1. mája vstúpi do platnosti VYHLÁŠKA
Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky
z 8. apríla 2009,
ktorou sa ustanovujú druhy lekárničiek a obsah lekárničiek pre cestnú dopravu. Nájdete v nej obsah lekárničky po novom (4 tzv. moduly), aj Kartu 1. pomoci, ktorá je samozrejme iná, ako pred časom kolovala po internete
.link.
1. mája vstúpi do platnosti VYHLÁŠKA
Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky
z 8. apríla 2009,
ktorou sa ustanovujú druhy lekárničiek a obsah lekárničiek pre cestnú dopravu. Nájdete v nej obsah lekárničky po novom (4 tzv. moduly), aj Kartu 1. pomoci, ktorá je samozrejme iná, ako pred časom kolovala po internete:-)
http://www.slek.sk/ganet/slek/SLEKdoc.nsf/3cd87484eb369586c1256b60004bb0b0/4aaa3d2388d324ffc125759f001e1d80/$FILE/98642566.pdf/Lek%C3%A1rni%C4%8Dky.pdf
24.04.2009 14:29 -
Re: Lekárničky od 1. mája - Slovensko
takže ak som to správne prečítal na epi.sk a aj pochopil, tak samozrejme nestačí dokúpiť kartu posledného pomazania, teda pardón, prvej pomoci, čo som urobil pred časom, ale treba kúpiť úplne novú - oranžovú lekárničku?
...myslím, že či s kartou, alebo bez nej, asi by som s niekým poskrúcaným v nabúranom aute radšej nehýbal, aby neochrnul...a to ostatné učia v autoškole- tiež za slušný poplatok.
Ale nevadí, všeobecne, je to dobrá vec, aj keď si myslím, že všeobecne vedie ku nevedomosti - ak mám manuál, nemusím to vedieť a keď príde čas na prvú pomoc, postihnutý zomrie, pretože namiesto prvej pomoci bude niekto študovať kartu prvej pomoci a nebude ju poskytovať, však to sú sekundy...
Hello yarik,
takže ak som to správne prečítal na epi.sk a aj pochopil, tak samozrejme nestačí dokúpiť kartu posledného pomazania, teda pardón, prvej pomoci, čo som urobil pred časom, ale treba kúpiť úplne novú - oranžovú lekárničku?
...myslím, že či s kartou, alebo bez nej, asi by som s niekým poskrúcaným v nabúranom aute radšej nehýbal, aby neochrnul...a to ostatné učia v autoškole- tiež za slušný poplatok.
Ale nevadí, všeobecne, je to dobrá vec, aj keď si myslím, že všeobecne vedie ku nevedomosti - ak mám manuál, nemusím to vedieť a keď príde čas na prvú pomoc, postihnutý zomrie, pretože namiesto prvej pomoci bude niekto študovať kartu prvej pomoci a nebude ju poskytovať, však to sú sekundy...
