Je mozne aby BX 1.9 rv'93 malo 60 litrovu nadrz? Dnes som prvy krat tankoval do plna a natankovalo mi to 48 litrov. Den predtym som natankoval 8l a to nebola prazdna nadrz tak mi z toho vychadza, ze nadrz by mala mat 60litrov co sa mi moc nezda tak sa bojim, ze na cerpacke mali nejaku chybu a takto ma odzubali.
Je mozne aby BX 1.9 rv'93 malo 60 litrovu nadrz? Dnes som prvy krat tankoval do plna a natankovalo mi to 48 litrov. Den predtym som natankoval 8l a to nebola prazdna nadrz tak mi z toho vychadza, ze nadrz by mala mat 60litrov co sa mi moc nezda tak sa bojim, ze na cerpacke mali nejaku chybu a takto ma odzubali.
60 alebo 66 litrov - ak má aj prídavnú nádrž na palivovom vedení tesne pod nalievacím hrdlom. Je to možné...na pumpe však odžubávajú zväčša tak, že riedia palivo vykurovacími olejmi a inými , aj neropnými "frakciami". Takže zväčša je to objemovo rovnako, čo sa týka natankovaného množstva, ale samozrejme nie kvality.
60 alebo 66 litrov - ak má aj prídavnú nádrž na palivovom vedení tesne pod nalievacím hrdlom. Je to možné...na pumpe však odžubávajú zväčša tak, že riedia palivo vykurovacími olejmi a inými , aj neropnými "frakciami". Takže zväčša je to objemovo rovnako, čo sa týka natankovaného množstva, ale samozrejme nie kvality.:-(