Ahoj, poraďte mi prosím někoho, kdo by měl zájem udělat mi nějaké práce na mých BX. Jsem z Prahy 9, tak by byla nejlepší Praha nebo Středočeský kraj. Není to ale podmínkou.
Ahoj, poraďte mi prosím někoho, kdo by měl zájem udělat mi nějaké práce na mých BX. Jsem z Prahy 9, tak by byla nejlepší Praha nebo Středočeský kraj. Není to ale podmínkou.
Jedná se o BX4x4, auto potřebuje seřídit motor, jinak normálně funguje.
Dále se jedná o 1,9Gti 16V, tady je nutné vyvařit přední podběh, vyměnit rozvody, hydr.vedení, asi dofoukat koule a běžný servis. Auto má propadlou TK, ale přivezu ho kdyžtak na vleku.
Citroenů mám víc, absolutně nestíhám a tak si to musím nechat udělat.
Díky
Jarda 603525910, jaroslav.knotek@projektiv.cz
Jedná se o BX4x4, auto potřebuje seřídit motor, jinak normálně funguje.
Dále se jedná o 1,9Gti 16V, tady je nutné vyvařit přední podběh, vyměnit rozvody, hydr.vedení, asi dofoukat koule a běžný servis. Auto má propadlou TK, ale přivezu ho kdyžtak na vleku.
Citroenů mám víc, absolutně nestíhám a tak si to musím nechat udělat.
Díky
Jarda 603525910, jaroslav.knotek@projektiv.cz
s bx to uz bude tezky, nejlepsi servis co znam je ale dal od prahy - Robert Voldan ...
s bx to uz bude tezky, nejlepsi servis co znam je ale dal od prahy - Robert Voldan ...
Zdravím na fóru a děkuji za výsadu, že i přes velmi dlouhou nečinnost mne automat nevyřadil ze systému a nesmazal mojí registraci. Čas běží a mění se i situace kolem nás. Co se změnilo? strašně moc. BXko na servisu jsem už neměl několik let, Xantie jezdí na opravy "na dojetí" a popravdě už první C5 X7 trojkové řady jsou staré. Mění se i lidé a jejich chování, nebo možná jen stárnu. Ale neřekl bych. Kdysi jsme si mezi sebou věřili a dělali jsme jeden pro druhého s radostí a pocitem, že to, co děláme má a dává smysl a že svojí prací dělám službu a radost druhému. Díky nutnosti ekologické likvidace nemám kam sáhnout pro díl, nové díly do starých aut jsou nedostupné nebo neúměrně drahé. Poslední zbytky z dílů, které jsem měl na repasi hydraulických čerpadel do BX jsem zúročil na DSce, ....a to už je cca 2 roky. Brácha ještě skladuje na zahradě svoje poslední BX 17TD, které dostalo ranku sanitkou do zadku a lehce ohnulo kastli. Po uvázání BXka za kouli a lehkém cuku dopředu se i zadní dveře nechají otevírat, ale další oprava se autu nedopřála. Nejsem klempíř a popravdě není doma místo na uskladnění veterána v čistotě a suchu. Motor vrčí, brácha jej čas od času nastartuje, i hydraulika se ještě zvedne. Ale jestli péruje netuším, spíš si myslím že ne.
....to jsem si po létech zase popsal =o). Ale asi mi neodpovídejte, kdo ví, jestli bych zareagoval, co když o5 několik let nezavítám =o)
Byly to krásné časy, v dobách největší slávy BXek a vzniku tohoto webu.
Vše NEJ návštěvníkům a současným uživatelům do roku 2018, pevné zdraví a hodně štěstí.
Robert
Zdravím na fóru a děkuji za výsadu, že i přes velmi dlouhou nečinnost mne automat nevyřadil ze systému a nesmazal mojí registraci. Čas běží a mění se i situace kolem nás. Co se změnilo? strašně moc. BXko na servisu jsem už neměl několik let, Xantie jezdí na opravy "na dojetí" a popravdě už první C5 X7 trojkové řady jsou staré. Mění se i lidé a jejich chování, nebo možná jen stárnu. Ale neřekl bych. Kdysi jsme si mezi sebou věřili a dělali jsme jeden pro druhého s radostí a pocitem, že to, co děláme má a dává smysl a že svojí prací dělám službu a radost druhému. Díky nutnosti ekologické likvidace nemám kam sáhnout pro díl, nové díly do starých aut jsou nedostupné nebo neúměrně drahé. Poslední zbytky z dílů, které jsem měl na repasi hydraulických čerpadel do BX jsem zúročil na DSce, ....a to už je cca 2 roky. Brácha ještě skladuje na zahradě svoje poslední BX 17TD, které dostalo ranku sanitkou do zadku a lehce ohnulo kastli. Po uvázání BXka za kouli a lehkém cuku dopředu se i zadní dveře nechají otevírat, ale další oprava se autu nedopřála. Nejsem klempíř a popravdě není doma místo na uskladnění veterána v čistotě a suchu. Motor vrčí, brácha jej čas od času nastartuje, i hydraulika se ještě zvedne. Ale jestli péruje netuším, spíš si myslím že ne.
