tak ma napadlo ze ked motorkari a aj kamionisti sa stretnu na ceste tak sa zdravia no ked sa stretnu BXaci na ceste tiez sa mozu zdravit jak neska ked som videl BXko na ceste tak som zatrubil heh neviem ako to brali ostatny ale mozno sa to uchyti
tak ma napadlo ze ked motorkari a aj kamionisti sa stretnu na ceste tak sa zdravia :) no ked sa stretnu BXaci na ceste tiez sa mozu zdravit :D jak neska ked som videl BXko na ceste tak som zatrubil heh neviem ako to brali ostatny ale mozno sa to uchyti :)
Ked sedim v bxe zdravim kazde bxo co vidim Rovnako ako v C5 a i v nissane ...
Ked sedim v bxe zdravim kazde bxo co vidim :) Rovnako ako v C5 a i v nissane ...
no to si ma predbehol som myslel ze budem prvy ale tu do KE to asi este nedoslo no ty kolko mas vlastne auta???
no to si ma predbehol som myslel ze budem prvy :D ale tu do KE to asi este nedoslo :D no ty kolko mas vlastne auta??? :D
Dokud jsem jezdil (pokud jela)v Ibize tak na táborsku mne zdravili všichni protijedoucí s Ibizou.Tak jsem si na to zvykl,že BéXu jsem taky zdravil všechny protijedoucí,teda dokud jsem ho měl ,nyní v Xantušce o5 zdravím !
Dokud jsem jezdil (pokud jela)v Ibize tak na táborsku mne zdravili všichni protijedoucí s Ibizou.Tak jsem si na to zvykl,že BéXu jsem taky zdravil všechny protijedoucí,teda dokud jsem ho měl ,nyní v Xantušce o5 zdravím !
Minule som jedno smutne videl ale vnutri bola "tma" tak som radsej nezdravil aby som nebol za rasistu ...
Minule som jedno smutne videl ale vnutri bola "tma" tak som radsej nezdravil aby som nebol za rasistu ...
To djairo - souhlas v sobotu jsem na cestě z budvajzu potkal BéXo a téměř před JH xanijku-asi to nebyli citroenáři,ale jen majitelé,bo citroenář by odpověděl (nedalo se přehlédnout!).
To djairo - souhlas v sobotu jsem na cestě z budvajzu potkal BéXo a téměř před JH xanijku-asi to nebyli citroenáři,ale jen majitelé,bo citroenář by odpověděl (nedalo se přehlédnout!).
taky vzdy zdravim ale nekdy mi chybi ta odezva nekerym to trva nez jim to dojde ze to je pozdrav
taky vzdy zdravim ale nekdy mi chybi ta odezva :-( nekerym to trva nez jim to dojde ze to je pozdrav :-d
ja sa zdravim BX-kam aj ked som v robote a jazdim na nakladaku znacky renault to potom vsetci pozeraju co chcem raz darmo zvyk je zvyk aj ked som za blazna
ja sa zdravim BX-kam aj ked som v robote a jazdim na nakladaku znacky renault to potom vsetci pozeraju co chcem :-p raz darmo zvyk je zvyk aj ked som za blazna :-d
az tam nechodim ale kto vie mozno aj to bude tak ak sa ti pozdravi niekto na bielom nakladaku s BA znackou tak to budem ja
az tam nechodim ale kto vie mozno aj to bude tak ak sa ti pozdravi niekto na bielom nakladaku s BA znackou tak to budem ja:-d
Vcera ma okolo amfiku obiehalo biele TZD len neviem preco mal podvozok v medzipolohe a ani neodzdravil
Vcera ma okolo amfiku obiehalo biele TZD :) len neviem preco mal podvozok v medzipolohe a ani neodzdravil :P
ja som v piatok stretol tiež takych že asi nevedeli že maju citron no proste hroza chuda auto
ja som v piatok stretol tiež takych že asi nevedeli že maju citron no proste hroza chuda auto:-o
heh mňa včera v Budimíri zdravili cestári s valníkom nepoznam nikoho kto by to mohol byť ale šak sranda musí byť tak som odzdravil
heh mňa včera v Budimíri zdravili cestári s valníkom nepoznam nikoho kto by to mohol byť ale šak sranda musí byť tak som odzdravil :-))))