dnes som tak pozeral bazar a nasiel som toto : .link. neviem ci sa mam smiat alebo plakat co nato hovorite vy?
dnes som tak pozeral bazar a nasiel som toto : http://auto.bazos.sk/inzerat/3630111/auto-na-vodu-vodik.php neviem ci sa mam smiat alebo plakat co nato hovorite vy?
19.04.2010 12:23 -
Re: sada na upravu auta na vodik
co este vymyslia??? asi sa vratime naspet k sentinelom a bude nosit v kufri uhlie a spoteba pode o 90% dolu tak toto nema chybu
EDIT:// podarilo sa mi najst aj stanku dodavatela: .link.
co este vymyslia??? asi sa vratime naspet k sentinelom a bude nosit v kufri uhlie a spoteba pode o 90% dolu :-)))):-)))) tak toto nema chybu
EDIT:// podarilo sa mi najst aj stanku dodavatela: http://www.abd4car.sk/
20.04.2010 18:37 -
Vždyť delaj autobusy na vodík, jednoduše to elektrolýzou rozkládá vodu na kyslík a vodík který to pak spaluje
Vždyť delaj autobusy na vodík, jednoduše to elektrolýzou rozkládá vodu na kyslík a vodík který to pak spaluje:-d
20.04.2010 19:07 -
Ja vam poviem iba tolko, ze som sa s tou myslienkou pohraval tiez. Dokonca som bol vazne rozhodnuty a zacal to pomaly skladat. Osud vsak chcel, ze chalanovi, ktory mi to objednal z USA to ukradli z auta, tak som to bral ako znamenie a isiel som od toho.
Myslienka ako taka vsak zla nie je. Problem je realne fungovanie celeho systemu. Vyvyjac (podla typu) odobera dost prudu, ktory je dost velkou zatazou a tak je otazka, ze ci to stoji za to ak stale taham z altika tak 20-30A... Dalsou vecou je namiesanie spravneho elektrolytu.
Ako vravim, myslienka to nie je zla (na youtube je toho kopec, napiste HHO), len by to chcelo zdokonalit cely system.
Ja vam poviem iba tolko, ze som sa s tou myslienkou pohraval tiez. Dokonca som bol vazne rozhodnuty a zacal to pomaly skladat. Osud vsak chcel, ze chalanovi, ktory mi to objednal z USA to ukradli z auta, tak som to bral ako znamenie a isiel som od toho.
Myslienka ako taka vsak zla nie je. Problem je realne fungovanie celeho systemu. Vyvyjac (podla typu) odobera dost prudu, ktory je dost velkou zatazou a tak je otazka, ze ci to stoji za to ak stale taham z altika tak 20-30A... Dalsou vecou je namiesanie spravneho elektrolytu.
Ako vravim, myslienka to nie je zla (na youtube je toho kopec, napiste HHO), len by to chcelo zdokonalit cely system. :palec
23.04.2010 09:42 -
Ano, myslienka jednoducha realizacia horsia, v praxi sa to robi tak ze dotycny ma solarnu pripadne veternu elektrarnu ktora pohana "vyrobnik" vodiku a ten si potom natankuje do auta. "Realtime" rozklad je bohuzial
nie velmi efektivny - Keyman presne napisal preco. Aby to rozkladalo dostatocne rychlo tak myslim 30A bude malo.
Ano, myslienka jednoducha realizacia horsia, v praxi sa to robi tak ze dotycny ma solarnu pripadne veternu elektrarnu ktora pohana "vyrobnik" vodiku a ten si potom natankuje do auta. "Realtime" rozklad je bohuzial
nie velmi efektivny - Keyman presne napisal preco. Aby to rozkladalo dostatocne rychlo tak myslim 30A bude malo.