bzrich - nieco najdi kup a pust sa do spoznavania a vyladovania, tu ti pisu otom vsetci jak o najtragickejsom aute jak keby to tu bol bmw klub ne BX je tam motor jak vsade inde, a na pruzenie mas trubky, hadice, piestnice a gule a to ked mas v dobrej kondicii nemas problem, nelezi sa podtym onic viac jak pod inym autom v tom veku, pokial vymenis a opravis co treba, jazdi to v pohode, nic zlozite tam nenajdes, jedine ze by si tam vozil Rubikovu kocku
a vzdy lepsie 20rocne BXko jak nejake 10r ktore je ovela nekvalitnejsie a hnile tak isto, cim novsie auto tym vacsi shit, takze smelo dotoho
ja som mal 1,9 benzin TRi, jazdilo to jak raketa zralo to dakych 7 a uplna pohodicka a zivil som to popri skole s brigadami
takze ziadna drama sa nekona
bzrich - nieco najdi kup a pust sa do spoznavania a vyladovania, tu ti pisu otom vsetci jak o najtragickejsom aute jak keby to tu bol bmw klub ne BX :-)) je tam motor jak vsade inde, a na pruzenie mas trubky, hadice, piestnice a gule a to ked mas v dobrej kondicii nemas problem, nelezi sa podtym onic viac jak pod inym autom v tom veku, pokial vymenis a opravis co treba, jazdi to v pohode, nic zlozite tam nenajdes, jedine ze by si tam vozil Rubikovu kocku :-))))
a vzdy lepsie 20rocne BXko jak nejake 10r ktore je ovela nekvalitnejsie a hnile tak isto, cim novsie auto tym vacsi shit, takze smelo dotoho
ja som mal 1,9 benzin TRi, jazdilo to jak raketa zralo to dakych 7 a uplna pohodicka a zivil som to popri skole s brigadami
takze ziadna drama sa nekona ;-)
ahoj ja mam GTI 16V což je nejsilnější civilní BX a živil sem ho taky při škole jako student a mam ho do ted a jsem spokojen jezdím eště pežotem 306 TD a octavkou TDi a nic mi nedava takovou radost z jízdy jako pravě 16V tam šlapnu a trha to asfalt při spotřebě nějakých 9-15 a taky se to dá nehledě na to jak všichni ve škole co měly feldy nejlepší byla octavka 1.6 tak každej čuměl jak mi to jede přeji hodně štěstí u BX
ahoj ja mam GTI 16V což je nejsilnější civilní BX :-) a živil sem ho taky při škole jako student a mam ho do ted a jsem spokojen jezdím eště pežotem 306 TD a octavkou TDi a nic mi nedava takovou radost z jízdy jako pravě 16V :-) tam šlapnu a trha to asfalt při spotřebě nějakých 9-15 a taky se to dá nehledě na to jak všichni ve škole co měly feldy nejlepší byla octavka 1.6 tak každej čuměl jak mi to jede :-) přeji hodně štěstí u BX :-)