24.04.2009 15:25 -
cele je to debilina jak hrom, stou kartou mozme tak akurat niekoho podrezat nech sa netrapi, pripadne ak uvidim niekoho rozlamaneho tak odpadnem, aj tak vzdy pomoze iba ten co vie pomoct a moze pomoct...lekarnicka sem -tam akurat ti buzeranti zeleni jak keby som uz ich videl jak budu vsetkym kontrolovat lekarnicky mudrovat...idioti nevzdelani, na debiliny je v tomto state casu a penazi jak nikde a sprostych ludi je tu tiez dost, hlavne sa bavim ked vidim "cyklistov" jazdit cez den vo vestach :-g:-g:-g
ministerstvo zdravotnictva treba dat na sud, lebo este furt su v predaji stare lekarnicky a nic stym nerobia, ja na debiliny nemam zbytocne peniaze
cele je to debilina jak hrom, stou kartou mozme tak akurat niekoho podrezat nech sa netrapi, pripadne ak uvidim niekoho rozlamaneho tak odpadnem, aj tak vzdy pomoze iba ten co vie pomoct a moze pomoct...lekarnicka sem -tam akurat ti buzeranti zeleni jak keby som uz ich videl jak budu vsetkym kontrolovat lekarnicky mudrovat...idioti nevzdelani, na debiliny je v tomto state casu a penazi jak nikde a sprostych ludi je tu tiez dost, hlavne sa bavim ked vidim "cyklistov" jazdit cez den vo vestach :-g:-g:-g
ministerstvo zdravotnictva treba dat na sud, lebo este furt su v predaji stare lekarnicky a nic stym nerobia, ja na debiliny nemam zbytocne peniaze :nevim
24.04.2009 15:34 -
Je to iba zdieranie ľudí z kože, stále vymýšľajú nejaké sprostosti- zákony
Je to iba zdieranie ľudí z kože, stále vymýšľajú nejaké sprostosti- zákony:-((((
24.04.2009 15:36 -
Je to iba zdieranie ľudí z kože, stále vymýšľajú nejaké sprostosti- zákony
Je to iba zdieranie ľudí z kože, stále vymýšľajú nejaké sprostosti- zákony:-((((
24.04.2009 17:17 -
s platnosťou starých lekárničiek je to tam ošetrené-predávať sa smú do júna t.r. a používať do konca expirácie.
...akurátže ja ju mám rozbalenú a obsah priebežne obmieňam tak, aby som mal všetky súčasti v expiračnej dobe. to som potom zvedavý, ako budú postihovať mňa,t.j. dokedy bude použiteľná, ked budem mať všetky veci v nej v poriadku
...možno to celé nie je ani tak o bezpečnosti,ako o niečom inom. tak ako väčšinou, skoro vždy...
s platnosťou starých lekárničiek je to tam ošetrené-predávať sa smú do júna t.r. a používať do konca expirácie.
...akurátže ja ju mám rozbalenú a obsah priebežne obmieňam tak, aby som mal všetky súčasti v expiračnej dobe. to som potom zvedavý, ako budú postihovať mňa,t.j. dokedy bude použiteľná, ked budem mať všetky veci v nej v poriadku:-))))
...možno to celé nie je ani tak o bezpečnosti,ako o niečom inom. tak ako väčšinou, skoro vždy... :-d
24.04.2009 18:19 -
v tabore nas ucili ako narezat koselu na obvazy, ako urobit z bundy nosidla z ciapky a tricka tlakovy obvaz ..naco?
v tabore nas ucili ako narezat koselu na obvazy, ako urobit z bundy nosidla z ciapky a tricka tlakovy obvaz ..naco? :D
24.04.2009 18:42 -
yarik : platnost pouzivania starych lekarniciek mas presne uvedenu na lekarnicke. "do 31. júla 2009, len ak je k nim pripojená karta prvej pomoci a sú označené DÁTUMOM VÝROBY." teda, co ma datum vyroby ma aj datum spotreby uvedeny vacsinou na tej istej etikete. budu brat do uvahy datum na lekarnicke a nie datum jednotlivych obvazov.
Inak suhlasim s tym ze je to buzeracia a nahananie penazi firme, ktora ich vyraba.
Je jasne ze nie kazdy dokaze poskytnut prvu pomoc, ale lekarnicka ma podla mna opodstatnenie. Zoberme si priklad nehody v Polomke, kde prvu pomoc poskytovalo par ludi, ale hojne vyuzili lekarnicky z aut. Staci aj jeden clovek, ktory dokaze pomoct aj desiatim ludom ale potrebuje 10 lekarniciek.
Je dobre pozriet sa na to aj tymto smerom.
Ale uplne najlepsie je, ked sa nemusi pouzit vobec ....
yarik : platnost pouzivania starych lekarniciek mas presne uvedenu na lekarnicke. "do 31. júla 2009, len ak je k nim pripojená karta prvej pomoci a sú označené DÁTUMOM VÝROBY." teda, co ma datum vyroby ma aj datum spotreby uvedeny vacsinou na tej istej etikete. budu brat do uvahy datum na lekarnicke a nie datum jednotlivych obvazov. :-))
Inak suhlasim s tym ze je to buzeracia a nahananie penazi firme, ktora ich vyraba.