....to jsem si po létech zase popsal =o). Ale asi mi neodpovídejte, kdo ví, jestli bych zareagoval, co když o5 několik let nezavítám =o)
Byly to krásné časy, v dobách největší slávy BXek a vzniku tohoto webu.
Vše NEJ návštěvníkům a současným uživatelům do roku 2018, pevné zdraví a hodně štěstí.
Robert ;-)
Neměl by někdo, třeba Citroen servis Holetín na skladě "pavouka" (hadice návratu LHM) na BXe s posilovačem řízení 96030258?
Objednat už nejde, takže hledám starší zásoby.
Děkuji
Ota
Neměl by někdo, třeba Citroen servis Holetín na skladě "pavouka" (hadice návratu LHM) na BXe s posilovačem řízení 96030258?
Objednat už nejde, takže hledám starší zásoby.
Děkuji
Ota
Veru boli to krasne casy, mal som si to BX ko nechat, dnes by som mal paradneho veterana na bezne jazdenie
Aj toho pavuka som mu dal noveho asi v roku 2008, vtedy bol este skladom v citroene aj prepadove hadicky od prednych tlmicov
Veru boli to krasne casy, mal som si to BX ko nechat, dnes by som mal paradneho veterana na bezne jazdenie :)
Aj toho pavuka som mu dal noveho asi v roku 2008, vtedy bol este skladom v citroene aj prepadove hadicky od prednych tlmicov :)
Teď z toho tady na mě padl smutek a marně přemýšlím, jak dlouho už BXo nemám ani já, ani táta (Senior). Víc než deset let... A pár let už jsou z domu také jejich následníci Xantie a Evasion... Tím pádem jsme už také x let nebyli u Roberta a Rosti v Holetíně... A co srazy na Seči - 12 let, co jsem se s členy klubu viděl naposledy naživo... No nic, omlouvám se za off topic
Teď z toho tady na mě padl smutek a marně přemýšlím, jak dlouho už BXo nemám ani já, ani táta (Senior). Víc než deset let... A pár let už jsou z domu také jejich následníci Xantie a Evasion... Tím pádem jsme už také x let nebyli u Roberta a Rosti v Holetíně... A co srazy na Seči - 12 let, co jsem se s členy klubu viděl naposledy naživo... No nic, omlouvám se za off topic ;-)
je mi jasne ze o predrazene auta nie je nudza
tomuto to predaj .link.
neviem ci sa este k citroenu dostanem niekedy v zivote, uz sa niekolko rokov zaoberam skor starymi Mercedesmi
ale aspon trochu k teme pri Krupine na Slovensku bol/je pan Veroniy co robil hydro citroeny
je mi jasne ze o predrazene auta nie je nudza :D
tomuto to predaj :) https://auto.bazos.sk/inzerat/91115529/Kupim-Citroen-BX-CX-XM.php
neviem ci sa este k citroenu dostanem niekedy v zivote, uz sa niekolko rokov zaoberam skor starymi Mercedesmi
ale aspon trochu k teme pri Krupine na Slovensku bol/je pan Veroniy co robil hydro citroeny :)
Verony uz citroeny nerobí fajne dlho. Tie tam robí Marko.
Hentomu som núkal bxo aj xmo a neodpisal nič.. tak neviem čo chce a idealne zadarmo..
Verony uz citroeny nerobí fajne dlho. Tie tam robí Marko.
Hentomu som núkal bxo aj xmo a neodpisal nič.. tak neviem čo chce a idealne zadarmo..
Zkus Atrix (ABTO-C) v areálu Tesla, nebo pitstop garage vedle. Na elektriku apod bych se poptal v témže areálu u 2DIN.cz, dělají to fakt dobře.
Zkus Atrix (ABTO-C) v areálu Tesla, nebo pitstop garage vedle. Na elektriku apod bych se poptal v témže areálu u 2DIN.cz, dělají to fakt dobře.