Po 10 letech služby u mě a 20 letech provozu celkem se s díky rozloučím s BX 19TRI combi. převážně bílé barvy. Pokud by se ho chtěl někdo ujmout, možno, nebo využiji nabídku některé z firem, likvidujících vozidla. V případě zájmu zašlu podrobný popis.
Zdraví j.kriska@seznam.cz
Po 10 letech služby u mě a 20 letech provozu celkem se s díky rozloučím s BX 19TRI combi. převážně bílé barvy. Pokud by se ho chtěl někdo ujmout, možno, nebo využiji nabídku některé z firem, likvidujících vozidla. V případě zájmu zašlu podrobný popis.
Zdraví j.kriska@seznam.cz
TAKÉ JÁ SE JIŽ ROZLOUČIL SE SVÝM CITROEN BX 16 TZI A JIŽ TŘI TÝDNY BRÁZDÍM SILNICE S PEUGEOT 2,0 HDI BREAK.CITROENEM JSEM ZAŽIL VŠECHNO MOŽNÉ I NEMOŽNÉ... SLOUŽIL MÉ MALIČKOSTI 11.LET. STÁR BYL V KVĚTNU KRASNÝCH 20.LET.NĚKDY JSEM HO CHTĚL PODPÁLIT JAK DOKÁZAL ZAZLOBIT ALE DO POSLEDNÍ CHVILE MAKAL A MAKAL DOSTÁVALO SE MU TÉ NEJLEPŠÍ PÉČE...KDYŽ SE MĚ NĚCO NEZDÁLO,TAK SE TO MĚNILO,OPRAVOVALO...TIMTO SE LOUČÍM S CLUBEM JAKO CITROENAK,ALE OBČAS NAHLÉDNU DO FORA A PODIVAM SE KOLIK LIDIČEK MA JEŠTĚ TOTO VOZITKO A JAK SE JIM DAŘÍ HODNĚ HOUPAVÉ JÍZDY A CO NEJMÉNĚ ZELENÝCH LOUŽIČEK... MĚJTE SE...PETR.N
TAKÉ JÁ SE JIŽ ROZLOUČIL SE SVÝM CITROEN BX 16 TZI A JIŽ TŘI TÝDNY BRÁZDÍM SILNICE S PEUGEOT 2,0 HDI BREAK.:-)CITROENEM JSEM ZAŽIL VŠECHNO MOŽNÉ I NEMOŽNÉ...:-d SLOUŽIL MÉ MALIČKOSTI 11.LET. STÁR BYL V KVĚTNU KRASNÝCH 20.LET.NĚKDY JSEM HO CHTĚL PODPÁLIT JAK DOKÁZAL ZAZLOBIT :-)))) ALE DO POSLEDNÍ CHVILE MAKAL A MAKAL :palec DOSTÁVALO SE MU TÉ NEJLEPŠÍ PÉČE...KDYŽ SE MĚ NĚCO NEZDÁLO,TAK SE TO MĚNILO,OPRAVOVALO...TIMTO SE LOUČÍM S CLUBEM JAKO CITROENAK,ALE OBČAS NAHLÉDNU DO FORA A PODIVAM SE KOLIK LIDIČEK MA JEŠTĚ TOTO VOZITKO A JAK SE JIM DAŘÍ :-) HODNĚ HOUPAVÉ JÍZDY A CO NEJMÉNĚ ZELENÝCH LOUŽIČEK...:-d MĚJTE SE...PETR.N
já se na loučení taky chystal ale neustál sem to a mám ještě na 2 roky STK tohle auto se vždycky opraví a néj ako moderní , narvané elektronikou na koleně neopravitelnou .ted 10 roků a 2 ještě poslouží
já se na loučení taky chystal ale neustál sem to a mám ještě na 2 roky STK tohle auto se vždycky opraví a néj ako moderní , narvané elektronikou na koleně neopravitelnou .ted 10 roků a 2 ještě poslouží
Já prozměnu v sobotu dovezl další BX celkově 3 i když je před smrtí tak se ho pokusím dát do kupy
Já prozměnu v sobotu dovezl další BX celkově 3 :) i když je před smrtí tak se ho pokusím dát do kupy :):palec
chlapi starejte se o bxa , já na 4WD mám 240 tis a na zx 269 tis ,a šlapou jak švýcary
chlapi starejte se o bxa , já na 4WD mám 240 tis a na zx 269 tis ,a šlapou jak švýcary
