Darja,dík za uznání.Vodní příkop nemám.Toto je výkop pro budoucí silnici,scháním na ni nějaký model Bx nebo Xantie v měřítku 1:24.
Darja,dík za uznání.Vodní příkop nemám.Toto je výkop pro budoucí silnici,scháním na ni nějaký model Bx nebo Xantie v měřítku 1:24.
aha.. ale vodni prikop by byl fajn
Prijedem za vama s anglickama a budem si hrat
aha.. ale vodni prikop by byl fajn :-)
Prijedem za vama s anglickama a budem si hrat :-D
Darjo mrzí mě že jsem tě zlamal,ale na lodě nejsem zařízený.
Jinak klidně přijeďte.
Darjo mrzí mě že jsem tě zlamal,ale na lodě nejsem zařízený.
Jinak klidně přijeďte.
vlaciky su najlepsia vec ..aj ja si raz spravim v zahrade kolajnice a budem sa hrajkat
vlaciky su najlepsia vec :)..aj ja si raz spravim v zahrade kolajnice a budem sa hrajkat :)
tomass,přeji mnoho ůspěchu při stavbě železničky,ale než si začneš hrát, tak si pořádně mákneš pokud chceš aby to trochu vypadalo....
tomass,přeji mnoho ůspěchu při stavbě železničky,ale než si začneš hrát, tak si pořádně mákneš pokud chceš aby to trochu vypadalo....
Senior ja mam velku povalu takze asi HO or TT cka postavim na daku platnu a budem sa hrat s krajinkou
Senior ja mam velku povalu takze asi HO or TT cka postavim na daku platnu a budem sa hrat s krajinkou :)
Inač ked sme pri tom aj ja mam na platni železnicu typu N + dáka kvázi krajinka
Inač ked sme pri tom aj ja mam na platni železnicu typu N + dáka kvázi krajinka ;)
Velikosti TT a HO jsem kdysi také provozoval s velikostí N nemám žádnou zkušenost.
Velikosti TT a HO jsem kdysi také provozoval s velikostí N nemám žádnou zkušenost.
BX už nemám.
Mým hlavním koníčkem je teď Giulietta (nikoliv legendární Alfa Romeo, ale dcera stejného jména).
Jinak výtvarné umění, historie (zejména letectví), cizí jazyky, nábytek ve stylu Art Deco a jeho restaurování.
Jestli mi vyjde koupě chalupy se stodolou na uskladnění dílů, stane se motoristickým koníčkem Lancia Delta HF Integrale.
BX už nemám.
Mým hlavním koníčkem je teď Giulietta (nikoliv legendární Alfa Romeo, ale dcera stejného jména).
Jinak výtvarné umění, historie (zejména letectví), cizí jazyky, nábytek ve stylu Art Deco a jeho restaurování.
Jestli mi vyjde koupě chalupy se stodolou na uskladnění dílů, stane se motoristickým koníčkem Lancia Delta HF Integrale.
To cenda: jen pro zajímavost a možná se to někdy bude i hodit. Kolega je zapálený do italských aut, kromě Lybry, Prismy a Delty HF Integrale má ještě Maserati Biturbo, tak kdyby něco, přinejmenším byste si dobře pokecali.
To cenda: jen pro zajímavost a možná se to někdy bude i hodit. Kolega je zapálený do italských aut, kromě Lybry, Prismy a Delty HF Integrale má ještě Maserati Biturbo, tak kdyby něco, přinejmenším byste si dobře pokecali.