jojo zadni naprava je zlo.. dneska sem kvuli ni dojezdil a ani technickou nedojezdim uz.. nalitano hezkejch 362 500.. ted schanet neco dalsiho.. jaj..
jojo zadni naprava je zlo.. dneska sem kvuli ni dojezdil a ani technickou nedojezdim uz.. nalitano hezkejch 362 500.. ted schanet neco dalsiho.. jaj..
Na ziadnom BXe mi zadna naprava nikdy neshnila, jediny problem boli loziska a tie za cenu 2x 1400 korun opravene, fakt investicia jako svine Radsej som kvoli tomu mal auto zahodit ...
Na ziadnom BXe mi zadna naprava nikdy neshnila, jediny problem boli loziska a tie za cenu 2x 1400 korun opravene, fakt investicia jako svine :-)))) Radsej som kvoli tomu mal auto zahodit ... :-o
ja som mal na 1.9TRi vyse 333 tisic ked som predaval, vykon jak raketa, spotreba mala a chod perfekt...trochu sa povyvaralo a nalakovalo, povymienali sa spotrebne veci a bolo...jak nove...vid .link. treba sa o auto len priebezne starat a nebit prasak....ale uz som tu cital, ze niekto vyhodil BXko kvoli prepadovej hadicke na piestnici ...fanusikov ubuda, vsetci to len vyjazdia na smrt, investicia do dakej hadicky alebo trubky sa stava existencna polozka, ale vzdy sa potesim ked stretnem na ceste este sem tam dake BXko alebo Xm...nech ziju stare dobre auta, ziadne moderne svine ich nikdy nenahradia PS: VejusQin - kup si aj dve, za tie ceny, za ktore sa to dnes predava, je skoda nechat ich zhnit
ja som mal na 1.9TRi vyse 333 tisic ked som predaval, vykon jak raketa, spotreba mala a chod perfekt...trochu sa povyvaralo a nalakovalo, povymienali sa spotrebne veci a bolo...jak nove...vid http://www.bxclub.cz/profiles/tomass... treba sa o auto len priebezne starat a nebit prasak....ale uz som tu cital, ze niekto vyhodil BXko kvoli prepadovej hadicke na piestnici :-o ...fanusikov ubuda, vsetci to len vyjazdia na smrt, investicia do dakej hadicky alebo trubky sa stava existencna polozka, ale vzdy sa potesim ked stretnem na ceste este sem tam dake BXko alebo Xm...nech ziju stare dobre auta, ziadne moderne svine ich nikdy nenahradia :-)) PS: VejusQin - kup si aj dve, za tie ceny, za ktore sa to dnes predava, je skoda nechat ich zhnit
to Tief - to bude kombinace obou věcí . ližiska i karoserie ,že uhnije .ˇAčková kola dělají s nápravou větší kmit a jak se načne karoserie, vytrhá se to .Bez ošetření dutin to stejně nejde .
to Tief - to bude kombinace obou věcí . ližiska i karoserie ,že uhnije .ˇAčková kola dělají s nápravou větší kmit a jak se načne karoserie, vytrhá se to .Bez ošetření dutin to stejně nejde .
Ako som pisal 5 bx, dve boli rozrezavane, zadna napravnica bez problemov, jedine loziska inak nic, mozno som mal 5x stastie
Ako som pisal 5 bx, dve boli rozrezavane, zadna napravnica bez problemov, jedine loziska inak nic, mozno som mal 5x stastie :)
mam fotku v profilu kdyz tak... ale je fakt ze jsem prosel asi 6 bxek a tohle byla jedina ohnila.. takze sem mel jednou smulu..
mam fotku v profilu kdyz tak... :)) ale je fakt ze jsem prosel asi 6 bxek a tohle byla jedina ohnila.. takze sem mel jednou smulu.. :))
ty kraso ... to som este nevidel ... mam 1989 a uplne zdrave, par blbiniek ( uchy okolo vyfuku, drziak kabelaze pod blatnikom a tak ) ale takto som to zhnile este nevidel ... to je fakt na vrakac alebo GO kastle - ale to uz je skorej zalezistost hobby
ty kraso :) ... to som este nevidel ... mam 1989 a uplne zdrave, par blbiniek ( uchy okolo vyfuku, drziak kabelaze pod blatnikom a tak ) ale takto som to zhnile este nevidel ... to je fakt na vrakac alebo GO kastle - ale to uz je skorej zalezistost hobby :)
tak tohle auto rozdelam na dily... zadni naprava uz jezdi na Bxku co melo v haji trubky do zadu, motor davam do druhyho co mam.. tohle vyvarovat nema cenu.. prachy co sem za nej dal dostanu ve srotu za zelezo..
tak tohle auto rozdelam na dily... zadni naprava uz jezdi na Bxku co melo v haji trubky do zadu, motor davam do druhyho co mam.. tohle vyvarovat nema cenu.. prachy co sem za nej dal dostanu ve srotu za zelezo.. :))
to tief : že by si byl tak mladý a tohle ještě neviděl...???ale ale
písnu o tom víc z vlastních km : kdysi ,když tatík jezdil Bx, jezdil jak uživatel ,žádné preventivní věci .V zimě v létě letní gumy ,pak jsem ho nutil aspoň do ojetých zimních .
