Co myslíte, dokáže nějáké klasické auto bez problémů jet i po třech kolech ?
A) ne
B) nevím
C) Ano, citroen DS. Dvě třetiny jeho hmotnosti totiž připadají na přední nápravu. Takže když se odmontuje jedno zadní kolo a hydropneumatické pérování zvedne do největší výšky, jede auto normálně s karosérií ve vodorovné poloze.
Ano a modří už vědí, že správně je za C Kdo má může vyzkoušet.
Co myslíte, dokáže nějáké klasické auto bez problémů jet i po třech kolech ?
A) ne
B) nevím
C) Ano, citroen DS. Dvě třetiny jeho hmotnosti totiž připadají na přední nápravu. Takže když se odmontuje jedno zadní kolo a hydropneumatické pérování zvedne do největší výšky, jede auto normálně s karosérií ve vodorovné poloze.
Ano a modří už vědí, že správně je za C :-) Kdo má může vyzkoušet.
pri 60km mi u bxka upadlo leve predni a pekne jsem drhnul o kotouče, takze nedoporucuju...
pri 60km mi u bxka upadlo leve predni a pekne jsem drhnul o kotouče, takze nedoporucuju...
To je všeobecne známe... niekde som videl video, kde išlo myslám GSA iba po troch kolách.
Samozrejme čo sa predku týka, tam je to prúser. ale keď už sme pri takej téme... kvôli čomu to koleso odpadne a čo robiť, aby sme tomu predišli?
To je všeobecne známe... niekde som videl video, kde išlo myslám GSA iba po troch kolách.
Samozrejme čo sa predku týka, tam je to prúser. ale keď už sme pri takej téme... kvôli čomu to koleso odpadne a čo robiť, aby sme tomu predišli?
Tak hele, Dal007 přijel z Třebíče do Brna normál po třech kolech a na dálnici jel prej 130
Měl vyřazenou jednu pístnici na zadku tím že mu tekla tak oddělal trubku k ní a na rozbočce ten okruh ucpal M8 šroubem a jel na 3 kolech )
Tak hele, Dal007 přijel z Třebíče do Brna normál po třech kolech a na dálnici jel prej 130 :-)
Měl vyřazenou jednu pístnici na zadku tím že mu tekla tak oddělal trubku k ní a na rozbočce ten okruh ucpal M8 šroubem a jel na 3 kolech :-)))
Darja taká úmera je mi naprd, pretože tento extreme test nebudem skúšať s kufrom plne naloženým pytlami cementu
Darja taká úmera je mi naprd, pretože tento extreme test nebudem skúšať s kufrom plne naloženým pytlami cementu :-D
Potvrzuju to co napsal PATaMAT, opravdu jsem se s tím nemazlil, a auto se chovalo naprosto skvěle i na dálnici kde jsem opravdu jel 130, chtěl jsem vyzkoušet, co to s autem na třech funkčních pístnicích udělá Okresky, město, všechno v pohodě.
Potvrzuju to co napsal PATaMAT, opravdu jsem se s tím nemazlil, a auto se chovalo naprosto skvěle i na dálnici kde jsem opravdu jel 130, chtěl jsem vyzkoušet, co to s autem na třech funkčních pístnicích udělá ;) Okresky, město, všechno v pohodě.
007 se mi k tobě zdálo být příhodné
sorry , dall001 sem tě přejmenoval na Dall007 :-)
sem si hned nevzpoměl jaké si číslo :-)))
007 se mi k tobě zdálo být příhodné :-)
zdravim ja sundavam zadni kola na pangejtu.prednima a jednim zadnim najedu nahoru a zvednu do servisni polohy.ulehceni prace.u prednich kol potrebuju nakeho kuraka do kufru.
zdravim ja sundavam zadni kola na pangejtu.prednima a jednim zadnim najedu nahoru a zvednu do servisni polohy.ulehceni prace.u prednich kol potrebuju nakeho kuraka do kufru.
predne je pohoda, das to do najvyssej podlozis vpredu niecim auto a das to dolu, kolo sa krasne zvedne a ziadne saskovanie zo zvedanim auta nie je potrebne - akurat je dobre auto poriadne zaistit proti posunutiu samozrejme
predne je pohoda, das to do najvyssej podlozis vpredu niecim auto a das to dolu, kolo sa krasne zvedne a ziadne saskovanie zo zvedanim auta nie je potrebne - akurat je dobre auto poriadne zaistit proti posunutiu samozrejme :)
jo jo přesně tam pasuje basa od matonek zrovna včera jsem přehazoval v práci kola a nic jiného jsem nenašel.
jo jo přesně tam pasuje basa od matonek zrovna včera jsem přehazoval v práci kola a nic jiného jsem nenašel.