koupím volant z BX GTI, a hledám nějakou stránku kde by se dala sehnat přední a zadní čirá optika na TRD combi,orig. liťáky.a přední a zadní pořádné spoilery i křídlo též na TRD combi díky za vaše odpovědi
koupím volant z BX GTI, a hledám nějakou stránku kde by se dala sehnat přední a zadní čirá optika na TRD combi,orig. liťáky.a přední a zadní pořádné spoilery i křídlo též na TRD combi díky za vaše odpovědi
Volant možná seženeš, na optiku zapomeň a co se týče spojlerů na kombajna, tak leda od Musketiera a to nevim jestli se ti povede sehnat a když ano, tak si to určitě nekoupíš... Raši zainvestuj do hydrauliky, brzd a motoru ať ti slouží dlouho...
Volant možná seženeš, na optiku zapomeň a co se týče spojlerů na kombajna, tak leda od Musketiera a to nevim jestli se ti povede sehnat a když ano, tak si to určitě nekoupíš... :) Raši zainvestuj do hydrauliky, brzd a motoru ať ti slouží dlouho... ;)
Optika na BX se bohužel nedělá, co já se jí na netu nahledala. Ale jsou týpci a ty si to udělaj doma, taky to nevypadá špatně, ale .....neni to prostě ono. A kdyby ste něco o tý optice našli, tak mi dejte vědět.
Optika na BX se bohužel nedělá, co já se jí na netu nahledala. Ale jsou týpci a ty si to udělaj doma, taky to nevypadá špatně, ale .....neni to prostě ono. A kdyby ste něco o tý optice našli, tak mi dejte vědět.
Proboha lidi,přestaňte blbnout s čirejma optikama a pseudoxenonama na 20 let starejch autech,maximálně to zpyzdíte a přijdete (velmi oprávněně) o techničák. Ušetřte si na fabii,ta má čirý skla v základu (tak jako každý dnešní nejtuctovější auto) :-/
Proboha lidi,přestaňte blbnout s čirejma optikama a pseudoxenonama na 20 let starejch autech,maximálně to zpyzdíte a přijdete (velmi oprávněně) o techničák. Ušetřte si na fabii,ta má čirý skla v základu (tak jako každý dnešní nejtuctovější auto) :-/
Fabii? - si se zbláznil - jenom se mi to líbí a o TP já můžu přijít už teď a Xenony jsou celkem nákladný. Mě stačí ty stroboskopy
Fabii? - si se zbláznil - jenom se mi to líbí a o TP já můžu přijít už teď a Xenony jsou celkem nákladný. Mě stačí ty stroboskopy :-))
no k tej optike ... dajú sa kúiť jednotlivé diely ako okrúhla smerovka ,brzdové a podobne ...na to si vyrobíš formu odleješ a vlepíš ich tam a krycí plast to robia rozne firmy, dáš im plexi a oni to už ohnú a privaria k svetlu...
no k tej optike ... dajú sa kúiť jednotlivé diely ako okrúhla smerovka ,brzdové a podobne ...na to si vyrobíš formu odleješ a vlepíš ich tam a krycí plast to robia rozne firmy, dáš im plexi a oni to už ohnú a privaria k svetlu...
Jestli si v základu můžu vybrat čirou optiku nebo pohodlí, tak mám jasno.. Zbytek se dá dodělat.
Jestli si v základu můžu vybrat čirou optiku nebo pohodlí, tak mám jasno.. Zbytek se dá dodělat.
A proc si nedate predni svetla z Octavie? Uprava je minimalni a je to na prvni pohled k nepoznani.Jumbo_x to mnel a vypadalo to pekne
A proc si nedate predni svetla z Octavie? Uprava je minimalni a je to na prvni pohled k nepoznani.Jumbo_x to mnel a vypadalo to pekne
svetla treba kupit nove a hotovo...stare su vsetky vypalene...a zadne smoke svetla su krajsie jak dake cire fabie ....ludia kupujte hlavne poradne kolesa...tie spravia najviac ...orig litaky spravia najmenej
svetla treba kupit nove a hotovo...stare su vsetky vypalene...a zadne smoke svetla su krajsie jak dake cire fabie :))....ludia kupujte hlavne poradne kolesa...tie spravia najviac ...orig litaky spravia najmenej :)
náhodou fábia má významné postavenie na trhu...kto by potom závistlivo čumel z fábie na tých ktorý si kúpili BX ?
náhodou fábia má významné postavenie na trhu...kto by potom závistlivo čumel z fábie na tých ktorý si kúpili BX ? :D
Sice to nemá se světly nic společné, ale když vidím ty poslední dva příspěvky, nedá mi to - je to docela dobrý pocit, když tady v těch táhlých dlouhých kopcích ve Středohoří ve výkonech můj otlučený "veterán" směle a uspěšně konkuruje autům mnohem novějším....
Sice to nemá se světly nic společné, ale když vidím ty poslední dva příspěvky, nedá mi to - je to docela dobrý pocit, když tady v těch táhlých dlouhých kopcích ve Středohoří ve výkonech můj otlučený "veterán" směle a uspěšně konkuruje autům mnohem novějším....
no takých je dosť najkrajšie je že mu to nevládze a vysolil za auto o pár stotisíc naviac potom už ostáva len povzdych "keby som kúpil BX a dal ho zgenerálkovať" D
no takých je dosť najkrajšie je že mu to nevládze a vysolil za auto o pár stotisíc naviac :D potom už ostáva len povzdych "keby som kúpil BX a dal ho zgenerálkovať" :DD