Je jasne ze nie kazdy dokaze poskytnut prvu pomoc, ale lekarnicka ma podla mna opodstatnenie. Zoberme si priklad nehody v Polomke, kde prvu pomoc poskytovalo par ludi, ale hojne vyuzili lekarnicky z aut. Staci aj jeden clovek, ktory dokaze pomoct aj desiatim ludom ale potrebuje 10 lekarniciek.
Je dobre pozriet sa na to aj tymto smerom.
Ale uplne najlepsie je, ked sa nemusi pouzit vobec .... :palec
24.04.2009 18:58 -
Aký dátum na lekárničke? Ja ju nemám v "igelite" ale rozbalenú.
Veci v nej majú rozdielnu expiráciu, takže preto som písal, že si tie veci priebežne obmieňam, takže všetky sú v poriadku.
To, že lekárnička má byť v igelite by znamenolo to, že keď a porežem, pouťijem obväz, tak ju musím celú vyhodiť a kúpiť si novú-zabalenú. A to je porádná somarina. T.j. Kupovať si novú plastovú krabicu a akýsi obsahový list, či čo to tam je, ktorý si tiež dokáže "aktualizovať" každý kto má PC o tom potom. Kartu prvej pomoci si tiež vytlačím a zalaminujem a je na večnosť.
Alebo potom druhý supídny variant: budem si priebežne "aktualizovať" obsahový list, ktorý je možný skontrolovať bez poškodenia obalu (ten si budem "obmieňať" tiež a pri kontrole bude všetko OK, ak keď obsah bude vlastne pradávno po expirácii.
Toto sa mne na tom nepáči.
Ale prvotný príspevok nemal za cieľ rozpútať kritiku, len upozorniť na nový normatívny akt, ktorý onedlho vstúpi do platnosti.
Aký dátum na lekárničke? Ja ju nemám v "igelite" ale rozbalenú.
Veci v nej majú rozdielnu expiráciu, takže preto som písal, že si tie veci priebežne obmieňam, takže všetky sú v poriadku.
To, že lekárnička má byť v igelite by znamenolo to, že keď a porežem, pouťijem obväz, tak ju musím celú vyhodiť a kúpiť si novú-zabalenú. A to je porádná somarina. T.j. Kupovať si novú plastovú krabicu a akýsi obsahový list, či čo to tam je, ktorý si tiež dokáže "aktualizovať" každý kto má PC:-d o tom potom. Kartu prvej pomoci si tiež vytlačím a zalaminujem a je na večnosť.
Alebo potom druhý supídny variant: budem si priebežne "aktualizovať" obsahový list, ktorý je možný skontrolovať bez poškodenia obalu (ten si budem "obmieňať" tiež a pri kontrole bude všetko OK, ak keď obsah bude vlastne pradávno po expirácii.
Toto sa mne na tom nepáči.
Ale prvotný príspevok nemal za cieľ rozpútať kritiku, len upozorniť na nový normatívny akt, ktorý onedlho vstúpi do platnosti.:palec
24.04.2009 23:03 -
pánové mám dotaz. kdyz pojedu na dovolenou na sk a sem občan cz musim ji mýt taky?
pánové mám dotaz. kdyz pojedu na dovolenou na sk a sem občan cz musim ji mýt taky?
25.04.2009 08:01 -
Pre Safin! Samozrejme si na území iného štátu a tam dodržiavaš ich zákony. A za ďalšie cudzinci sú najlepší platiči pokút od zmeny cestného zákona a to z toho dôvodu ked pokutu nezaplatíš na mieste tak Ti môže policajt zadržat VP na 15 dní. Viem o tom svoje robím to často.
Pre yarik: Ty budeš postihnutý za všetko
Pre Safin! Samozrejme si na území iného štátu a tam dodržiavaš ich zákony. A za ďalšie cudzinci sú najlepší platiči pokút od zmeny cestného zákona a to z toho dôvodu ked pokutu nezaplatíš na mieste tak Ti môže policajt zadržat VP na 15 dní. Viem o tom svoje robím to často:-)).
