Lidi neblazněte dnes jsem se vrátil z opavy do chocně a za obě cesty jsem nepotkal bx.Aproto starejte se o ně taková legenda nemůže zmizet z očí. Jo a do chomutova nedávno jen 2 bx .. ještě 5 let a jsme veteráni
Lidi neblazněte dnes jsem se vrátil z opavy do chocně a za obě cesty jsem nepotkal bx.Aproto starejte se o ně taková legenda nemůže zmizet z očí. Jo a do chomutova nedávno jen 2 bx .. ještě 5 let a jsme veteráni
1.11. s wd vyjíždím ,kombi v naftě jde do zimního spánku .
tatík má ještě TDZ TURBO a jezdí s ním pořád.
1.11. s wd vyjíždím:) ,kombi v naftě jde do zimního spánku .
tatík má ještě TDZ TURBO a jezdí s ním pořád.
já s otcem máme TRD ktere jezdí nonstop a moje 16V zatím nejezdí ale jak bude tak budu brazdit silnice J.moravy pořád
:) já s otcem máme TRD ktere jezdí nonstop :) a moje 16V zatím nejezdí ale jak bude tak budu brazdit silnice J.moravy pořád :)
ještě nene .WD má v čr na papírech ještě asik 6 lidí .Před týdnem jsem v praze viděl projet SM .Kam se na to hrabu .Před rokem jsem ho viděl na vlastní oči a to je masakr.V12 maserati , o metr delší jak xm , natáčecí světla už v roce 71 .jen ta cena 12 tis ........éček
wd má motorek a diferáky proti tomu jak ze sekačky na trávu¨
nicméně 1.11 vyjíždíme s bejbynou
ještě nene .WD má v čr na papírech ještě asik 6 lidí .Před týdnem jsem v praze viděl projet SM .Kam se na to hrabu .Před rokem jsem ho viděl na vlastní oči a to je masakr.V12 maserati , o metr delší jak xm , natáčecí světla už v roce 71 .jen ta cena 12 tis ........éček
wd má motorek a diferáky proti tomu jak ze sekačky na trávu:-))))¨
nicméně 1.11 vyjíždíme s bejbynou:palec
zdárec to já nemám tolik znalostí o tvým autu já mám jednoduchou klasiku 14.. mockrát jsem to chtěl už vzdát.. modul čerpadlo benz trubky škrtící klapka... ale nedá mě to mám ho pod kůží a taky těžké protože dokazuju okolí , že jsou ty naše aut aspolehlivá nehnijící a hydra bezproblémová. Ted tam mám škrtku z 98 roku a mám vlastně nové auto tak čus
zdárec to já nemám tolik znalostí o tvým autu já mám jednoduchou klasiku 14.. mockrát jsem to chtěl už vzdát.. modul čerpadlo benz trubky škrtící klapka... ale nedá mě to mám ho pod kůží a taky těžké protože dokazuju okolí , že jsou ty naše aut aspolehlivá nehnijící a hydra bezproblémová. Ted tam mám škrtku z 98 roku a mám vlastně nové auto tak čus
BéXo již nemám,ale pokud by bylo dost prašulí nějaké bych si koupil (manželka je již přes půl roku doma,bez práce).Ale to není to hlavní Pravidelně u nás v JH jezdí starší pán+- v mém věku tj.kolem 50,má TRD červené barvy poté tu stává na parkingu Kauflandu se zlatou metlou TRD or TZD? nwn,docela hezký.Nemkuvím o parkingu p.Hejdy (někteří členové BX clubů or citroenclubů znají-šedivá DéSy v kombajnu, pěěěěkná kachna, a další
Takže citroeny jjsou téměř nesmrtelné
BéXo již nemám:-(,ale pokud by bylo dost prašulí nějaké bych si koupil:-)) (manželka je již přes půl roku doma,bez práce:-().Ale to není to hlavní Pravidelně u nás v JH jezdí starší pán+- v mém věku tj.kolem 50,má TRD červené barvy poté tu stává na parkingu Kauflandu se zlatou metlou TRD or TZD? nwn,docela hezký.Nemkuvím o parkingu p.Hejdy (někteří členové BX clubů or citroenclubů znají-šedivá DéSy v kombajnu, pěěěěkná kachna, a další :-p
Takže citroeny jjsou téměř nesmrtelné:palec
to auto ma kludne cenu aj 2000,-e, to ze ludia su tak blbi ze si radsej zoberu pozicku a kupia si daku hovadinu co sa dnes vypluva z pasu je ich sprostost, podla mna aj tych 400,-e je smiesne, ked vidim ze niekto da za Filcku 2000,- e a pritom BX je o sto tried inde
cudujem sa, ze sa ti to este nepodarilo predat, ale zase keby si to umyl, povysaval, potahy na sedackach pekne napol, hned by to vyzeralo jak seriozne auto, ne jak pelech musis to trochu prezentovat nech ludia aj vidia ze je to super auto,
dufam ze BXka budu este vo velkom dlho jazdit
to auto ma kludne cenu aj 2000,-e, to ze ludia su tak blbi ze si radsej zoberu pozicku a kupia si daku hovadinu co sa dnes vypluva z pasu je ich sprostost, podla mna aj tych 400,-e je smiesne, ked vidim ze niekto da za Filcku 2000,- e a pritom BX je o sto tried inde
cudujem sa, ze sa ti to este nepodarilo predat, ale zase keby si to umyl, povysaval, potahy na sedackach pekne napol, hned by to vyzeralo jak seriozne auto, ne jak pelech :) musis to trochu prezentovat nech ludia aj vidia ze je to super auto,
dufam ze BXka budu este vo velkom dlho jazdit
No v CR je s bx pomali koniec. Po zavedeni ekoteroristickej dane sa rychlo stracaju s ciest ... obcas vidiet nejaky smutny vrak zlepeny z vrakacu ... a velmi velmi zriedkavo nejake pekne bx ...
No v CR je s bx pomali koniec. Po zavedeni ekoteroristickej dane sa rychlo stracaju s ciest ... obcas vidiet nejaky smutny vrak zlepeny z vrakacu ... a velmi velmi zriedkavo nejake pekne bx ...
Máš pravdu Matuši. I to moje BX to už čeká.Pokud to nikdo nekoupí bud na díly nebo na doježdění do konce technické tak bude muset na vrakoviště.
Máš pravdu Matuši. I to moje BX to už čeká.Pokud to nikdo nekoupí bud na díly nebo na doježdění do konce technické tak bude muset na vrakoviště. :-(
jj tady u nás sem potkal od cca 1.10 jen 2BX na silnici a asi 2 zaprkovaný u domu bez SPZ
jj tady u nás sem potkal od cca 1.10 jen 2BX na silnici a asi 2 zaprkovaný u domu bez SPZ :(
Šášo já to nevzdávám potřebuju asi zapalovací modul ke 14 jiskří to palec novej civka ok a nic nemáš nedáš?
Šášo já to nevzdávám potřebuju asi zapalovací modul ke 14 jiskří to palec novej civka ok a nic nemáš nedáš?