Jednou se vracel po šichtě v noci na delší rovince , leden- únor ,12 pod O a jak si to hasí ,tak auto přetočil do protisměru .Cesta kolem závěj led od sypačů a jak chytil šmíra ,z.l. kolo kolem to poslal na kolmo na zmrzlou závěj .Prorazil to o 2 m .Hodinu se dostávál sám ven .Dík montážní poloze to dal .
Led, sníh ,pak sůl udělala své .Do půl roku se na levé straně zadek utrhl.ale pořád se s tím dalo i jezdit .CCA 4 měsíce ,než na to přišel .
Zajímavé bylo,že hydra držela ,utrhl se jen nosník k nápravě .Než se utrhla úplně ,udělala Á ,ve 150 tis km .
Tehdy oprava ( 2004 asi 3O tis ).
Bez ošetření dutin ,spodku atd...prostě uživatel .
to tief : že by si byl tak mladý a tohle ještě neviděl...???ale ale
písnu o tom víc z vlastních km : kdysi ,když tatík jezdil Bx, jezdil jak uživatel ,žádné preventivní věci .V zimě v létě letní gumy ,pak jsem ho nutil aspoň do ojetých zimních .
Jednou se vracel po šichtě v noci na delší rovince , leden- únor ,12 pod O a jak si to hasí ,tak auto přetočil do protisměru .Cesta kolem závěj led od sypačů a jak chytil šmíra ,z.l. kolo kolem to poslal na kolmo na zmrzlou závěj .Prorazil to o 2 m .Hodinu se dostávál sám ven .Dík montážní poloze to dal .
Led, sníh ,pak sůl udělala své .Do půl roku se na levé straně zadek utrhl.ale pořád se s tím dalo i jezdit .CCA 4 měsíce ,než na to přišel .
Zajímavé bylo,že hydra držela ,utrhl se jen nosník k nápravě .Než se utrhla úplně ,udělala Á ,ve 150 tis km .
Tehdy oprava ( 2004 asi 3O tis ).
Bez ošetření dutin ,spodku atd...prostě uživatel .
Přílohy: op.jpg ( 329841b ) - k inspiraci -- potřebujete jen barvu a ruce a dostat 8 šroubů ven
s bx existenciou to ide dole vodou, aj ked vzacne kusky ako pallasy ,4wd a 16Včka sa este predavaju slusne a stale drahsie. Minule som prisiel do citroenu so zoznamom vecí..z 12tich mali len 3.. takze to bude stale tazsie udrzat pri zivote hlavne pri beznom jazdeni, jedna buracka a je po aute..zachvilu to tu bude veteran club
s bx existenciou to ide dole vodou, aj ked vzacne kusky ako pallasy ,4wd a 16Včka sa este predavaju slusne a stale drahsie. Minule som prisiel do citroenu so zoznamom vecí..z 12tich mali len 3.. takze to bude stale tazsie udrzat pri zivote hlavne pri beznom jazdeni, jedna buracka a je po aute..zachvilu to tu bude veteran club :)
já měl v Olmiku u cesty radost CX kombi ,bílá
jinak je to mrtvý...............
veterama bx
já měl v Olmiku u cesty radost CX kombi ,bílá
jinak je to mrtvý...............
veterama bx:nevim
Jee, uz davno mi nikdo nepovedal ze som tak mlady Ako som pisal 5 bx a ani jedno s tim nemalo problem ...
Jee, uz davno mi nikdo nepovedal ze som tak mlady :) Ako som pisal 5 bx a ani jedno s tim nemalo problem ...