Pre yarik: Ty budeš postihnutý za všetko:-d
26.04.2009 15:03 -
Hiero, len je škoda, že sa nezadržiavajú vodičáky zahraničným kamionistom, ale len turistom, ktorý pri našich vysokých cenách všetkého ešte aj s vysokými pokutami asi len ťažko sem na Slovensko opät zavítajú. Potom sa nemôžme diviť, že cestovný ruch ide do haj...lu - mimochodom, jeden z nosných pilierov ekonomiky - a teda aj ekonomika, od ktorej závisia aj platy v štátnej správe. Je naivné sa domnievať, že pri plánovanom 5% schodku rozpočtu na budúci rok nebudú klesať platy v štátnej správe...a to bez ohľadu na to, koľko a aké vysoké pokuty sa napríklad vyberajú. Keď niekto zaplatí 100 eur pokutu, je to fajn, pretože zaplatil za to, čo porušil. Ide to do rozpočtu. Ale môže ho to naštvať - ako turistu, že sa naňho neberie ohľad ako na turistu. Pritom, keď sa tu ubytuje, naje, ide niekam niečo kuknúť - pamiatku a podobne, všade platí a platí a ide do rozpočtu ďaleko viac ako z jednej pokuty. Pritom živí X ľudí, ktorý ho musia obskakovať - zabezpečuje v podstate obrat a funkčnosť náško sektoru služieb. Ale keď odíde a už nepríde a s ním aj ďalší, zpotreba služieb rapídne klesne a s ním aj potenciál uchádzačov pre pokuty...a tak ďalej. A myslím, že keď ťa kamión s váhou ako lokomotíva tlačí po ceste a trúbi a bliká len preto, že ty pred ním dodržuješ rýchlosť a ešte aj vidí, že máš vzadu dve deti a aj tak to robí, hoci rýchlosť neporušuje, je to ďaleko, ďaleko nebezpečnejšie ako to, keď niekto v aute poruší rýchlosť o 12 km/h. Nemyslím to osobne, len všeobecne - s tými sankciami je to tak, že proste u nás absolútne chýba prevencia a kontrola sankčných orgánov - podľa mňa a tiež je relatívne, či súčasný prístup vôbec má výsledky a bude čoskoro efektívny. Neviem si napríklad predstaviť čo sa stane povedzme v Amerike, keď prestane splácať svoje pohľadávky a záväzky 40 obyvateľov - vyhlásia ich za kriminálnikov a zavrú? Myslím, že ich bude toľko, že ani nebudú mať kam. A pritom je to chyba vlády a jej investovania do vojen, ktorými nič nezískali, ani len ropu. To, čo je tam, môže byť čoskoro aj tu a značne sa na tom podiela každý z nás. Je to trochu mimo tému, len mi nedalo nepodotknúť, že proste všetko má svoje pre, aj proti a to, čo je z toho dôležitejšie, závisí značne aj od doby, v ktorej žijeme, a od vecí, ktoré idú úplne mimo od toho, kto má na výložke aké kompetencie (hviezdy). Nie som proti pokutám a proti práci nikoho, iba proti nedostatočnému nadhľadu a unáhlenosti a nekomplexným riešeniam - aj sankčným. Ideálnym toho príkladom je napríklad aj šrotovné, ktoré podporilo zamestnanosť najmň v Česku a nie u nás a našich ľudí donútilo sa ešte viac zadĺžiť (pretože teraz, keď sú ohrozené tisícky miest, je úplne najnevyhnutnejšie kupovať Slovákovi nové auto za super výhodné zľavy...a načo, keď nebude začo jazdiť, keby to aspoň bolo bývalo viazané na automobilky zo Slovenska) a mnoho iných vecí. Toľko môj názor k tomu, ako sa správame mi všetci navzájom medzi sebou a jeden k druhému a následne k tomu, čo z toho vznikne a ovplyvní to všetkých. Zatiaľ sa to javí k horšiemu a to zároveň vypovedá o tom, aké správne je konanie...asi nesprávne.
