Chci s váma podělit o tu radostnou novinu a to že v týdnu od
23.-28.4. bude největší Kryštof všech dob.
Protože už má pravomoce i městská policie, tak co má ruky a nohy a
udrží plácačku v ruce vyráží na cesty. Doporučuji chodit pěšky."
Duben ma byt vseobecne mesicem bezpecnosti.
Tak uvidime jak to bude
jinak preju hodne stastnych km bez nehod a pokut
Nevim, co je na tom pravdy, ale posilam to dal:
Upozornění - předejte řidičům
Chci s váma podělit o tu radostnou novinu a to že v týdnu od
23.-28.4. bude největší Kryštof všech dob.
Protože už má pravomoce i městská policie, tak co má ruky a nohy a
udrží plácačku v ruce vyráží na cesty. Doporučuji chodit pěšky."
Duben ma byt vseobecne mesicem bezpecnosti.
Tak uvidime jak to bude :-)
jinak preju hodne stastnych km bez nehod a pokut ;-)
přece z krze Kryštov nebudu týden chodit pěšky to je blbost a když máš vše O.K. tak čeho se bát
přece z krze Kryštov nebudu týden chodit pěšky to je blbost a když máš vše O.K. tak čeho se bát
na technickej stav a výbavu mě nedostanou,takže stačí mít lehkou nohu na plynu
na technickej stav a výbavu mě nedostanou,takže stačí mít lehkou nohu na plynu
Jediny pruser su snazivci ktory vam na 50tke nameraju 51.5 a uz sa mozete hadat o nepresnosti merania ...
Jediny pruser su snazivci ktory vam na 50tke nameraju 51.5 a uz sa mozete hadat o nepresnosti merania ...
no,tolerance je 3km/h čili např.53Km/h ve městě by mělo být bez pokuty,ale kámoše chytli snaživci a 54km/h měl za 1000kč a 2b
no,tolerance je 3km/h čili např.53Km/h ve městě by mělo být bez pokuty,ale kámoše chytli snaživci a 54km/h měl za 1000kč a 2b
Tolerance není ze zákona žádná pokud vím, jinak záleží na uvážení velitele popřípadě dobré vůli měřičů... Každopádně už jsem dostal 1000,- za 53km/h u cedule konec obce... :-/
Tolerance není ze zákona žádná pokud vím, jinak záleží na uvážení velitele popřípadě dobré vůli měřičů... :) Každopádně už jsem dostal 1000,- za 53km/h u cedule konec obce... :-/
to pajator,ptal jsem se na to policajta.ze zákona je tlerance 3km/h kvůli odchylce radaru a tachometru.
takže máš pryč i 2 bodíky.
to pajator,ptal jsem se na to policajta.ze zákona je tlerance 3km/h kvůli odchylce radaru a tachometru.
takže máš pryč i 2 bodíky.
Taky mi to přišlo mailem a dneska jsem narazila na tohle, takže na tom asi trochu pravdy bude...( .link.
Taky mi to přišlo mailem a dneska jsem narazila na tohle, takže na tom asi trochu pravdy bude...:-(( http://www.novinky.cz/krimi/nejvetsi-krystof-vsech-dob-prijde-koncem-dubna_113136_0chv4.html
Tak to budu mít krušný týden.Jak vidi štuba moje auto tak se otáčejí a hned míří přímo za mnou aby vydělali zase nějaký ten groš.Musel jsem kvuli nim dokonce odřezat z kapoty mračení.Měšťáci mi dávaji botičky přímo před barákem přednostně.A to mě teď budou buzerovat i na cestě to je opravdu veselé.Asi vytáhnu chrchla ze sklepa a tan týden odjezdím s úsměvem na tváři protože jsem zvědavý za co mě budou buzerovat na tom kostitřasu.Každopádně jim nesmíme dát ŠANCI.
Tak to budu mít krušný týden.Jak vidi štuba moje auto tak se otáčejí a hned míří přímo za mnou aby vydělali zase nějaký ten groš.Musel jsem kvuli nim dokonce odřezat z kapoty mračení.Měšťáci mi dávaji botičky přímo před barákem přednostně.A to mě teď budou buzerovat i na cestě to je opravdu veselé.Asi vytáhnu chrchla ze sklepa a tan týden odjezdím s úsměvem na tváři protože jsem zvědavý za co mě budou buzerovat na tom kostitřasu.Každopádně jim nesmíme dát ŠANCI.