S likvidačním protokolem od čerta jsem prošel v pohodě, jenom si ověřovali někde za plentou tu firmu, co ho vydala, protože ji neměli v seznamu pro Liberecký kraj, kde jsem auto odhlašoval. Takže, čerte dík.
S likvidačním protokolem od čerta jsem prošel v pohodě, jenom si ověřovali někde za plentou tu firmu, co ho vydala, protože ji neměli v seznamu pro Liberecký kraj, kde jsem auto odhlašoval. Takže, čerte dík.
Na Kladně jsem prošel naprosto bez problémů, záležitost pěti minut ( frontu nepočítaje... )
Na Kladně jsem prošel naprosto bez problémů, záležitost pěti minut ( frontu nepočítaje... )
26.12.2008 11:25 -
dárek k ježíšku od MDČR- Likvidace
dnes byl u mě kamarád a zčerstva mi bonznul, že na honda klubu je zajímavý příspěvek co se týká i nás na bxclubech, tak jsem to dohledal a tady to máte: .link.
dnes byl u mě kamarád a zčerstva mi bonznul, že na honda klubu je zajímavý příspěvek co se týká i nás na bxclubech, tak jsem to dohledal a tady to máte: http://www.autohificlub.cz/forum/13/1026796-ekopoplatek-po-novem-roce-novinka-/0
:-d:-d:-d
antony.ke má pravdu,dle vyjádření mluvčího ministerstva dopravy v dnešním Radiožurnálu,od 1.1.2009 se nebude muset při žádosti o trvalé vyřazení vozu z evidence dokládat jeho ekologická likvidace.Za takové auto se pak samozřejmě nemusí nic platit,jen nesmí zůstat na veřejném prostranství nebo komunikaci.
antony.ke má pravdu,dle vyjádření mluvčího ministerstva dopravy v dnešním Radiožurnálu,od 1.1.2009 se nebude muset při žádosti o trvalé vyřazení vozu z evidence dokládat jeho ekologická likvidace.Za takové auto se pak samozřejmě nemusí nic platit,jen nesmí zůstat na veřejném prostranství nebo komunikaci.
Ahojky,tak jsem dneska bez problému prošel u zrušení dvouch aut.Protokoly byly od čerta......ještě jednou moc dík Čerte. V Jihlavě to probýhalo bez toho že by úřednice kontrolovala jestli likvidační fi.je v jejich registru eko.likvidace.
Ahojky,tak jsem dneska bez problému prošel u zrušení dvouch aut.Protokoly byly od čerta......ještě jednou moc dík Čerte. V Jihlavě to probýhalo bez toho že by úřednice kontrolovala jestli likvidační fi.je v jejich registru eko.likvidace.:palec:palec
Jsem před vánocema likvidoval osm aut na protokoly, čuměli na mě jak péro z gauče a ta soudružka za sklem mi říká, to jste jim tam odvezl osm aut??? Ne, proč? A jak jste přišel k těm papírům?? Jednoduše, zavolal jsem na inzerát, přijela odtahovka, já jim ukázal auta, techničáky, oni mi to napsali a dali do ruky, čtyři auta naložili a odvezli a ty zbylý odvážej teď co vy mě zdržujete blbejma kecama. Bafla ty papíry, zmizela někam dozadu a za pět minut jsem byl venku s vyřazenejma techničákama.
Jsem před vánocema likvidoval osm aut na protokoly, čuměli na mě jak péro z gauče a ta soudružka za sklem mi říká, to jste jim tam odvezl osm aut??? Ne, proč? A jak jste přišel k těm papírům?? Jednoduše, zavolal jsem na inzerát, přijela odtahovka, já jim ukázal auta, techničáky, oni mi to napsali a dali do ruky, čtyři auta naložili a odvezli a ty zbylý odvážej teď co vy mě zdržujete blbejma kecama. Bafla ty papíry, zmizela někam dozadu a za pět minut jsem byl venku s vyřazenejma techničákama.:-))))
Tak už se můžu taky přidat, likvidace mám hotové, Čerte ještě jednou díky...
Tak už se můžu taky přidat, likvidace mám hotové, Čerte ještě jednou díky... ;)
čauves moc nerozumím tomu co tu píšete ale potřebuju zlikvidovat jedno auto a chci si ho nechat na náhradní díli to znamená že papír o likvidaci nedostanu dá se to nějak zrušit s tím že by mi auto zůstalo ?? dik za odpovědi
čauves moc nerozumím tomu co tu píšete ale potřebuju zlikvidovat jedno auto a chci si ho nechat na náhradní díli to znamená že papír o likvidaci nedostanu dá se to nějak zrušit s tím že by mi auto zůstalo ?? dik za odpovědi
Zo zakona si povinny stare auto darovat "odbornej firme" ktora ho potom odborne rozpreda na nahradne diely .... Nech zije kapitalizmus ...
Zo zakona si povinny stare auto darovat "odbornej firme" ktora ho potom odborne rozpreda na nahradne diely .... Nech zije kapitalizmus ...
Mám skromný dotaz.Když uložím značky do depozita a už si je nevyzvednu(nikdy),lze se i takto zbavit pojíštění a dokladu o ek. likvidaci?
Mám skromný dotaz.Když uložím značky do depozita a už si je nevyzvednu(nikdy),lze se i takto zbavit pojíštění a dokladu o ek. likvidaci?:-o
Jozka, jo, sokromá pošta
danielbx nelze, jelikož je povinná platba za depozit a časové ohraničení, tak tě pak dají do správního a pokuta jako hrom, lik.prot. je lepší
Jozka, jo, sokromá pošta
danielbx nelze, jelikož je povinná platba za depozit a časové ohraničení, tak tě pak dají do správního a pokuta jako hrom, lik.prot. je lepší:palec
no já bych rád likvidoval,ale auto je nabouraný a značky přes rok v depozitu a při vyzvydnutí značek z depizita můsíš mít pojištění a technickou,jedná se o bráchovu máreu a nyní i týden starou záležitost lantru,no a aby se mu z toho něco vrátilo,tak to musí zůstat u chalupy a alespoň něco rozprodat na díly.howk
no já bych rád likvidoval,ale auto je nabouraný a značky přes rok v depozitu a při vyzvydnutí značek z depizita můsíš mít pojištění a technickou,jedná se o bráchovu máreu a nyní i týden starou záležitost lantru,no a aby se mu z toho něco vrátilo,tak to musí zůstat u chalupy a alespoň něco rozprodat na díly.howk:nevim
jj už sem zo zjistil a je to zdarma zajdete na okres kde řeknete že auto si chcete nechat na nahradní díli a oni vás ( mě pozvali za 14 dní) pozvou k nějakýmu projednání kde musíte přislíbit a ja nevim co vše že auto bude mít na svém pozemku atd. a auto vám poté zruší
jj už sem zo zjistil a je to zdarma zajdete na okres kde řeknete že auto si chcete nechat na nahradní díli a oni vás ( mě pozvali za 14 dní) pozvou k nějakýmu projednání kde musíte přislíbit a ja nevim co vše že auto bude mít na svém pozemku atd. a auto vám poté zruší :palec
nebo sehnat doklad o ekologické likvidaci a je to jeden snad někde mám akorát vyplnit
nebo sehnat doklad o ekologické likvidaci a je to jeden snad někde mám akorát vyplnit:palec:-o:-d