HeavymetalforeveRRR!
Hiero, len je škoda, že sa nezadržiavajú vodičáky zahraničným kamionistom, ale len turistom, ktorý pri našich vysokých cenách všetkého ešte aj s vysokými pokutami asi len ťažko sem na Slovensko opät zavítajú. Potom sa nemôžme diviť, že cestovný ruch ide do haj...lu - mimochodom, jeden z nosných pilierov ekonomiky - a teda aj ekonomika, od ktorej závisia aj platy v štátnej správe. Je naivné sa domnievať, že pri plánovanom 5% schodku rozpočtu na budúci rok nebudú klesať platy v štátnej správe...a to bez ohľadu na to, koľko a aké vysoké pokuty sa napríklad vyberajú. Keď niekto zaplatí 100 eur pokutu, je to fajn, pretože zaplatil za to, čo porušil. Ide to do rozpočtu. Ale môže ho to naštvať - ako turistu, že sa naňho neberie ohľad ako na turistu. Pritom, keď sa tu ubytuje, naje, ide niekam niečo kuknúť - pamiatku a podobne, všade platí a platí a ide do rozpočtu ďaleko viac ako z jednej pokuty. Pritom živí X ľudí, ktorý ho musia obskakovať - zabezpečuje v podstate obrat a funkčnosť náško sektoru služieb. Ale keď odíde a už nepríde a s ním aj ďalší, zpotreba služieb rapídne klesne a s ním aj potenciál uchádzačov pre pokuty...a tak ďalej. A myslím, že keď ťa kamión s váhou ako lokomotíva tlačí po ceste a trúbi a bliká len preto, že ty pred ním dodržuješ rýchlosť a ešte aj vidí, že máš vzadu dve deti a aj tak to robí, hoci rýchlosť neporušuje, je to ďaleko, ďaleko nebezpečnejšie ako to, keď niekto v aute poruší rýchlosť o 12 km/h. Nemyslím to osobne, len všeobecne - s tými sankciami je to tak, že proste u nás absolútne chýba prevencia a kontrola sankčných orgánov - podľa mňa a tiež je relatívne, či súčasný prístup vôbec má výsledky a bude čoskoro efektívny. Neviem si napríklad predstaviť čo sa stane povedzme v Amerike, keď prestane splácať svoje pohľadávky a záväzky 40 obyvateľov - vyhlásia ich za kriminálnikov a zavrú? Myslím, že ich bude toľko, že ani nebudú mať kam. A pritom je to chyba vlády a jej investovania do vojen, ktorými nič nezískali, ani len ropu. To, čo je tam, môže byť čoskoro aj tu a značne sa na tom podiela každý z nás. Je to trochu mimo tému, len mi nedalo nepodotknúť, že proste všetko má svoje pre, aj proti a to, čo je z toho dôležitejšie, závisí značne aj od doby, v ktorej žijeme, a od vecí, ktoré idú úplne mimo od toho, kto má na výložke aké kompetencie (hviezdy). Nie som proti pokutám a proti práci nikoho, iba proti nedostatočnému nadhľadu a unáhlenosti a nekomplexným riešeniam - aj sankčným. Ideálnym toho príkladom je napríklad aj šrotovné, ktoré podporilo zamestnanosť najmň v Česku a nie u nás a našich ľudí donútilo sa ešte viac zadĺžiť (pretože teraz, keď sú ohrozené tisícky miest, je úplne najnevyhnutnejšie kupovať Slovákovi nové auto za super výhodné zľavy...a načo, keď nebude začo jazdiť, keby to aspoň bolo bývalo viazané na automobilky zo Slovenska) a mnoho iných vecí. Toľko môj názor k tomu, ako sa správame mi všetci navzájom medzi sebou a jeden k druhému a následne k tomu, čo z toho vznikne a ovplyvní to všetkých. Zatiaľ sa to javí k horšiemu a to zároveň vypovedá o tom, aké správne je konanie...asi nesprávne.
