Ahoj mam otazku co je lepsi 16V obic a nebo 16V 4WD ??? a nebo ktere z nich ma lepsi vlastnosti ??? dik za odpovedi predem (teda pokud nekdo odpovi )
Ahoj mam otazku co je lepsi 16V obic a nebo 16V 4WD ??? a nebo ktere z nich ma lepsi vlastnosti ??? dik za odpovedi predem (teda pokud nekdo odpovi ) :d:d
16v 4wd je pomalsie a horsie na servis ... zato mozes viac prasit zakruty ...
16v 4wd je pomalsie a horsie na servis ... zato mozes viac prasit zakruty ...
kde predný náhon zlyhá..4WD ide dalej videl som to na vlastne slnečné okuliare cesta stúpanie asi 15% celá krásne z ľadu..BX combi 4WD a traktor boli jediné vozidlá čo prešli
kde predný náhon zlyhá..4WD ide dalej :D videl som to na vlastne slnečné okuliare cesta stúpanie asi 15% celá krásne z ľadu..BX combi 4WD a traktor boli jediné vozidlá čo prešli
ale jak praví klasik: Mít pohon všech čtyř kol, znamená uváznout na hůře přístupném místě, než ostatní smrtelníci
ale jak praví klasik: Mít pohon všech čtyř kol, znamená uváznout na hůře přístupném místě, než ostatní smrtelníci :-D
tak predevsim dekuju za odpovedi a jak to tak vipada tak si poridim 16V a 16V 4wd na leto a zimu
tak predevsim dekuju za odpovedi a jak to tak vipada tak si poridim 16V a 16V 4wd na leto a zimu :d:d
tak jsem tady psal román a při odeslání mi to tady neuložilo a zobrazilo to jen stránku s šedým pozadím a červeným pruhem, kde bylo napsáno Diskuze. Když jsem dal zpět, tak jsem nebyl přihlášen. Má půlhodinová práce je v tahu
tak jsem tady psal román a při odeslání mi to tady neuložilo a zobrazilo to jen stránku s šedým pozadím a červeným pruhem, kde bylo napsáno Diskuze. Když jsem dal zpět, tak jsem nebyl přihlášen. Má půlhodinová práce je v tahu :-(