niekto ste to uz neskusali ci viete poradit :-) Minimalne odkial by som mohol zohnat taky velky kus plastu za normalne prachy. Vdaka ;-)
a co Ti brání jet na vrakáč a za stovku (4 Eura) koupit nějaký lehce poškozený plastový kryt ? Na zx mám z A4 a je sakra dobrej , na Bx mám z 406 ,ale je krátkej .Před vanu .Ale na to nehleď ,já mám trochu jiný podvozek. Co tam napasuješ to tam budeš mít .4-6 šroubů ,hodinová záležitost
a co Ti brání jet na vrakáč a za stovku (4 Eura) koupit nějaký lehce poškozený plastový kryt ? Na zx mám z A4 a je sakra dobrej , na Bx mám z 406 ,ale je krátkej .Před vanu .Ale na to nehleď ,já mám trochu jiný podvozek. Co tam napasuješ to tam budeš mít .4-6 šroubů ,hodinová záležitost