HeavymetalforeveRRR!
26.04.2009 18:05 -
Ahoj Sup! Priznám sa, ze som hladal niekoho kdo bude oponovat! Mas pravdu! Zijem v Štúrove kde meto zije z cestovného ruchu a teraz Ti poviem, ze je to bieda. Totiz manzelka pracuje ako recepcna na hotely a sama hovorila ze je to bieda. Priznam sa ze moj prispevok bola len mierna provokacia a jedno Ti poviem, ze Ja ako policajt a teraz ma mozes ogrcat nebudem od turistu z polska, ceska, madarska, atd.... vyzadovat lekarnicku podla nasich smernic! Jedno Ti poviem je to len o cloveku a vela krat sa hanbim za spravanie sa mojich kolegov. Len to nerozsirujte dalej! Pre mna aj ako policajta nie je dolezita lekarnicka! A este Heavymetal je dobry aspon od Halloween dufam ze som to dobre napisal! Ked ma chces blizsie spoznat nie je problem Ja som az moc otvoreny. A este raz sa ospravedlnujem ze som provokoval, len som bol zvedavy na reakciu!
Ahoj Sup! Priznám sa, ze som hladal niekoho kdo bude oponovat! Mas pravdu! Zijem v Štúrove kde meto zije z cestovného ruchu a teraz Ti poviem, ze je to bieda. Totiz manzelka pracuje ako recepcna na hotely a sama hovorila ze je to bieda. Priznam sa ze moj prispevok bola len mierna provokacia a jedno Ti poviem, ze Ja ako policajt a teraz ma mozes ogrcat nebudem od turistu z polska, ceska, madarska, atd.... vyzadovat lekarnicku podla nasich smernic! Jedno Ti poviem je to len o cloveku a vela krat sa hanbim za spravanie sa mojich kolegov. Len to nerozsirujte dalej! Pre mna aj ako policajta nie je dolezita lekarnicka! A este Heavymetal je dobry aspon od Halloween dufam ze som to dobre napisal!:palec Ked ma chces blizsie spoznat nie je problem Ja som az moc otvoreny. A este raz sa ospravedlnujem ze som provokoval, len som bol zvedavy na reakciu!
26.04.2009 22:36 -
Hiero keby si tak prešiel na 80's disco tak sa s tebov aj ja povyprávam o súčasných problémoch a určite to neostane len pri jednom pive
Hiero keby si tak prešiel na 80's disco tak sa s tebov aj ja povyprávam o súčasných problémoch a určite to neostane len pri jednom pive :-p ;-)
27.04.2009 12:15 -
Ahoj Sup! Priznám sa, ze som hladal niekoho kdo bude oponovat! Mas pravdu! Zijem v Štúrove kde meto zije z cestovného ruchu a teraz Ti poviem, ze je to bieda. Totiz manzelka pracuje ako recepcna na hotely a sama hovorila ze je to bieda. Priznam sa ze moj prispevok bola len mierna provokacia a jedno Ti poviem, ze Ja ako policajt a teraz ma mozes ogrcat nebudem od turistu z polska, ceska, madarska, atd.... vyzadovat lekarnicku podla nasich smernic! Jedno Ti poviem je to len o cloveku a vela krat sa hanbim za spravanie sa mojich kolegov. Len to nerozsirujte dalej! Pre mna aj ako policajta nie je dolezita lekarnicka! A este Heavymetal je dobry aspon od Halloween dufam ze som to dobre napisal! Ked ma chces blizsie spoznat nie je problem Ja som az moc otvoreny. A este raz sa ospravedlnujem ze som provokoval, len som bol zvedavy na reakciu!