Ahoj, když jsem šetřil a šetřil až našetřil na pětiletou C5, protože hydropneumatiky se nevzdám, tak Bx mělo osud spočítaný... (jasný prodej) Naštěstí do toho vstoupila debilní EKO daň a tak se prodej nekonal, bx slouží do teď, má 23 let a 310 tis. poctivých km. Když do teho neliju zrovna naftu z Shellu v zimně, tak no problem a spotřeba supr.... Letos na něj budu stavět garáž, konečně po 7 letech bude pod střechou
Ahoj, když jsem šetřil a šetřil až našetřil na pětiletou C5, protože hydropneumatiky se nevzdám, tak Bx mělo osud spočítaný... (jasný prodej) Naštěstí do toho vstoupila debilní EKO daň a tak se prodej nekonal, bx slouží do teď, má 23 let a 310 tis. poctivých km. Když do teho neliju zrovna naftu z Shellu v zimně, tak no problem a spotřeba supr.... :-d Letos na něj budu stavět garáž, konečně po 7 letech bude pod střechou
viléme,já vím ,že čas se nedá zastavit,ale budeš vzpomínat na BX...A všichni ,kdo neodolali lákání nové techniky...
viléme,já vím ,že čas se nedá zastavit,ale budeš vzpomínat na BX...A všichni ,kdo neodolali lákání nové techniky...:-))
Hmm. Vyzerá to že aj ja sa budem lúčiť... Mal by niekto záujem? Rozpredať nie.
Hmm. Vyzerá to že aj ja sa budem lúčiť... Mal by niekto záujem? Rozpredať nie.
steveP:zdar ja by som mal celkom zaujem o tvoje BX ale ak by sa dalo tak bez papierov??
steveP:zdar ja by som mal celkom zaujem o tvoje BX ale ak by sa dalo tak bez papierov??
bola by škoda keby to auto už nejazdilo... veľmi rád by som bol ak by ešte niekomu slúžilo aspoň tak ako mne (aspoň do 12.4. 2012 STK+EK).... až na chybičky krásy je v dobrom stave... nová nápravnica 3/2010 (este nepouzita z PL), zadne ramena 2/2010, podbehy 2/2008, LHM+vsetky gule (0,5l) menené v lete 2007, rozvod má momentálne 48 000 km je to TD 1,8l, 66kW, nikde nič netečie, spotrebu (kombinovanú) mám asi 6,5l/100km, letné pneumatiky sú podľa mňa ešte na 20 000km a zimné (na plechoch) 10-15 000 plus dojazd v lete.
bola by škoda keby to auto už nejazdilo... veľmi rád by som bol ak by ešte niekomu slúžilo aspoň tak ako mne (aspoň do 12.4. 2012 STK+EK).... až na chybičky krásy je v dobrom stave... nová nápravnica 3/2010 (este nepouzita z PL), zadne ramena 2/2010, podbehy 2/2008, LHM+vsetky gule (0,5l) menené v lete 2007, rozvod má momentálne 48 000 km je to TD 1,8l, 66kW, nikde nič netečie, spotrebu (kombinovanú) mám asi 6,5l/100km, letné pneumatiky sú podľa mňa ešte na 20 000km a zimné (na plechoch) 10-15 000 plus dojazd v lete.
Tak už som sa rozlúčil aj ja. Slúžilo dobre. Som naň hrdý. Pre prípadných záujemcov foto v profile... základný popis je o pár príspevkov vyššie... auto je momentálne v Banskej Bystrici a pravdepodobne ho umiestnim do bazáru. 800€ .link.
Tak už som sa rozlúčil aj ja. Slúžilo dobre. Som naň hrdý. Pre prípadných záujemcov foto v profile... základný popis je o pár príspevkov vyššie... auto je momentálne v Banskej Bystrici a pravdepodobne ho umiestnim do bazáru. 800€ http://www.bxclub.cz/index.php?gal=83534247&kod=32&ids=SteveP