pokud chceš starší BX tak musíš investovat a jak tu pišou kluci udržovat tady ve Velkých opatovicích jezdí 2 BX s toho jedno je moje takže občas potkavam no ja k dnešnímu dní mám v autě cca 25tís v dílech a momentalně musím davat novou převodovku takže další investice ale ja se nevzdám už mám odělané penízky na novej lak a jak bude čas začnu ošetřovat dutiny jinak i muj 16V bez koroze krom blbinek kde je odlouplej lak
pokud chceš starší BX tak musíš investovat :-) a jak tu pišou kluci udržovat :-) tady ve Velkých opatovicích jezdí 2 BX s toho jedno je moje :-) takže občas potkavam :-) no ja k dnešnímu dní mám v autě cca 25tís v dílech a momentalně musím davat novou převodovku takže další investice ale ja se nevzdám :-) už mám odělané penízky na novej lak a jak bude čas začnu ošetřovat dutiny :-) jinak i muj 16V bez koroze krom blbinek kde je odlouplej lak :-)
Tazko povedat. Otec mi stale vravi ked tak obcas spomeniem ze mam uz slaby motor ze to nieje len vekom. Mam 17TD a najazdenych 410 tis. Motor je neznicitelny, nikdy mu nic nebolo ak bol problem tak s LHM systemom. Mam nanom vizualnu GTi upravu avsak zato mozem vdacit len otcovy on kupil to auto v takom stave, dal ho mame a ona sikovna roztrepala trosku predny GTi naraznik, zadny na takmer neopravitelny stav a listy na vodicovej strane presne tak ze aj prednu aj zadnu na totalku. Zadny naraznik som dal s doverou jednemu cloveku robit avsak rok uz cakam a ostatok sa bude potom dorabat. Umna je problem s turbinou. Uz davno nedava taky tlak co by mala je stara. Ale ako vravim po pokuse zvysit vykon sme s otcom nastavovali cerpadlo ako to slo. Nieco to auto do seba ma a este sa mi nepodarilo ist so spotrebou na plnu nadrz nad 6.5l aj ked som s nou robil najvacsie brutality.
Ale nieco natom bude. Zial pre niekoho si BX vyzaduje viac pozornosti ako vacsina aut ale zato sa odvdaci nielen pohodlim a to si treba vazit, to dokaze len citroen.Len ked sa nato atuo niekto vykasle tak potom niet divu ze cena BX je tak strasne nizka. Pritom su to najpohodlnejsie auta svojich rokov hned po vacsej triede ako XM a CX. skoda ze sa ku nim takto ludia spravaju
Tazko povedat. Otec mi stale vravi ked tak obcas spomeniem ze mam uz slaby motor ze to nieje len vekom. Mam 17TD a najazdenych 410 tis. Motor je neznicitelny, nikdy mu nic nebolo ak bol problem tak s LHM systemom. Mam nanom vizualnu GTi upravu avsak zato mozem vdacit len otcovy on kupil to auto v takom stave, dal ho mame a ona sikovna roztrepala trosku predny GTi naraznik, zadny na takmer neopravitelny stav a listy na vodicovej strane presne tak ze aj prednu aj zadnu na totalku. Zadny naraznik som dal s doverou jednemu cloveku robit avsak rok uz cakam a ostatok sa bude potom dorabat. Umna je problem s turbinou. Uz davno nedava taky tlak co by mala je stara. Ale ako vravim po pokuse zvysit vykon sme s otcom nastavovali cerpadlo ako to slo. Nieco to auto do seba ma a este sa mi nepodarilo ist so spotrebou na plnu nadrz nad 6.5l aj ked som s nou robil najvacsie brutality.
Ale nieco natom bude. Zial pre niekoho si BX vyzaduje viac pozornosti ako vacsina aut ale zato sa odvdaci nielen pohodlim ;) a to si treba vazit, to dokaze len citroen.Len ked sa nato atuo niekto vykasle tak potom niet divu ze cena BX je tak strasne nizka. Pritom su to najpohodlnejsie auta svojich rokov hned po vacsej triede ako XM a CX. :-( skoda ze sa ku nim takto ludia spravaju
Neviem čím to je ale vidí sa mi že BX ide do módy hlavne koli cene,nadčasovosti a výbave, všímam si že viacero mladých ho kupuje a dáva dokopy..tak bxcluby ešte pár rokov pojdu
Neviem čím to je ale vidí sa mi že BX ide do módy hlavne koli cene,nadčasovosti a výbave, všímam si že viacero mladých ho kupuje a dáva dokopy..tak bxcluby ešte pár rokov pojdu :)
K nám pribudlo do rodiny TZD Turbo pre slečnu. dostane MKII bodykit z 16V na diely. Len dúfam že náš skvelý štát nezavedie STK každý rok pre staré autá
K nám pribudlo do rodiny TZD Turbo pre slečnu. dostane MKII bodykit z 16V na diely. Len dúfam že náš skvelý štát nezavedie STK každý rok pre staré autá
no u mna vyzera ze zadne gule povedali pá pá , hopkam poceste ako kamzík v tatrách , nemá niekto gule na bx 1,7 D ?
no u mna vyzera ze zadne gule povedali pá pá , hopkam poceste ako kamzík v tatrách , nemá niekto gule na bx 1,7 D ? :-(