tak snad som ta neurazil za tych idiotov nevzdelanych ale kumne sa dost casto spravaju jak k idiotovi...bxko mi 2x prehladavali a hladali drogy, bongo a neviem co, ked som na sidlisku pod lampami presiel 500m s vypalenymi parkovackami skoro ma roskusali a pozuli, raz ma zastavili jak najvacsieho zlocinca-zablokovali ma fabiou jak z americkeho filmu, ruky som musel dat na strechu a hladali umna pistol, 2x vnoci na prazdnej ceste s vyhladom jak na mori som dostal pokutu za stopku, lebo som isiel 10 a nezastavil na 0 a naposledy co spominam tak samozrejme dajte doklady kde ste boli, s kym ste boli, a co tu robite, ukazte kufor a fuknite nam a doklady vam nosit nebudeme, ale budeme na vas vytrubovat z fabie aby ste si pone laskavo prisli lebo nam sa uz dobre sedi a zdvihat sa nebudeme-nehovoriac o tom ze dosli stym ze rusim klud na sidlisku lebo tam stojim "4h" so zapnutym motorom a rusim neviem koho...pritom som tam bol asi 20min a nehovorim otom ze motor na volnobehu 60m o bitovky za oknom je urcite pocut viac jak cerpadlo na chladnicke
iba raz som tusim stretol slusneho policajta a pri tychto zazitkoch sa celkom jeden pozitivny straca
tak snad som ta neurazil za tych idiotov nevzdelanych ale kumne sa dost casto spravaju jak k idiotovi...bxko mi 2x prehladavali a hladali drogy, bongo a neviem co, ked som na sidlisku pod lampami presiel 500m s vypalenymi parkovackami skoro ma roskusali a pozuli, raz ma zastavili jak najvacsieho zlocinca-zablokovali ma fabiou jak z americkeho filmu, ruky som musel dat na strechu a hladali umna pistol, 2x vnoci na prazdnej ceste s vyhladom jak na mori som dostal pokutu za stopku, lebo som isiel 10 a nezastavil na 0 a naposledy co spominam tak samozrejme dajte doklady kde ste boli, s kym ste boli, a co tu robite, ukazte kufor a fuknite nam a doklady vam nosit nebudeme, ale budeme na vas vytrubovat z fabie aby ste si pone laskavo prisli lebo nam sa uz dobre sedi a zdvihat sa nebudeme-nehovoriac o tom ze dosli stym ze rusim klud na sidlisku lebo tam stojim "4h" so zapnutym motorom a rusim neviem koho...pritom som tam bol asi 20min a nehovorim otom ze motor na volnobehu 60m o bitovky za oknom je urcite pocut viac jak cerpadlo na chladnicke :-)
iba raz som tusim stretol slusneho policajta a pri tychto zazitkoch sa celkom jeden pozitivny straca
27.04.2009 20:30 -
tomass : to, ze ti casto prehladavaju auto je zrejme pre tvoj vzhlad . skus ist na plastinku a uvidis, ze zrazu bude vsetko OK
tomass : to, ze ti casto prehladavaju auto je zrejme pre tvoj vzhlad :-)))) :-p. skus ist na plastinku a uvidis, ze zrazu bude vsetko OK :-)))) :-)) :-p
28.04.2009 16:36 -
Ahoj hiero
Ako je v Štúrove ? už som tam dlho nebol Ja som tiez odtial
Ahoj hiero :-)
Ako je v Štúrove ? už som tam dlho nebol :-( Ja som tiez odtial :-)
28.04.2009 17:37 -
Šepleta: ja počúvam každú hudbu čo je môjmu uchu ľahodiaca takže prvú podmienku spĺňam a čo sa týka piva o tom už ani na sekundu nepochybuj! , že by zostalo iba pri jednom!
bobe: Ahoj! Je tu kľud a teplejšie ako inde, no sklamem Ťa Ja som pôvodom z Trenčína. A Ty si sa ako vyskytol tak ďaleko od domova?
Šepleta: ja počúvam každú hudbu čo je môjmu uchu ľahodiaca takže prvú podmienku spĺňam a čo sa týka piva o tom už ani na sekundu nepochybuj! :-)))), že by zostalo iba pri jednom!:palec
bobe: Ahoj! Je tu kľud a teplejšie ako inde:-), no sklamem Ťa Ja som pôvodom z Trenčína. A Ty si sa ako vyskytol tak ďaleko od domova?