Som Slovak zo Srbska.Chcel bi vediet aka je situacija za ciastky na Slovensku?
Ake su ceny pre BX-ov?
U nas su ceny vsetki autov velmi visoke?
Ja som za moj BX dal 2300eur, to je trochu velka cena i za Srbsko ale u nas su priemerne ceny 1500 eur.
Som Slovak zo Srbska.Chcel bi vediet aka je situacija za ciastky na Slovensku?
Ake su ceny pre BX-ov?
U nas su ceny vsetki autov velmi visoke?
Ja som za moj BX dal 2300eur, to je trochu velka cena i za Srbsko ale u nas su priemerne ceny 1500 eur.
U nas za 200-800eur najde sa chavarovani alebo velmi zniceni.
Ako je za ciastky?
A aka je situacija s majstrami? Chcu opravat BX?
Mozte mi zapakovat balem 3 kusi. :)
U nas za 200-800eur najde sa chavarovani alebo velmi zniceni.
Ako je za ciastky?
A aka je situacija s majstrami? Chcu opravat BX?
já ti hned jedno střelim
Teda až budu prodávat auto, tak s nim asi dojedu na východ.
já ti hned jedno střelim :-))
Teda až budu prodávat auto, tak s nim asi dojedu na východ.
takze uz vieme kde treba bx predavat a to som si myslel ze u nas su drahe
takze uz vieme kde treba bx predavat ;) a to som si myslel ze u nas su drahe :)
ja sa priznám 16V stálo 10 000 ale + dovoz 5 , GTi stálo 25 ,a 19D cca 30-35 000 sk
ja sa priznám :D 16V stálo 10 000 :D ale + dovoz 5 , GTi stálo 25 ,a 19D cca 30-35 000 sk
ted jsem koupil jedno 1,8TD pallas 93 , na starejch papirech, trosku pred opravou za 8micku. za 14 je jako novy a hura na vychod a prodam ho misto za 600Ecek 4krat tolik
ted jsem koupil jedno 1,8TD pallas 93 , na starejch papirech, trosku pred opravou za 8micku. za 14 je jako novy a hura na vychod a prodam ho misto za 600Ecek 4krat tolik:-)
Chlapík,ktorý sa moce okolo Citro,hovoril,že BX 19i a podobné velké benzíny mu núkajú aj za 2-5tis. čo je asi 60-151 euro.Samozrejme treba potom treba prihliadať na tech.stav.
Chlapík,ktorý sa moce okolo Citro,hovoril,že BX 19i a podobné velké benzíny mu núkajú aj za 2-5tis. čo je asi 60-151 euro.Samozrejme treba potom treba prihliadať na tech.stav.
Su to opravdive niske ceny. Skoda ze nemozem kupit BX u vas, lebo u nas je mozne zo zahranicia kupit lem auto s EURO3 motorom.
Su to opravdive niske ceny. Skoda ze nemozem kupit BX u vas, lebo u nas je mozne zo zahranicia kupit lem auto s EURO3 motorom.
To chvíľu platilo aj na Slovensku, ale po intervencii EÚ - pre obmedzovanie voľného pohybu tovaru to zmenili
To chvíľu platilo aj na Slovensku, ale po intervencii EÚ - pre obmedzovanie voľného pohybu tovaru to zmenili:-)
to tycoon: peugeot Mi 16 v celku za 4tis.,čo sa týka 16V tých je málo takže za tú cenu nič mezoženieš,to čo som písal sa týkalo 19TZI,19GTi,19TRI
to tycoon: peugeot Mi 16 v celku za 4tis.,čo sa týka 16V tých je málo takže za tú cenu nič mezoženieš,to čo som písal sa týkalo 19TZI,19GTi,19TRI
hezke ceny uvadzate ludia ale BX v dobrom stave tzn, sadnut a jazdit bez toho aby som si vravel ze "o mesiac opravim toto, o dva mesiace opravim toto, tu mi nieco bucha, tam nieco klepe, tu nieco kape ale kaslem na to" s vymenenym rozvodakom, atd atd sa pohybuje niekde inde ...bx sa da kupit za 4000 korun ale aj za 30 000 korun ... vzdy je to o miere investicii ( cas + prachy ) ktore sa do toho investuju plus o narocnosti majitela ze co si predstavuje pod pojmom BX v ozaj dobrom stave.
hezke ceny uvadzate ludia ale BX v dobrom stave tzn, sadnut a jazdit bez toho aby som si vravel ze "o mesiac opravim toto, o dva mesiace opravim toto, tu mi nieco bucha, tam nieco klepe, tu nieco kape ale kaslem na to" s vymenenym rozvodakom, atd atd sa pohybuje niekde inde ...bx sa da kupit za 4000 korun ale aj za 30 000 korun ... vzdy je to o miere investicii ( cas + prachy ) ktore sa do toho investuju plus o narocnosti majitela ze co si predstavuje pod pojmom BX v ozaj dobrom stave.
či sa kúpi BX za tolko alebo tolko hocikedy sa vyskytne nejaká závada ktorú treba opraviť-je to ako každé iné 20 ročné auto...
či sa kúpi BX za tolko alebo tolko hocikedy sa vyskytne nejaká závada ktorú treba opraviť-je to ako každé iné 20 ročné auto...
To ano, ide o to kolko znamych pripadne nedolezitych zavad to auto ma ked sa kupuje ...
To ano, ide o to kolko znamych pripadne nedolezitych zavad to auto ma ked sa kupuje ...
tak se mi po netu podařilo zamluvit BX Sport z r.1985, údajně jich bylo jen 2500 ks? Snad mi ho neprodají, než se tam dostanu
tak se mi po netu podařilo zamluvit BX Sport z r.1985, údajně jich bylo jen 2500 ks? Snad mi ho neprodají, než se tam dostanu:-)