v TP by jsi to měl mít, možná v jiné normě. Převodní tabulka tady někde byla.
v TP by jsi to měl mít, možná v jiné normě. Převodní tabulka tady někde byla.
Pokud v TP nic není,tak Ti nic neplní,dle našich perfektních úřadů, i když plní (dle mobile.de nebo autoscout.de)E1.Údajně lze za cca8000kč dopsat.
Pokud v TP nic není,tak Ti nic neplní,dle našich perfektních úřadů, i když plní (dle mobile.de nebo autoscout.de)E1.Údajně lze za cca8000kč dopsat.
Dnes jsem potkal bývalého kolegu.Nyní arbajtuje na ministerstvu dopravy a provádí kontroly na stanicích STK a E (kvalitu provádění tecnických a emisí atd).Dle něj doplnění emisních norem do TP je bůra (5000kč).
Dnes jsem potkal bývalého kolegu.Nyní arbajtuje na ministerstvu dopravy a provádí kontroly na stanicích STK a E (kvalitu provádění tecnických a emisí atd).Dle něj doplnění emisních norem do TP je bůra (5000kč).
nedávno jśem řešil pobobný problám,koupili jsme bráchovi Vento r.v. 92,no a na úřadě mi řekli,že tam nemám zapsáno jestli je to euro 1 nebo ne a chtěli po mě 10t.,tak jsem si zjistil,že některá STk mají smlouvy z něměckou Dekrou,kde ti ten výpis o splnění emisních seženou a za 1.000,-Kč vystaví,takže jsem potom platil 5,000,-kč místo 10.000,- kč
nedávno jśem řešil pobobný problám,koupili jsme bráchovi Vento r.v. 92,no a na úřadě mi řekli,že tam nemám zapsáno jestli je to euro 1 nebo ne a chtěli po mě 10t.,tak jsem si zjistil,že některá STk mají smlouvy z něměckou Dekrou,kde ti ten výpis o splnění emisních seženou a za 1.000,-Kč vystaví,takže jsem potom platil 5,000,-kč místo 10.000,- kč:-))))
Ahoj,a nevíš jak se to dá zjistit,která STK to umí zjistit a zapsat?Taky mám BX 1,8TZD Turbo z konce roku 92 s KATem,tudíž minimálně EURO 1 musí plnit,ale v TP nic nemám,vůbec nic
Ahoj,a nevíš jak se to dá zjistit,která STK to umí zjistit a zapsat?Taky mám BX 1,8TZD Turbo z konce roku 92 s KATem,tudíž minimálně EURO 1 musí plnit,ale v TP nic nemám,vůbec nic:nevim
na konkurenčním klubu jedendával adresu kam zaslat technickej a ?evidenčku? (nevím co tím myslel) a že pošlou zpětně certifikát(oskenovaný TP na e.mail.)
na konkurenčním klubu jedendával adresu kam zaslat technickej a ?evidenčku? (nevím co tím myslel) a že pošlou zpětně certifikát(oskenovaný TP na e.mail.)