Ahoj vsichni dostal jsem spravu od jednoho znamiho ze je na prodej jedno bxko 4TC z Bruselu.Pry by melo myt na jeto jen 54000 km jo a chce zato 10000 euro coz je docela dobra cena .fotky az je budu myt tak si je potom hodim do profilu .
Ahoj vsichni dostal jsem spravu od jednoho znamiho ze je na prodej jedno bxko 4TC z Bruselu.Pry by melo myt na jeto jen 54000 km jo a chce zato 10000 euro coz je docela dobra cena .fotky az je budu myt tak si je potom hodim do profilu .
To zrovna nění cena za ojetinu, přepočtěm je to skoro 250 000 Kč a za to už je myslím nový citroen.
To zrovna nění cena za ojetinu, přepočtěm je to skoro 250 000 Kč a za to už je myslím nový citroen.
Nový BX 4TC??? Nebo snad Xsara WRC či C4 WRC??? ) Je to vcelku normální cena za limitovanou edici závodního vozu...
Nový BX 4TC??? Nebo snad Xsara WRC či C4 WRC??? :-))))) Je to vcelku normální cena za limitovanou edici závodního vozu... ;)
jj myslim ze 10000 euro jeeste dost slusna nabydka koukal jsem tak ted nedavno se prodaval jeden za 25000 euro. jinak skoda ze nemam many jinac bych ho mel uz doma.
jj myslim ze 10000 euro jeeste dost slusna nabydka koukal jsem tak ted nedavno se prodaval jeden za 25000 euro. jinak skoda ze nemam many jinac bych ho mel uz doma. :((((
tak auto je jak original teda nevim ty nalepky ale vipada dobre (me se libi)
tak auto je jak original teda nevim ty nalepky ale vipada dobre (me se libi)
nechci tě nijak zrazovat, fotky dokážou hodně schovat... určitě bych si ho nejdřív pořádně prohlídl a vyzkoušel, než bych udělal konečné rozhodnutí... těchto vozů je na trhu hodně málo, těžko se shánějí a možná ještě hůř prodávají... nehledě na ND, je to něco úplně jiného než sériové BX a dobrý motor taky nebude snadno dostupný... mě připadá ta cena podezřele nízká... a ten inzerát za 25tis. už jsem nenašel,taky to auto bylo v Belgii a mělo najeto lehce přes 50tis.km,není to náhodou to samé?
nechci tě nijak zrazovat, fotky dokážou hodně schovat... určitě bych si ho nejdřív pořádně prohlídl a vyzkoušel, než bych udělal konečné rozhodnutí... těchto vozů je na trhu hodně málo, těžko se shánějí a možná ještě hůř prodávají... nehledě na ND, je to něco úplně jiného než sériové BX a dobrý motor taky nebude snadno dostupný... mě připadá ta cena podezřele nízká... a ten inzerát za 25tis. už jsem nenašel,taky to auto bylo v Belgii a mělo najeto lehce přes 50tis.km,není to náhodou to samé?
tak jako ja sem psal uz predtim ze nato nemam finance ale kdybych je mel tak si pis ze bych ho uz mel pred barakem nalesteny a pripraveny a celkovou go
tak jako ja sem psal uz predtim ze nato nemam finance ale kdybych je mel tak si pis ze bych ho uz mel pred barakem nalesteny a pripraveny a celkovou go
no jo, peníze... těch není nikdy dost , ale vybral sis úplně nejdražší model BX... co takhle BX Sport? taky zajímavý BX a navíc ve většině provedení starý model... a určitě levnější... .link.
no jo, peníze... těch není nikdy dost :-), ale vybral sis úplně nejdražší model BX... co takhle BX Sport? taky zajímavý BX a navíc ve většině provedení starý model... a určitě levnější... http://www.hosna.cz/img/DSCF0031.JPG
tak 4tc mozna jednou bude pozdejs ale chci 16v jako prvni mozna ze potom pride na zaradu i BX SPORT a uplne nakonec to 4TC kdyz uz tak to mit vsechno pohromade ne.....
tak 4tc mozna jednou bude pozdejs ale chci 16v jako prvni mozna ze potom pride na zaradu i BX SPORT a uplne nakonec to 4TC kdyz uz tak to mit vsechno pohromade ne..... :D
náhradní díly na TC nebudou potřeba, s tím se nebude jezdit nijak často... a když, tak to tedy už potrvá je sehnat...
jinak to byla opravdu ruční práce, viz fotky z výroby z dílen Heuliez, které jsou zde v archivu... taky proto ta vysoká cena
náhradní díly na TC nebudou potřeba, s tím se nebude jezdit nijak často... a když, tak to tedy už potrvá je sehnat...
jinak to byla opravdu ruční práce, viz fotky z výroby z dílen Heuliez, které jsou zde v archivu... taky proto ta vysoká cena :-)